O sahneyi gösterdimya tüms ezon boyunca eleştiricek bilgiler edindimBari izlede eleştir![]()
O sahneyi gösterdimya tüms ezon boyunca eleştiricek bilgiler edindimBari izlede eleştir![]()
Dizi yabancı diziden uyarlama yaniO sahneyi gösterdimya tüms ezon boyunca eleştiricek bilgiler edindim![]()
![]()
![]()
@xemrexxx Hapiste kavga eden ecünnüler paylaşıyordu şimdi sorumda unuttum dedi amaDizi yabancı diziden uyarlama yaniBaşka şeyler de olabilir. Yazın orjinalini izlemeyi düşünüyorum zaten
![]()
O köfte netflixin orange new black dizisiyle karişitiriyordu bi ara@xemrexxx Hapiste kavga eden ecünnüler paylaşıyordu şimdi sorumda unuttum dedi amaO diziden alıntı olabilir Avlu
![]()
Rtükten gerli mi bu bölüme cezalarO köfte netflixin orange new black dizisiyle karişitiriyordu bi araSonra orjinalini öğrenmiş olması lazım
![]()
Yok gelmezRtükten gerli mi bu bölüme cezalar![]()
![]()
![]()
boğazında kalsın köfte inşallahO köfte netflixin orange new black dizisiyle karişitiriyordu bi araSonra orjinalini öğrenmiş olması lazım
![]()
Dilek dualarını böyle boş şeylere harcamaboğazında kalsın köfte inşallah![]()
Reyting konusuna yorum yapmışsın. 😱Avlu gayet iyi başlamış, Demet Evgar için sevindim.![]()
Yapmadığım şey mi? 6-7 sene falan önce bu iş bizden sorulurdu.Reyting konusuna yorum yapmışsın. 😱
Evet eskiden vardı ama son zamanlarda hiç yazmıyordun şaşırdım.Yapmadığım şey mi? 6-7 sene falan önce bu iş bizden sorulurdu.![]()
Yapmadığım şey mi? 6-7 sene falan önce bu iş bizden sorulurdu.![]()
O dedigi zamanlarda @Çiğdem- bile evde kalmamisti dahaEvet eskiden vardı ama son zamanlarda hiç yazmıyordun şaşırdım.![]()