Doğan Medya satılınca normal durum.Vatanım Sensin Ab de bu kadar düşmesi normal değil Kenan da iyi başlayamadı sizin kanal da var bir uğursuzluk @Yiğitt
Doğan Medya satılınca normal durum.Vatanım Sensin Ab de bu kadar düşmesi normal değil Kenan da iyi başlayamadı sizin kanal da var bir uğursuzluk @Yiğitt
Kenan Kanal değiştirir eğer ilk 10 bölüm istediği reytingi alamazsaDoğan Medya satılınca normal durum.Eğer kalsaydı şu an Mehmed dizisi 16 reytinge, VS de 10 reytinge ulaşacaktı.
Kanal D'ye gelince bağımlılık yapıyor, bırakıp ayrılamazlar.Kenan Kanal değiştirir eğer ilk 10 bölüm istediği reytingi alamazsa
Aaa Önce Vadiyi bitirdiniz sonra Halit Bey çöktü Şimdide KenanKanal D'ye gelince bağımlılık yapıyor, bırakıp ayrılamazlar.
Vadinin kendi çöktü, bak yıllardır Arka Sokaklar'a bir şey oluyor mu?Aaa Önce Vadiyi bitirdiniz sonra Halit Bey çöktü Şimdide Kenan
Aaa evet Kenan daha fazla reytingi hak ediyor bölümler çok iyiydiVadinin kendi çöktü, bak yıllardır Arka Sokaklar'a bir şey oluyor mu?Kenan Bey uçar yakında.
Boş gürültü yapıyorum şu an.Aaa evet Kenan daha fazla reytingi hak ediyor bölümler çok iyiydiSen izledinmi yoksa yine boş gürültümü yapıyorsun ayoll
Aaa zaten ne zaman Kanal D dizisi izledin kiBoş gürültü yapıyorum şu an.Dizi kotam dolu, vaktim yok. Zaten bu sezon 8-10 bölüm arası sürecek. Yazın toptan izlerim.
Aaa zaten ne zaman Kanal D dizisi izledin kiYalandan biraz İboya baktın oda netten sonra öyle aldattın milleti oradan da kaçıp
Aaa şimdiki zamanları diyorum ayoll millattan önce izlediklerin sayılmaz fanısın sonucta kanalın
Fanı değilim, az bir şey sempatim var.Aaa şimdiki zamanları diyorum ayoll millattan önce izlediklerin sayılmaz fanısın sonucta kanalın
Kanal satılınca ilk sen sattın vlla bravo Avukat beyFanı değilim, az bir şey sempatim var.
Yeni bir UTC olabilir bu dizi de sen UTC izlemiyorsun.Avlu tam beklediğim kıvada başlamişYaza kadar götürür beni inş@Çiğdem- dizi aslında senlik ama ecünnü dolu diye izlemezsin sen şimdi
UTC cok alakasız olur bu diziyeYeni bir UTC olabilir bu dizi de sen UTC izlemiyorsun.
Aaa dizi sizin kadar benimde takibimde olacak sabahtan beridir eleştiriyoruzAvlu tam beklediğim kıvada başlamişYaza kadar götürür beni inş@Çiğdem- dizi aslında senlik ama ecünnü dolu diye izlemezsin sen şimdi
Bari izlede eleştirAaa dizi sizin kadar benimde takibimde olacak sabahtan beridir eleştiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?