29 Nisan 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 1 11.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Her Şeye Rağmen (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Sihirli Annem (Star)

Oy: 3 33.3%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 4 44.4%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Yahşi Batı - TV'de İlk (Fox)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Başrolde "Aşk" (TRT 1)

Oy: 2 22.2%
  • Hülya Avşar Show (TNT)

• Kollama (STV)

• TV izlemedim

• Diğer (Lütfen belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
ya bu geniş ailedeki düşüşün en büüyük nedeni senaryo zayıflığı... sağlam komedi bölümü yok şöyle bize şen kahkalar attıracak geçen sene yaaptırırdı bunu bir de zekle koyu olmasa birde ulvi vallahi izlemem

Tahminin hakkında bir şey diyemem. Önce Beyaz Show'un konuklarını görmek lazım.
Yönetmen değişikliği haberini vermiş olduğun ve bunun işe yaradığını söylediğin için teşekkür ettim :)

ya bu geniş ailedeki düşüşün en büüyük nedeni senaryo zayıflığı... sağlam komedi bölümü yok şöyle bize şen kahkalar attıracak geçen sene yaaptırırdı bunu bir de zekle koyu olmasa birde ulvi vallahi izlemem
Haklısın. Ama geçen sezon sonunda da tıpkı şimdiki gibi büyük bir düşüş vardı.
Ama bu seneye çok iyi başladılar. Özellikle Star'a geçtiğindeki ilk bölümler çok çok iyiydi :)

Genis Aile sezon finali yapmasina gerek yok, reytingler böyle devam ederse... direkt final yaparlar... bence tadinda birakmak lazim.. 2 sezonluk bir dizi

Cumartesi daha iyi olurdu. Ama Lale Devri bile demek haksızlık olur :) Çünkü dizide çok köklü değişikliklere gidildi. Yoksa o değişiklikler yapılmasa Cumartesi günü de çok gerilerde kalırdı.

yani anlatmak istediğim lale devri perşembe gününde yayınlarken de değişikler oldu ama hafif yükseldi ondan sonra cumartesiye kodular diziyi öle yükseldiler yoksa perşembe veye cumaya koysunlar o dizi 5 reytingi zor görür

yani anlatmak istediğim lale devri perşembe gününde yayınlarken de değişikler oldu ama hafif yükseldi ondan sonra cumartesiye kodular diziyi öle yükseldiler yoksa perşembe veye cumaya koysunlar o dizi 5 reytingi zor görür

Cumartesi gününe aldıklarında 22. sıradaydı, sonra 20 oldu. Yer Gök Aşk' la oyuncu transferinden sonra ilk 5' e girdi.

Lale Devri cumartesi akşamına alındıktan sonrada ilk 20 ye bile giremedi.Ordaki başarı tamamen yeni oyuncu transferinden dolayı.Zaten tutmuş ve iyi izlenen bir dizinin başrol oyuncularından birini transfer edip,onun üzerinden bir senaryo kurdular.Reytingler bu şekilde yükseldi.
Sihirli annem konusunda bencede cumartesi daha doğru olurdu fakat izmir çetesinin yeriyle oynamak istemediler.Reytingleri çok yüksek olmayan ama star için gayet iyi oranlar alan bir dizi izmir çetesi.Aynı zamanda kanal için önemli ve prestijli bir proje izmir çetesi.Bence çok da güzel oldu izmir çetesinin yeriyle oynanmamalı..

Adminim bence Sihirli Annem Cumartesi ya da Pazar başlamalıydı Çünki cuma karşısında 12-11 reyting toplayan diziler var ama hafta sonu öyle olmazdı.Ama ben izledim ve çok beyendim

Cumartesi veya Pazar olsa dediğiniz gibi daha iyi reytingler alırdı. Ama Star, Cuma'yı geçti. Yanlış seçim mi ? Reytinglere bakılırsa gayet doğru seçim :)

bence doğru seçim değil adminim ilk bölüm diye böyle oldu 1-2 hafta sonra çok düşecek çokk

bence doğru seçim değil adminim ilk bölüm diye böyle oldu 1-2 hafta sonra çok düşecek çokk
belki yükslecek çünkü bu bölümde sadece yeni karekterleri tanıttılar olay gelişmedi ama haftaya gelişmeler sürecektir benim fikrim yükselecektir haftaya bu arada star izmir çetesine 1 saatlik özet koymasalar erken bitirseler 22:00 yani ve 22:00 geniş aile başlasa daha ii olur cumartesi izleyiciler komediden bıkmış durumdalar belki bazı izliyeciler geniş aileye yönelebilirler