O sahneyi gösterdimya tüms ezon boyunca eleştiricek bilgiler edindimBari izlede eleştir
O sahneyi gösterdimya tüms ezon boyunca eleştiricek bilgiler edindimBari izlede eleştir
Dizi yabancı diziden uyarlama yani Başka şeyler de olabilir. Yazın orjinalini izlemeyi düşünüyorum zatenO sahneyi gösterdimya tüms ezon boyunca eleştiricek bilgiler edindim
@xemrexxx Hapiste kavga eden ecünnüler paylaşıyordu şimdi sorumda unuttum dedi ama O diziden alıntı olabilir AvluDizi yabancı diziden uyarlama yani Başka şeyler de olabilir. Yazın orjinalini izlemeyi düşünüyorum zaten
O köfte netflixin orange new black dizisiyle karişitiriyordu bi ara Sonra orjinalini öğrenmiş olması lazım@xemrexxx Hapiste kavga eden ecünnüler paylaşıyordu şimdi sorumda unuttum dedi ama O diziden alıntı olabilir Avlu
Rtükten gerli mi bu bölüme cezalarO köfte netflixin orange new black dizisiyle karişitiriyordu bi ara Sonra orjinalini öğrenmiş olması lazım
Yok gelmez Bıcakları bile sansurlemişlerRtükten gerli mi bu bölüme cezalar
boğazında kalsın köfte inşallahO köfte netflixin orange new black dizisiyle karişitiriyordu bi ara Sonra orjinalini öğrenmiş olması lazım
Dilek dualarını böyle boş şeylere harcamaboğazında kalsın köfte inşallah
Reyting konusuna yorum yapmışsın. 😱Avlu gayet iyi başlamış, Demet Evgar için sevindim.
Yapmadığım şey mi? 6-7 sene falan önce bu iş bizden sorulurdu.Reyting konusuna yorum yapmışsın. 😱
Evet eskiden vardı ama son zamanlarda hiç yazmıyordun şaşırdım.Yapmadığım şey mi? 6-7 sene falan önce bu iş bizden sorulurdu.
Yapmadığım şey mi? 6-7 sene falan önce bu iş bizden sorulurdu.
O dedigi zamanlarda @Çiğdem- bile evde kalmamisti dahaEvet eskiden vardı ama son zamanlarda hiç yazmıyordun şaşırdım.