29 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kim o dün gece tolk show yaptı gerçekten beğendim umarım tolk show devam eder

survivor yine müthiş reytingler alarak rakiplerine zirve yüzü göstermiyo hiç bu hafta da yüselme devam etmiş (bu arada geçen seneki survivora reyting rekorları kırar en çok izlenen olur dedik tamam tam beklentimizi karşılayamadı ama yine ortalamanın üstündeydi performansı :) bu senekine isimleri görünce herkez olumsuz yorum yaptı ben hep diyodum hepiniz yanılırsınız al işte şt,kg,karadayı falan hepsini geride bırakıyo ve ort. 2 üstünde :) ) total 8.96 ya yükselmiş ab de ise 11.23 e özeti 6.66 ya yükselerek büyük fark yapmış :Z
şefkat tepe 8.35 ratingle oranlarını yükseltmiş tebrikler :) abde 3.64 alarak fena sayılmaz
as bu hafta düşüş yaşamış total 7.32 ye ab 4.27 ye
kim o yükselmiş total 3.89 ab 3.91e sevindim :)

selena ya büyük tebrikler kaçıncı tekrarı üstelik gündüz valla bravo
20SELENA (TKR)ATV10:51:3912:15:142,4411,35

dizi yakında biter gibi
31DUSLER VE UMUTLARFOX TV19:45:1321:27:451,684,04
37DUSLER VE UMUTLARFOX TV19:45:1321:27:451,534,08

#BS'de dün senaryo değişti.Savaş'ın gerçek yüzünü gösterdiler (koca bi saçmalıkla) Neyse AB zümresi gene izlemiş:X Sıralaması iyi.

KPA tekrarlari KSS'nin tekrarlarini geçmiş:X Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim:A

Bugünün Saraylısı ve Fatih Harbiye iyi gitmiş.
Show TV haftasonu gündüz kuşağı programları A\B'de çok iyi gidiyor.

1SURVIVORSTAR TV20:49:5323:25:1811,2325,9843,23
Survivor coşum coşum coşmuş, tns böyle devam et. :oley::oley:

Şefkat düşük.

Arka Sokaklar fiyasko ağır totoşun dibi. :F

Survivor o muhteşem bölüme göre totalde düşük ab'de güzel gitmiş.:DTebrikler.
Düşler ve Umutlar düşük gidiyor yine.Bitecek gibi.
Kim O sabit devam ediyor.Kanalın beklediğini bulamadığından eminim.:)
Fatih Harbiye ve Bugünün Saraylısı ortalama devam etmiş.Reytinglerini arttıramamışlar gibi ama sıralamada iyiler.

Onu seyretcek kisiler çoluk cocuk seyredir AKP nin hile urdayla yaptıklarından bile haber olmayan o ses kaydı I'sini fettuhlah gulene atmayın onu yapan kgb dir arka sokaklarda söylemiştir yada mit arka sokaklarda söylediler halkın miti ve hükumetin polisleri ve miti ve halkın polisi riZa baba ve ekibi soydan Tayyip cevher Bülent arinc abdulmalik asfa Abdullah gül hikmet Hüseyin Avni mutlu Daha bitmeyecek devamı var Korkut Yakup hükumetin polisi
Rafet Melih gokcek
Zekeriya Abdullah Öcalan

Onu seyretcek kisiler çoluk cocuk seyredir AKP nin hile urdayla yaptıklarından bile haber olmayan o ses kaydı I'sini fettuhlah gulene atmayın onu yapan kgb dir arka sokaklarda söylemiştir yada mit arka sokaklarda söylediler halkın miti ve hükumetin polisleri ve miti ve halkın polisi riZa baba ve ekibi soydan Tayyip cevher Bülent arinc abdulmalik asfa Abdullah gül hikmet Hüseyin Avni mutlu Daha bitmeyecek devamı var Korkut Yakup hükumetin polisi
Rafet Melih gokcek
Zekeriya Abdullah Öcalan
S
Yok artık çoluk çocuk seyrediyormuş benim etrafımda neredeyse herkes Vadiyi seyrediyor çoğunlukla büyükler
@takas