Hmm bilemiyorum ki, hiç başını ve sonunu tam izleyemedim...C Yapım diye biliyordum, Metin Ertan Twitter'da Ev Kuşu'yla ilgili fotoğraflar paylaşıyor sürekli.
İnş.Umutluyuz şimdi 2 alan Çarşamba 4 alır
20 | SELENA (TKR) | ATV | 10:51:39 | 12:15:14 | 2,44 | 11,35 |
31 | DUSLER VE UMUTLAR | FOX TV | 19:45:13 | 21:27:45 | 1,68 | 4,04 |
37 | DUSLER VE UMUTLAR | FOX TV | 19:45:13 | 21:27:45 | 1,53 | 4,08 |
Şimdi TV Arşivi'nden de baktım C Yapım'ınmış.Hmm bilemiyorum ki, hiç başını ve sonunu tam izleyemedim...
İnş.
Yok artık çoluk çocuk seyrediyormuş benim etrafımda neredeyse herkes Vadiyi seyrediyor çoğunlukla büyüklerOnu seyretcek kisiler çoluk cocuk seyredir AKP nin hile urdayla yaptıklarından bile haber olmayan o ses kaydı I'sini fettuhlah gulene atmayın onu yapan kgb dir arka sokaklarda söylemiştir yada mit arka sokaklarda söylediler halkın miti ve hükumetin polisleri ve miti ve halkın polisi riZa baba ve ekibi soydan Tayyip cevher Bülent arinc abdulmalik asfa Abdullah gül hikmet Hüseyin Avni mutlu Daha bitmeyecek devamı var Korkut Yakup hükumetin polisi
Rafet Melih gokcek
Zekeriya Abdullah Öcalan
Onu seyretcek kisiler çoluk cocuk seyredir AKP nin hile urdayla yaptıklarından bile haber olmayan o ses kaydı I'sini fettuhlah gulene atmayın onu yapan kgb dir arka sokaklarda söylemiştir yada mit arka sokaklarda söylediler halkın miti ve hükumetin polisleri ve miti ve halkın polisi riZa baba ve ekibi soydan Tayyip cevher Bülent arinc abdulmalik asfa Abdullah gül hikmet Hüseyin Avni mutlu Daha bitmeyecek devamı var Korkut Yakup hükumetin polisi
Rafet Melih gokcek
Zekeriya Abdullah Öcalan
S