aslında şaka yapmıştım PLL ne sahio ka kaliteli,fevkaladenin fevkinde diziyi izlemene 😱
aslında şaka yapmıştım PLL ne sahio ka kaliteli,fevkaladenin fevkinde diziyi izlemene 😱
strateji yapılır da abartılmaz panpa krili oyunlarin içine giren yapımcıların dizilerini izlemiyim dizilerde suç yok tabiSanki her dizi zirvede başlıyor. Strateji önemli tabii her dizi yapsın.
Allah rahmet eylesin. Her şeyin başı sağlık gerçekten şu dünyada gelip geçiciyiz.. Adama çok üzüldüm.Trendekiler iyi birkac yaralanma haric. Arabadaki adam sizlere ömür...
Ikinci sıradaki kız fena
Geçmiş olsun...Maalesef saka degil.
forumumuzda primavera türü çoğalıyorIkinci sıradaki kız fena
Genellikle TOTAL'ler yabancı dizi izlemez. Ben istisna.
Ne dedin çok derin konuştun yine. Az Karanlık Kul izlemeliyim.strateji yapılır da abartılmaz panpa krili oyunlarin içine giren yapımcıların dizilerini izlemiyim dizilerde suç yok tabi
Ne alaka anlamıyorum kiforumumuzda primavera türü çoğalıyor
Seni çok iyi anlıyorum 2005'de bende arabayla denize uçtum birçok defa ameliyat oldum enson geçen yıl Gata'da fizik tedavide yattım,Trafik kazası çok kötü Allah düşmanıma bile göstermesin.Trendekiler iyi birkac yaralanma haric. Arabadaki adam sizlere ömür...
Allah rahmet eylesinTrendekiler iyi birkac yaralanma haric. Arabadaki adam sizlere ömür...
karanlık kul kim lo karadayı izleyici olarak turgut u karanlık kul mu ilan ettiniz adam şeytanla işbirliği mi yapiyimiş 😱Genellikle TOTAL'ler yabancı dizi izlemez. Ben istisna.
Ne dedin çok derin konuştun yine. Az Karanlık Kul izlemeliyim.
Allah rahmet eylesin. Her şeyin başı sağlık gerçekten şu dünyada gelip geçiciyiz.. Adama çok üzüldüm.
işte kızcağız dizide lezbiyen de onu diyim sana bakması imkansız karakteri seviyinNe alaka anlamıyorum ki
Samanyolu TV'de Şefkat Tepe'den sonra vardı. Nasıl STV fanısın sen.karanlık kul kim lo karadayı izleyici olarak turgut u karanlık kul mu ilan ettiniz adam şeytanla işbirliği mi yapiyimiş 😱
o karanlık kurul cahal karanlık kul değilSamanyolu TV'de Şefkat Tepe'den sonra vardı. Nasıl STV fanısın sen.