Yarın izlerimDediğim gibi ilk bölümden pek bir şey beklememek gerekiyor bence.. Daha çok karakterler tanıtıldı ilk bölümünde çünkü çok fazla kadro ve bütün karakterleri birbirine bağlayan sırlar var.. Bence ilk bölümünü izle 2.bölüm fragmanıda yayınlandı daha da iyi olucak eminim.
Nedenbir karar verin
koruma altına alıncak canlı türleri listesine girdin 😱
@xBUGRAx yanlış hatırlıyor olmalı. TRT 1 olmalı. 😡 Neyse başka konu yok mu?bir karar verin
koruma altına alıncak canlı türleri listesine girdin 😱
kesin tam senlik dizidir bir sürü aşık var dizideYarın izlerim
Eleştirmen diye biri. Hatta nickini bile Asayiş Berkkemal yapmış. 😱 Nerede sorunlu var onu takip ediyorum.
bak belki imana gelirsin
haluk adını eleştirmen olarak mı değiştirmiş anlamadım şimdiKara Para Aşk FOX'ta olabilir diyen.
Yoo ben yarım saatlik süreci beğenmedim ne alakakesin tam senlik dizidir bir sürü aşık var dizide
senin beddualar tutsa tüm parlak oğlanlar sümbül ağaya dönüşürgelmeye gelmemde? bakarsın fetodan taktik kaparız benim beddualar tutmuyor taktik öğrenelim ?
beğenirsin sen iki ormantiklik katarlar seni çekmek içinYoo ben yarım saatlik süreci beğenmedim ne alaka
BBS olmasa izlerim ama netten izlemem için gerçekten çekici olması şart.senin beddualar tutsa tüm parlak oğlanlar sümbül ağaya dönüşür
beğenirsin sen iki ormantiklik katarlar seni çekmek için
Ben izleyerek dedim baydı.Yine göndermeni yapmışsın
@pompİnsan bir gecmis olsun der ama neyse.
Pompy akimi bu göndermeler sicak sicak satiliyor.
İnsan bir gecmis olsun der ama neyse.
Pompy akimi bu göndermeler sicak sicak satiliyor.