reklamsız geçen süre önemli zatenheps her saat 15 dk veriyor orada hepsi eşit
Eskiden 1saat 20dk yada 1 saat 30dk uzatıyordu reklamsız gittiği zaman ama artık 1 saate çektiler.Yalan dunya 7'şer dk'da veriyordur.15'er dk veremez.
reklamsız geçen süre önemli zatenheps her saat 15 dk veriyor orada hepsi eşit
Eskiden 1saat 20dk yada 1 saat 30dk uzatıyordu reklamsız gittiği zaman ama artık 1 saate çektiler.Yalan dunya 7'şer dk'da veriyordur.15'er dk veremez.
revan kardeş her kana saatte 15 dk veriyo hepsi aynı değişen bişey yok artık reklamdan kaynaklanan olumlu olumsuz hiçbir şey yok
- - - Ekleme - - -
bazı arkadaşlar reytingleri düşük gelince direk reklama bağlar olayı ondan aga
13-14 dakika veriyor her aralıkta.
revan kardeş her kana saatte 15 dk veriyo hepsi aynı değişen bişey yok artık reklamdan kaynaklanan olumlu olumsuz hiçbir şey yok
- - - Ekleme - - -
bazı arkadaşlar reytingleri düşük gelince direk reklama bağlar olayı ondan aga
Ahanda dediğim çıktı yine olayı Karadayıya bağladı.ben son kez yazıcam bu reklam muhabbetini-niye bu konuya girdiğimide yazayım
yalan dünya haliyle geçen yılki reytingleri alamıyor.revanda bunu çok reklama bağlıyor aynısını kurtlar vadisi içinde yapıyor
bende şunu diyorum ne intikam kurtlar vadisini nede yalan dünya karadayıyı geçemez bunun az reklam veya çok reklamla alakası yok
iyi dizi var kötü dizi var!
son reklam girince hemen pc ye geçtim
Fragmanı görmedin mi?
Herkez olan bi durumu yazıyor ama birileri olayları geriyor.. Kimin yaptığıda gayet açık..Her hafta niye illa Pazartesi günü açılıyor bu reklam polemiği gerçekten çok merak ediyorum.