29 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Program sıralamaları eklendi

karadayı coşmu şhaftaya oranalrını korur mahir vuruluyormuş :D
yd ab de düşmüş karadayıdaki heyecan bitince 7 yi geçer gene
kmoi iyi gitmiş
survivor eski günlerinden uzakta başlarda zirveyi alamaması kabul edilebilirdi ama artık yarışmanın ortasına geldik çok garip

survivorda akşam erhan elendi zaten belliydi dağhan yine kazandı :) 61% yapmış total 8.76 reyting alarak yine çok iyi gitmiş ab 7.89 almış , yalan dünya 4.03 reyting alarak oranlarını korumuş ab 5.96 ya düşmüş , karadayı total 10.08 reytingle muhteşem gitmiş ab ise 12.21 alarak 2 reyting yükselmiş çok şaşırdım :)

Karadayı'm AB'yi yıkmış:oley: Haftaya AB dahada artar mi merak ettim? Tebrikler Karadayı'm :)
@Via mobile

Karadayı uçmuş. kaçmış, patlamış. %95 Ab de zirvede bu hafta. Bi izleyemedim bölümü zaten :(

Survivor tahminlerim tutmuş yine @Yakamoz-Asi :D

- - - Ekleme - - -

karadayı coşmu şhaftaya oranalrını korur mahir vuruluyormuş :D
yd ab de düşmüş karadayıdaki heyecan bitince 7 yi geçer gene
kmoi iyi gitmiş
survivor eski günlerinden uzakta başlarda zirveyi alamaması kabul edilebilirdi ama artık yarışmanın ortasına geldik çok garip
Karadayı varken Survivor'un zirveyi alması imkansız :D

ben demiştimi sevmem ama bir hafta önce fragman dehşet karadayı totalde 10 ab'de 12 alır demiştim

yinede aga kurtlar vadisi iki grubtada birinci olur inşallah-kurtlar vadisi benim ilk göz ağrım

tabi aga benim için diziler ikiye ayrılır kurtlar vadisi ve diğerleri :D bu hafta maç var totalde vadi ab de karadayı olur ondan sonra her iki grupta da vadiyi kimse durduramaz :D

hemen muhalif medya gitmiş kadir inanırdan yorum almışlar tatar ramazan için,amaçları belli tatar ramazanı kötületmek
bende sırf onlara inat olsun diye izlemeye devam edicem

tatar ramazan harika bi dizi cuma günleri kesinlikle izlicem ilk bölümü çok beğendim

Karadayi yazimda belirtigim gibi kendini asti dün. Gercekten cok cok cok güzel oranlar almis. Bu hafta AB Lideri olma ihtimali var. Emegi gecen herkese tesekkürler.

Karadayı bu hafta iki grupta da yükselerek zirvenin sahibi oldu.Özellikle ab grubundaki çıkışı çok daha başarılı.

Survivor geçen haftaya göre bu hafta artış yaşayan bir diğer yapım oldu.Ve iki grupta da 2.oldu.

Milyoner iki grupta da 3.oldu.Ancak geçen haftaya göre biraz daha düşüş yaşadı.

ekşi sözlükten alıntı;hislerime tercüman olmuş

şimdiye kadar çekilmiş en güzel acı çekme sahnelerinden birine imza atmış dizidir. zaten böyle sahneler ve diziler sayılıdır. bergüzar korel oynadığı için izlemek istemeyen veya izlemeyi direk reddeden arkadaşları bile utandırmıştır. benim böyle bir düşüncem yoktu, ancak bu kadarını kesinlikle beklemiyordum.
bölümün en baba ilk sahnesi melihle feridenin sahnesiydi diye düşünüyorum. "unutmak çok mu zor melih, sen yengemi unuttun mu? -unutmak diye bişey yok abla, alışmak var."
diğer bir sahne de nazifle safiyenin sahnesiydi, safiye anlatırken nazif de inanarak başını sallarken, "bu kadar olmaz kaç yıllık karın, nasıl anlamazsın" diye saydığım nazif babayı, az sonra gardiyanla konuşurken, ayakta alkışlamak istedim. böyle bir duyarlılık görülmüş müdür hayatta? karısını üzmemek için inanmış göründü bütün anlattıklarına. helal olsun nazif baba, safiye, feride, melih... helal olsun senaristler size, böyle ince noktalardan vuruyorsunuz bizi.
bir de feridenin annesinin dayanamayıp ferideye bu aşk konusunda bir iyilik yapacağını düşünüyorum. son iki bölümdür bakışları, feridenin acı çekmesine dayanamayışları bana bunu hissettirdi.