Doğan Medya satılınca normal durum.Vatanım Sensin Ab de bu kadar düşmesi normal değil Kenan da iyi başlayamadı sizin kanal da var bir uğursuzluk @Yiğitt![]()
![]()
![]()
Doğan Medya satılınca normal durum.Vatanım Sensin Ab de bu kadar düşmesi normal değil Kenan da iyi başlayamadı sizin kanal da var bir uğursuzluk @Yiğitt![]()
![]()
![]()
Kenan Kanal değiştirir eğer ilk 10 bölüm istediği reytingi alamazsaDoğan Medya satılınca normal durum.Eğer kalsaydı şu an Mehmed dizisi 16 reytinge, VS de 10 reytinge ulaşacaktı.
![]()
Kanal D'ye gelince bağımlılık yapıyor, bırakıp ayrılamazlar.Kenan Kanal değiştirir eğer ilk 10 bölüm istediği reytingi alamazsa![]()
![]()
![]()
Aaa Önce Vadiyi bitirdiniz sonra Halit Bey çöktü Şimdide KenanKanal D'ye gelince bağımlılık yapıyor, bırakıp ayrılamazlar.![]()
Vadinin kendi çöktü, bak yıllardır Arka Sokaklar'a bir şey oluyor mu?Aaa Önce Vadiyi bitirdiniz sonra Halit Bey çöktü Şimdide Kenan![]()
![]()
![]()
Aaa evet Kenan daha fazla reytingi hak ediyor bölümler çok iyiydiVadinin kendi çöktü, bak yıllardır Arka Sokaklar'a bir şey oluyor mu?Kenan Bey uçar yakında.
![]()
Boş gürültü yapıyorum şu an.Aaa evet Kenan daha fazla reytingi hak ediyor bölümler çok iyiydiSen izledinmi yoksa yine boş gürültümü yapıyorsun ayoll
![]()
![]()
![]()
Aaa zaten ne zaman Kanal D dizisi izledin kiBoş gürültü yapıyorum şu an.Dizi kotam dolu, vaktim yok. Zaten bu sezon 8-10 bölüm arası sürecek. Yazın toptan izlerim.
![]()
Aaa zaten ne zaman Kanal D dizisi izledin kiYalandan biraz İboya baktın oda netten sonra öyle aldattın milleti oradan da kaçıp
![]()
![]()
![]()
Aaa şimdiki zamanları diyorum ayoll millattan önce izlediklerin sayılmaz fanısın sonucta kanalın
Fanı değilim, az bir şey sempatim var.Aaa şimdiki zamanları diyorum ayoll millattan önce izlediklerin sayılmaz fanısın sonucta kanalın![]()
![]()
![]()
Kanal satılınca ilk sen sattın vlla bravo Avukat beyFanı değilim, az bir şey sempatim var.![]()
Yeni bir UTC olabilir bu dizi de sen UTC izlemiyorsun.Avlu tam beklediğim kıvada başlamişYaza kadar götürür beni inş
@Çiğdem- dizi aslında senlik ama ecünnü dolu diye izlemezsin sen şimdi
![]()
UTC cok alakasız olur bu diziyeYeni bir UTC olabilir bu dizi de sen UTC izlemiyorsun.![]()
Aaa dizi sizin kadar benimde takibimde olacak sabahtan beridir eleştiriyoruzAvlu tam beklediğim kıvada başlamişYaza kadar götürür beni inş
@Çiğdem- dizi aslında senlik ama ecünnü dolu diye izlemezsin sen şimdi
![]()
Bari izlede eleştirAaa dizi sizin kadar benimde takibimde olacak sabahtan beridir eleştiriyoruz![]()