29 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Vatanım Sensin Ab de bu kadar düşmesi normal değil Kenan da iyi başlayamadı sizin kanal da var bir uğursuzluk @Yiğitt :A :A :A
Doğan Medya satılınca normal durum. :A Eğer kalsaydı şu an Mehmed dizisi 16 reytinge, VS de 10 reytinge ulaşacaktı. :A

Aaa evet Kenan daha fazla reytingi hak ediyor bölümler çok iyiydi :A Sen izledinmi yoksa yine boş gürültümü yapıyorsun ayoll :A :A :A
Boş gürültü yapıyorum şu an. :A Dizi kotam dolu, vaktim yok. Zaten bu sezon 8-10 bölüm arası sürecek. Yazın toptan izlerim. :Z

Boş gürültü yapıyorum şu an. :A Dizi kotam dolu, vaktim yok. Zaten bu sezon 8-10 bölüm arası sürecek. Yazın toptan izlerim. :Z
Aaa zaten ne zaman Kanal D dizisi izledin ki :F Yalandan biraz İboya baktın oda netten sonra öyle aldattın milleti oradan da kaçıp :A :A :A

Bizim Hikaye şahane gidiyor yeni rakibe rağmen de yükselmiş.

Avlu çok iyi başlamış haftaya biraz daha yükselebilir ki 8 reyting alabilecek potansiyel var bence.

VS çöküyor :A

Avlu tam beklediğim kıvada başlamiş :Z Yaza kadar götürür beni inş :Z @Çiğdem- dizi aslında senlik ama ecünnü dolu diye izlemezsin sen şimdi:T: