29 Nisan 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 1 11.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Her Şeye Rağmen (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Sihirli Annem (Star)

Oy: 3 33.3%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 4 44.4%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Yahşi Batı - TV'de İlk (Fox)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Başrolde "Aşk" (TRT 1)

Oy: 2 22.2%
  • Hülya Avşar Show (TNT)

• Kollama (STV)

• TV izlemedim

• Diğer (Lütfen belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Çocuklar Duymasın, yeni oyuncular olmasına rağmen benimsenmişti. Eminim çocuklar için benimsemek hiç zor olmayacak Sihirli Annem'i :)

Reytingler Açık Çitlik Herzamanki gibi lider feriha 2.ci Sihirli annem çok iyi baslamis çocuklar duymasin gerilemis deniz yıldızı sihirli annemin gelmesiyle büyük oranda düsüs yasamıs sihirli annem cuma günü karistirmisa benziyor çitlik feriha sihirli annem tebrik ediyorum

Sihirli annem listeye bomba gibi düştü ve böyle devam edicek olursa dizi uzun süre devam eder çünkü star'ın en başarılı dizisi oldu.Geniş aile için gün değişikliği artık kesinleşti gibi.Geniş aile salı gününe alınabilir ve pt2'de yayınlanabilir papatyamdan sonra.Çocuklar duymasın düşündüğüm kadar düşmedi ve atv'yi yine iyi bir sıralamada tutmayı başardı.Beyaz show yükselmiş sıralamada bunda Erdem Yener,Vildan Atasever,Mustafa Sandal,Dolunay Soysert ve Hadise'nin çok büyük bir katkısı var.Yahşi batı düşündüğüm reytingleri aldı ve fox'a göre iyi reytingler aldı.Adını feriha koydum reyting kaybetsede yine sıralamada ikinci.Hanımın çitliğide düştü ama 1.liği yinede bırakmadı.Sihirli Annem dengeleri pek değiştirmedi ama reyting oranlarını çok düşürdü.

Bence geniş aile çok ters bir zamanda başladı bütün diziler izliyicilerini kendisine bağlamışken başladı.bide bölüm vasatti komik bişey yoktu.bence hemen sezon finali yapsınlar ama önce cevahir zeynep olayını bitirmeleri lazım.yoksa durum vahim.

Adminim sence Geniş Aile salı günü Papatyam'dan sonra yayınlansa iyi reyting alırmı ?

Bence salı günü çöker PT 2 de. Ama belli de olmaz. Tövbeler Tövbesi'yle yarışır. :)

Şimdikinden daha iyi reyting alır. Ama yine de çok iyi olmaz. Geniş Aile, PT2 dizisi değil. PT2'de olmamalı bence. Üstelik öyle bir değişiklik yapmazlar çünkü Geniş Aile de ÖBGZ de D Productions dizisi.

Bence Pazartesi veya Çarşamba 20.00 olmalı. Çarşamba günleri Star'ın durumu çok kötü. Biraz toparlanır belki Star Geniş Aile ile.

Tövbeler Tövbesini geçeceğini tahmin ediyorum iyi bir bölüm yayınlarlarsa.Ama bence sezon finali daha mantıklı.

adminim Sihirli Annem dediğiniz gibi başlamadı 7-8 diyolardı 4.99'la başladı bence haftaya bu reytingide alamıcak...

Reytinglerin bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim. 3.olmuş sonuç olarak :) Sıra olarak beklediğimizden de daha iyi sırada.

adminim Geniş Aile'nin dünkü bölümü genel olarak vasattı ama ulvi ile mürsel yine ön plana çıkmaya başladı artık sezon sonuna doğru konuda değişecek gibime geliyo sen ne düşünüyosun?

Ulvi pek ön planda değildi bence. Ama bende bu karmaşanın biteceğini düşünüyorum. Yine de tam olarak bitmesi sezon finaliyle gerçekleşir.

bencede sezon finaliyle bütün bu karışıklık,saçmalık,sıkıcılık bitecek diğer sezona daha iyi bölümlerle gelecekler...

Sihirli Annem Bu Kadar GFüçlü Rakipler Varken Bu Reytingi Alabiliyorsa Cumartesiye Kosalardı daha güzel reyting alırdı örneğin lale devri bile o günde tutundu

Her Şeye Rağmen dizisi A/B'de geçtiğimiz hafta 20. idi. Bu hafta 13. olmuş. 7 sıra yükselmiş. İşte bu Cevdet Mercan farkı. Yönetmen değişti. Cevdet Mercan yeni yönetmen... İşte onun çektiği bölümle 7 sıra yükselmiş. Haftaya ilk 10'a girer. 23.15'teymiş çünkü.

Sihirli Annem Bu Kadar GFüçlü Rakipler Varken Bu Reytingi Alabiliyorsa Cumartesiye Kosalardı daha güzel reyting alırdı örneğin lale devri bile o günde tutundu
Cumartesi daha iyi olurdu. Ama Lale Devri bile demek haksızlık olur :) Çünkü dizide çok köklü değişikliklere gidildi. Yoksa o değişiklikler yapılmasa Cumartesi günü de çok gerilerde kalırdı.

Forum İstatistikleri

Konular
172,171
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961