Ben az önce izledim karışıktı biraz ama haftaya çok iyi bölüm gelecek. Dediğin de olabilir diyecem ama bu dizinin birinci olduğu günlerde oldu. Onu geçtim şefkat tepe neden düşmüyor?papuleoo hükümet düşürdü terör örgütünü soktu diye
Kesinlikle haklısın bence Kara Para Aşk özet bitene kadar Sevdaluk özet izleyebilirsin ya da netten takip edebilirsin zaten 13 bölüm oldu daha. En olmadı tekrarları da oluyorSevdaluk'u dün ilk bölümünden sonra ilk defa izledim. Gerçekten çok sıcak çok samimiydi. Aynı gün Kara Para Aşk olmasa mutlaka izlerdim umarım hak ettiği oranları yakalyıp ilk 5'e en kısa zamanda yerleşir.
Kesinlikle öyle ama bizim insanlar görmüyorlar bunu. Demet Akbağ gibi kaliteli bir oyuncuyu yeni yetmelerle kıyaslayanlar oluyor Sevdaluk yükselecek tekrarı da çok iyi gitmiş.+ Alıntı
Lisedeyim ben, malum sınavlar falan bolcana. 2-3 diziyi düzenli izleyebiliyorum zaten :/ Ama elimden geldiğince izleyeceğim özet bitene kadar. Ya da dün olduğu gibi tekrarlarla devam ederim. Bu sezonun en usta kadrosu Sevdaluk'ta, dün bunu anladım ama.
Son reytingiyle 3,19 reytinge yükseldi AB grubunda ben inanıyorum dizime zaten yakın zamanda 4,5 reyting ve üstüne çıkıp ilk 10'a girecek.− Alıntı
O dizideki tüm oyuncular kimseyle kıyaslanmayacak kadar usta bence. Erdal Özyağcılar ve Demet Akbağ özellikle. Bu hafta Ab'de ilk 10 yapacak gibi, hayırlısı.
Ben de hep onu söylüyorum Sevdaluğun kanalı kesinlikle Fox olmalıydı.İnşallah Kara Para Aşk ve Sevdaluk birlikte yükselişine devam eder. Sevdaluk'un Show'da olması büyük şanssızlık ama
Haluk sen misin?Düşler ve Umutlar kötü gitmiş. Yükselmeyeceği belliydi çünkü kimsede heyecan bırakmadı bölümü iple çektirecek bir dizi değil olmamış Limon Film bıraksın. PT 2'de denensin bir de.
O Hayat Benim tekrarı AB'de 10 share almış.
Not Defteri tekrarı iyi gitmiş iki grupta da. Bugün de var bakalım.
Şaşırdım. Fena gitmemiş gerçekten. Tekrarı böyle alan bir dizi yeni bölümüyle en az A/B`de 5 falan almalı ama alamıyor. Gelecek hafta yükselme şansı var. 3.50 reytingi geçebilir ama kesin değil. Çünkü, Ankaranın Dikmeninin de tekrarları hep iyi gidiyor 3 falan alıyor ama yeni bölüm 5`in üzerine çıkamıyor.Sevdaluk AB grubunda geç saatteki tekrarı 2 reyting almış ne düşünüyorsun @EveN lütfen ciddi yorum yap.
Geçen hafta ani yükseliş yaşadı 3,19 reytinge yükseldi bu hafta yine komedi ağırlıklı bir bölüm geliyor ve süper bir bölüm olacak fragmandan belli muhtarlık seçim propagandaları olacak.Şaşırdım. Fena gitmemiş gerçekten. Tekrarı böyle alan bir dizi yeni bölümüyle en az A/B`de 5 falan almalı ama alamıyor. Gelecek hafta yükselme şansı var. 3.50 reytingi geçebilir ama kesin değil. Çünkü, Ankaranın Dikmeninin de tekrarları hep iyi gidiyor 3 falan alıyor ama yeni bölüm 5`in üzerine çıkamıyor.
Doksanlar ondan daha yüksek almış ama yeni bölümü 2 alıyor...
Muhtarlık demiş yazın Yalan Dünyayı izlemeyi unutma. Onun da bu hafta seçim bölümü var muhtarlık için.Geçen hafta ani yükseliş yaşadı 3,19 reytinge yükseldi bu hafta yine komedi ağırlıklı bir bölüm geliyor ve süper bir bölüm olacak fragmandan belli muhtarlık seçim propagandaları olacak.
Her gün mü boş Buğra?Boş gün yorum yapacak bir şey yok.