29 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 10.04 , 2) KANALD: 6.27 , 3) STAR: 5.71 , 4) FOX: 5.15 , 5) SMNYL TV: 2.09

yalan dünya reklama doymadı yazmış yine
reklam saatlerini yaz insanları kandırma

küçük nazif: kandırıkçısınız siz :kiki:

- - - Ekleme - - -

her kanal 1 saatte 15 dk reklam veriyo revan kardeş ne çok reklamından bahsediyon

küçük nazif: kandırıkçısınız siz :kiki:

- - - Ekleme - - -

her kanal 1 saatte 15 dk reklam veriyo revan kardeş ne çok reklamından bahsediyon

Yalan Dünyanın süresi biraz az olduğu için dizi reklamdan çıkıyor, 20 dk sonra tekrar reklam. İncelersen görebilirsin.

Bugün yayınlanan 3 yapımın da cidden kitleleri çok uyuşuyor. Biri reklama girdiği an Yalan Dünya coşuyor. Bi defa da ikisi reklamdayken yayın yapsa iyice iyi olur.

Son anlık 1 dakika reklamdı üstelik 6'yı geçmiş. :)

karadayı uzun süre reklamsız gidip sonda 30 dk veriyor şu an yd daha fazla reklam vermiş durumda :)

arkadaşım 1 saatte 30 dk reklam mı veriyo yokk ee ne çok reklamından bahsediyon

- - - Ekleme - - -

karadayı vadiye özenmiş kurşunu yavaşlatıyolar :D aynısı lan :kiki:

- - - Ekleme - - -

aga hic polemige girme her hafta ayni muhabbet. Forumdash reklamlari yaziyor. Digerleride yazsin gorelim :)

Mahir'in vurulması oldukça abartı ama bi okadar güzel sahneydi:X Hele kurşunun su damlalarını delmesi güzel ve ince detaydı :X

- - - Ekleme - - -

Matrix'ten haberin yok heralde:X Karadayı'yı KVp ile kıyaslama Matrix varken :X

- - - Ekleme - - -

Karadayıya laf yok yahu ben de izliyorum. Ben ne zaman Yalan Dünya çok reklama girdi desem hemen sürgünüm saldırıyo sanki Karadayıya bi şey diyen var.

Takas kardeş. Çok reklamdan kastım şu. Yalan Dünya diziler arasında en geç başlayanı. 20.41 gibi başlıyor. Süresi kısa olduğu için reklama çok sık giriyor anlatbildim mi? Bak saat 23.00 gibi bitti neredeyse.

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 10.76 , 2) STAR: 8.5 , 3) FOX: 4.82 , 4) SMNYL TV: 2.67 , 5) KANALD: 2.6

Her hafta niye illa Pazartesi günü açılıyor bu reklam polemiği gerçekten çok merak ediyorum.

revan kardeş her kana saatte 15 dk veriyo hepsi aynı değişen bişey yok artık reklamdan kaynaklanan olumlu olumsuz hiçbir şey yok :wink:

- - - Ekleme - - -

Her hafta niye illa Pazartesi günü açılıyor bu reklam polemiği gerçekten çok merak ediyorum.

bazı arkadaşlar reytingleri düşük gelince direk reklama bağlar olayı ondan aga