Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geniş Aile'nin ilk 1 saati kanal sıralamalarına etkili oldu. Bence olumsuz etkiledi. Totalde 3, A/B'de 2,5 rating civarı alabilir. Tabii bu sonuçlara göre tahmin yapmak çok sağlıklı değil.
Sihirli Annem, çok büyük ihtimalle ilk 5'te iki grupta da.
bu sihirli annemi çok büyüttünüz kardeşim totalde ilk 5 e girerse bunun tek nedeni olacak eskiler yani biz falan o büyüyen çocukları merak ediyoruz... ve dünkü giriş bölümü çok sıkıcıydı birkaç bölüm sonra düşüşe geçer ve abde ilk 5 hayal olur...GENİŞ AİLEYE GELİNCE DÜNKÜ BÖLÜM İYİYDİ YA ŞU CEVOYADA BİR ANLAM VEREMİYORUM YAPRAK GİBİ GÜZEL DURURKEN SOĞUK NEVALE ZEYNEPE VURGUN YAZIK .... SÖZLERİMİ BABA ZEK İN BİR CÜMLESİYLE TAMAMLAYIM SABAH KAHVALTIDALAR ZEK PARA İSTEYECEK TABİR AYNEN ŞU*BABA BEY BANA BİR 20 LİK ATEŞLESENE* HASTAYIM BU OĞLANA BENDE BABAMA ARTIK BABA BEY DİYORUM.... REYTİNG İSE HER İK BÖLÜMDEDE İL 20 DE OLUR
Bakalım tahminlerim tutacak mı ? " Geniş Aile bu bölümde 14. olacak bence totalde. A/B de ise 16. olacak. Sihirli Annem totalde 6. A/B 5. olacak. İçime doğdu. " Aynen bu yorumu yazmıştım. Büyük ihtimal tutmayacak gibi gözüküyor ama belli olmaz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.