29 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 33.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 30.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 6.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• A.Madrid - Hannover maçı (Star)

Oy: 7 23.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
suskunları izledim... reklam aralarında bile değiştirmedim kanalı.. çok heyecanlı bi bölümdü...

reklamlarada heyecan yansımıştıydı sanırım
)

ben reklamlarda zaten başka kanalı çeviremiyorum sigara molası benim için reklamlar.. ama tiryaki olmayan anlamaz bu durumu

suskunlar totalde kötü ab iyi total tüm kisiler suskunlari pek sevmio galba tt oluo herhafta

Vadi'nin zirveyi alamamasına üzüldüm. Yakında alacak bence.

Suskunlar Show TV'nin Perşembe günlerini kurtardı diyebiliriz artık.

Yeni Bir Hayat özellikle A/B'de iyi gitmiş. Bu oranlar programa yeterde artar bence.

Bir Erkek Bir Kadın özellikle A/B'de iyi gitmiş.

Kanal D gündüz kusagina Doktorum'un yerine yeni birsey getirmeli bence. Cünkü artik modasi gecti ve eskiden 20 Share aliyordu, simdi ise 10 Share barajini bile gecemiyor. Bana Hersey Yakisir sanki miladini doldurmus gibi. Bana Hersey Yakisir ve Evim Sahane gibi programlar zaten sadece 05.-1 sene yayinlanmali, ondan sonra seyirci bikiyor. Aynisi Evim Sahane'de büyük ihtimalle olacaktir. Kesanli Ali Destani, Akasya Duragi gelince ya ondan sonra ya da baska bir günde PT-2 alinacaktir, ama bitirilecegini zannetmiyorum.

Show TV'nin stratejisini ise hic anlamiyorum. Sanki Kanal D'nin programlari taklit etmeye calisiyor gibi. Ilk önce Hersey icin Saglik (Doktorum) diye bir program yapmislardi, tutmadi ! Acilay ile Mahalle Baskisi (Koca Kafalar) oda tutmadi ! Bugün Ne Giysem ? (Bana Hersey Yakisir) oda zar zor. Vahe'nin Sofrasi (Mutfagim) hic olmadi. Simdide Hayata Gülümse. Yakinda Evim Sahane'nin de bir taklidi gelir, hic merak etmeyin.

fatma gul dusmus

kvp aynı

suskunlar ab de arttı

beni affet 20 share yaklastı

1e1k ab ucus yasamıs
Ya Kreys sen ne diyosun Fatmagul dusmusu diyosun Kurtlar Vadisi Pusu ayni diyosun Suskunlar a/b'de artti diyosun?
Fatmagul - TOTAL:0.13 dusmus / AB:0.19 dusmus
Vadi - TOTAL:0.47 DUSMUS / AB:0.63 DUSMUS
Suskunlar - TOTAL:0.23 DUSMUS / AB:0.07 DUSMUS

Fatmagul sadece 0.13/0.19 dusmus
Vadi ise 0.47/0.63 dusmus simdi soyle hangisi dusmus hangisi ayni?

Beni Affet'in tekrarı saat 09:00-10:00 arası yayınlanıyor zaten
Büyük ihtimal sezon sonuna kadar bu şekilde devam eder...

beyazsroy haklı fatma gul ozel hayatı

fatma gul dusus de

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ya Kreys Vadi mi daha cok dusmus Fatmagul mu?
Tabikide vadi gormuyormusun?

vadide düşüşte.. vadi 8 reytingin altına inecek yakında.. fatmagülde bu fırsattan yararlanıp arayı baya açacak hayal kurmanızın anlamı yok

buna kadir inanir bile inanmaz vadi 9.un altına inmez hatta fragmanlari rekor kirio fatma gül vadinin özetiyle basa çıkamaz reytinglerde show olsaydi 15 20 reytingle açık ara fark atardi .!

Lutfen artik kesin Vadi 20=30 reytinglere cikar yok turkiye olculseydi yok show tv de olsaydi iste size reytingler begenmiyorsaniz boyle yorumlar yaziyorsun niye bakiyorsun acan inanmiycaksin vadi 30 reyting IMKANSIZ bundan sonra tartisma cikmasin ama hep vadi reytingler cok cok yuksek ozetiyle yarisamaz ben baska tartisma olmasin diye yorum yapmicak ama goruyoruz 2.sirada vadi , 3.Sirada Fatmagul Ozati hemde 7 reytingle , Vadi ise ozeti 3 reyting'te gormuyormusun?

Son düzenleme:

bu reytinglere kimse inanmio

Fatmagul 12.9 reyting , Vadi'nin ozati ise 3.8.Fatmagul 3'ekatlamis gormuyormusun nerde Fatmagul vadi'nin ozatiyle basa cikamaz Fatmagul yeni bolumu 3'e katlamis Fatmagul ozati ise vadi ozatini 2'ye katlamis.Nerdeyse Vadi'yi yetisiyor.

Evet bu reytinglere bende inanmiyorum ama asaga yuakri dogrular simdilik bunalra bakip yorum yapacagiz.

bu reytinglere kimse inanmio

kreys sanırım bugünlerde yorum sıkıntısı çekiyor anlamsız mesajlar yazmaya başladı

acaba diyorum üniversite sınavına gireceksinde o yüzdenmi bu boş mesajlar