xBUGRAx
Süper Emekli
Perşembe FOX yorumu yapmadım, dün hiç yorum yapmadım FOX zirvede olduğu halde.Her gün mü boş Buğra?
Perşembe FOX yorumu yapmadım, dün hiç yorum yapmadım FOX zirvede olduğu halde.Her gün mü boş Buğra?
Süperdi dünkü bölüm aga.Şefkat Tepe az bir farkla geçilmiş alırız inşallah zirveyi
Şefkat Tepe az bir farkla geçilmiş alırız inşallah zirveyi
Biliyorum, şaka yaptım sadece.Perşembe FOX yorumu yapmadım, dün hiç yorum yapmadım FOX zirvede olduğu halde.
Işte Gani farkı diyoruz. Bak sen bile unutamamışsın diziyi.Birleşti ellerimiz, çarpıyor kalplerimiz, heyecanlıyız hepimiz geliyoooooor geliyoooooor.
İnş. bu hafta yükselir dizi, bende umutluyum.Sevdaluk tekrarı AB grubunda 2 reyting almış @mrt-06 @xemrexxx @dizi kolik bu iyiye işaret totalde de fena gitmemiş üstelik geç saatte yayınlandı.
Ev Kuşu C Yapım'a mı ait? Ben dış yapım sanıyordum...O değilde C Yapım kırk yılın başı bi şey tutturabildi. Ev Kuşu ve Lezzet Haritası. @dizi kolik
Na na na Selena na na na Selena na na na Selena Selena ))))Birleşti ellerimiz, çarpıyor kalplerimiz, heyecanlıyız hepimiz geliyoooooor geliyoooooor.
Yok artık daha neler o halde Kurtlar Vadisinde Ülkenin gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatılıyor neden düşüyor o zaman reytingleri ?papuleoo hükümet düşürdü terör örgütünü soktu diye
C Yapım diye biliyordum, Metin Ertan Twitter'da Ev Kuşu'yla ilgili fotoğraflar paylaşıyor sürekli.Ev Kuşu C Yapım'a mı ait? Ben dış yapım sanıyordum...
Umutluyuz şimdi 2 alan Çarşamba 4 alırİnş. bu hafta yükselir dizi, bende umutluyum.
Onu seyretcek kisiler çoluk cocuk seyredir AKP nin hile urdayla yaptıklarından bile haber olmayan o ses kaydı I'sini fettuhlah gulene atmayın onu yapan kgb dir arka sokaklarda söylemiştir yada mit arka sokaklarda söylediler halkın miti ve hükumetin polisleri ve miti ve halkın polisi riZa baba ve ekibi soydan Tayyip cevher Bülent arinc abdulmalik asfa Abdullah gül hikmet Hüseyin Avni mutlu Daha bitmeyecek devamı var Korkut Yakup hükumetin polisiYok artık daha neler o halde Kurtlar Vadisinde Ülkenin gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatılıyor neden düşüyor o zaman reytingleri ?
Onu seyretcek kisiler çoluk cocuk seyredir AKP nin hile urdayla yaptıklarından bile haber olmayan o ses kaydı I'sini fettuhlah gulene atmayın onu yapan kgb dir arka sokaklarda söylemiştir yada mit arka sokaklarda söylediler halkın miti ve hükumetin polisleri ve miti ve halkın polisi riZa baba ve ekibi soydan Tayyip cevher Bülent arinc abdulmalik asfa Abdullah gül hikmet Hüseyin Avni mutlu Daha bitmeyecek devamı var Korkut Yakup hükumetin polisiYok artık daha neler o halde Kurtlar Vadisinde Ülkenin gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatılıyor neden düşüyor o zaman reytingleri ?