29 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 33.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 30.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 6.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• A.Madrid - Hannover maçı (Star)

Oy: 7 23.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Pazar gecesi sineması güçlü mü?:D

Haftalarca iffetin arkasında durdu 1-2 kere ilk 10'a girmişti diğer haftalar yine bugünküyle aynıydı. İffet zaten kendisi zor giriyor ilk 10'a. Hatta Akasya Durağı gelince daha da düşecek.

Muhteşemin arkası dolu.:)

bir erkek bir kadını muhteşem yüzyılın arasında yayınlayacaklarki sen o zaman gör reytingi.. reytingi tavana vurur:)

3.23, 2,54'ün neredeyse iki katı mı?! :S

Pazar gecesi sinemasının da 2 kere falan ilk 10'a girmişliği vardır. Survivor ve UEK varken bir daha da giremez zaten.

kardes anlamıon galba verdigi sinama kaliteli olursa u.ev kadınlarini dahi geçer vizyon yeni çıkmıs 2011 filmi koy bak

eyvah eyvah yüzlerce kez yayınlanmasına ragme 4.oluyosa

harry potter ve ölüm yadigarları

hugo 2011

inception

kardes anlamıon galba verdigi sinama kaliteli olursa u.ev kadınlarini dahi geçer vizyon yeni çıkmıs 2011 filmi koy bak

eyvah eyvah yüzlerce kez yayınlanmasına ragme 4.oluyosa

harry potter ve ölüm yadigarları

hugo 2011

inception

Öyle diyosun da Star'ın bunlardan haberi yok galiba. Bugüne kadar adam gibi film yayınlamadı haliyle pazar günü iyi reyting alamadı.

Bence de muhteşemden sonra artar reytingleri ama eyvah düşüyorum var muhteşemden sonra.:(

eyvah düsüyorum arkasanida koy haftada 3 gün bak nasi izleniyor :) a-b-c etkisi vardir

Beni Affet Reytingleri Olağan Üstü focus film iyi dizi yapiyor
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10
[/TD]
[TD]BENİ AFFET
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]17:43:13
[/TD]
[TD]18:37:14
[/TD]
[TD]00:45:09
[/TD]
[TD]4,82
[/TD]
[TD]17,29
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bence star focus film bir günlük dizi daha yaptırmalı bide adam akıllı sinama koymali komedi deilde aksiyon millet aksiyon istio

2012 filmi ab birinci olmustu o tarz seyler istiyor halk

Son düzenleme:
muhteşemden sonra değil muhteşemin arasına serpiştirecekler komediyi:)) yani reklam gibi arada yayınlayacaklar ..
:D O da iyiymiş. :D

eyvah düsüyorum arkasanida koy haftada 3 gün bak nasi izleniyor :) a-b-c etkisi vardir

Beni Affet Reytingleri Olağan Üstü focus film iyi dizi yapiyor
[TD]10[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:43:13[/TD]
[TD]18:37:14[/TD]
[TD]00:45:09[/TD]
[TD]4,82[/TD]
[TD]17,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bence star focus film bir günlük dizi daha yaptırmalı bide adam akıllı sinama koymali komedi deilde aksiyon millet aksiyon istio

2012 filmi ab birinci olmustu o tarz seyler istiyor halk

Bence İffet salı gününe alısın. 1E1K salı,çarşamba yayınlansın.:D

2012'nin olduğu gün UEK yeni bölüm yoktu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Öyle diyosun da Star'ın bunlardan haberi yok galiba. Bugüne kadar adam gibi film yayınlamadı haliyle pazar günü iyi reyting alamadı.

star ın pazar sinemaları için beklentim büyüktü kaliteli filmler bekliyordum bugüne kadar yayınladıkları ıvır zıvır çocuk işi şeyler..

bu düşüşe anlam veremedim çok ilginç düşmeyi gerektirecek hiçbişey yok ortada süper bi bölümdü.araya 2 hafta maç girdikten sonra bi türlü kendimize gelemedik.

Türk'ün uzayla imtihanı tekrarı 1 erkek 1 kadını geçmiş :) bence perşembe olmaması gerekti bu dizinin eski günü çok daha iyiydi...

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]35[/TD]
[TD]TÜRK'ÜN UZAYLA İMTİHANI (TKR)[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]23:10:59[/TD]
[TD]24:52:39[/TD]
[TD]01:34:12[/TD]
[TD]2,29[/TD]
[TD]8,13[/TD]
[/TR]
[TD]36[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:58:12[/TD]
[TD]24:55:59[/TD]
[TD]00:46:17[/TD]
[TD]2,24[/TD]
[TD]9,38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Türk'ün uzayla imtihanı tekrarı 1 erkek 1 kadını geçmiş :) bence perşembe olmaması gerekti bu dizinin eski günü çok daha iyiydi...

[TD]35
[/TD]
[TD]TÜRK'ÜN UZAYLA İMTİHANI (TKR)
[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]23:10:59
[/TD]
[TD]24:52:39
[/TD]
[TD]01:34:12
[/TD]
[TD]2,29
[/TD]
[TD]8,13
[/TD]
[/TR]
[TD]36
[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]23:58:12
[/TD]
[TD]24:55:59
[/TD]
[TD]00:46:17
[/TD]
[TD]2,24
[/TD]
[TD]9,38
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

böle kıyaslama olmaz :) suskunlarin ardından maç etkisiyle alinmis bisey ve 1e1k ab dizisi 11 sıra fark atmıs [Türkler Keske Uzaya Çıkmasalarmıs Çarsamba Halleri Ortada ]

[TD]17[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]3,23[/TD]
[TD]13,10[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

[TD]28[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]2,22[/TD]
[TD]7,64[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

bu düşüşe anlam veremedim çok ilginç düşmeyi gerektirecek hiçbişey yok ortada süper bi bölümdü.araya 2 hafta maç girdikten sonra bi türlü kendimize gelemedik.

kurtlardaki düşüşün sebebi açık. fatmagülde hafif düşüş var bunun sebebi geçen hafta dediğim gibi suskunları show tv her hafta biraz daha geç başlatıyor. show tv birden susskunları kurtların önüne atmak istemiyor..bu hafta dizi tam olrak reklamlar sonrası 20:55 de başladı ve 22:47 de bitti geçen hafta suskunlar reklamlar sonrası 22:35 gibi başlamıştı. ve bı hafta 8 daha uzun tuttular diziyi. dikatli bakılırsa suskunlarda hafif düüşmüş ama bu iki yumurtanın çarpışmasından solayı bir yumurtada hafif çatlak ama diğeri iyice kırılmış :))))) eger show tv suskunları kurtlarla gerçek bi şekilde çarpıştırsa kurtlar ab de özelikle darmadagan olacak gibi gözüküyor :)))))

kurtlardaki düşüşün sebebi açık. fatmagülde hafif düşüş var bunun sebebi geçen hafta dediğim gibi suskunları show tv her hafta biraz daha geç başlatıyor. show tv birden susskunları kurtların önüne atmak istemiyor..bu hafta dizi tam olrak reklamlar sonrası 20:55 de başladı ve 22:47 de bitti geçen hafta suskunlar reklamlar sonrası 22:35 gibi başlamıştı. ve bı hafta 8 daha uzun tuttular diziyi. dikatli bakılırsa suskunlarda hafif düüşmüş ama bu iki yumurtanın çarpışmasından solayı bir yumurtada hafif çatlak ama diğeri iyice kırılmış :))))) eger show tv suskunları kurtlarla gerçek bi şekilde çarpıştırsa kurtlar ab de özelikle darmadagan olacak gibi gözüküyor :)))))

suskunlar 5 reytingi geçemedi bi türlü :D hem suskunlar da düşmüş hepsi düşmüş ama vadi de ki bu düşüşün hiçbir mantıklı açıklaması yok.bir an önce 12-13 reytinge çıkıp zirveyi tekrar almalıyız.bakalım senaristler ne yapacak :D

böle kıyaslama olmaz :) suskunlarin ardından maç etkisiyle alinmis bisey ve 1e1k ab dizisi 11 sıra fark atmıs [Türkler Keske Uzaya Çıkmasalarmıs Çarsamba Halleri Ortada ]

[TD]17[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]3,23[/TD]
[TD]13,10[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

[TD]28[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]2,22[/TD]
[TD]7,64[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

kreys katılıyorum.

suskunlar 5 reytingi geçemedi bi türlü :D hem suskunlar da düşmüş hepsi düşmüş ama vadi de ki bu düşüşün hiçbir mantıklı açıklaması yok.bir an önce 12-13 reytinge çıkıp zirveyi tekrar almalıyız.bakalım senaristler ne yapacak :D

dedim ya suskunlar kurtların önünde 15 dakika daha fazla durmuş. bu suskunlara çok hafif zarar vermiş ama kurtlara bayagı bir zarar vermiş ab de tekli rakamlara düşürmüş kurtları..

matematik problemi gibi oalcak ama başka türlü anlatmak imkansız :))))))) sistemden 10 kişi hem kurtları hemde suskunları izliyor. geçen hafat suskunlar 15 dakika erken bitince kurtlara zaping yapıp kurtları izledi. şimdi bu 10 kişi suskunlar 15 dakika daha fazla kurtlarla çakışınca 8 kişi ssukunları izlemeye devam etti 2 kişi kurtlara geçti.. bu durumda suskunlarda da reyting kaybı oldu kurtlarda da reyting kaybı var ama kurtların kaybı daha fazla olmuş

dedim ya suskunlar kurtların önünde 15 dakika daha fazla durmuş. bu suskunlara çok hafif zarar vermiş ama kurtlara bayagı bir zarar vermiş ab de tekli rakamlara düşürmüş kurtları..

matematik problemi gibi oalcak ama başka türlü anlatmak imkansız :))))))) sistemden 10 kişi hem kurtları hemde suskunları izliyor. geçen hafat suskunlar 15 dakika erken bitince kurtlara zaping yapıp kurtları izledi. şimdi bu 10 kişi suskunlar 15 dakika daha fazla kurtlarla çakışınca 8 kişi ssukunları izlemeye devam etti 2 kişi kurtlara geçti.. bu durumda suskunlarda da reyting kaybı oldu kurtlarda da reyting kaybı var ama kurtların kaybı daha fazla olmuş

izleyici kitlesi aynı değilki suskunlar ile vadinin... ben fatmagül olmasa suskunları izlerim ama vadiyi tek bir proğram dahi kalmazsa izlemem .. ayrıca vadi totale seslenen,,, suskunlar ab grubuna yönelik bir dizi, suskunların vadiyi etkilediğini sanmıyorum kendi seyircisini kendisi oluşturdu mesela perşembe hiç film seyretmeyenler bile suskunlar başlayınca tv izlemeye başladı...

Suskunlar yavas yavas kurtlari ab de silmeye basladi. zaten yeni bolum saat 20:55de baslatilar. gecen hafta yazdigim gibi suskunlar yavas yavas kurtlarla ayni saate baslamayacak... her hafta 15 dakika gec baslatiyorlar. ve her hafta kurtlari yavas yavas asagiya cekiyor.. arada 2 puan kaldi. ramiz dayida girse o fark kalmayacak

Fatmagul ve kurtlardaki dususun sebebi suskunlarin kurtlar ve fatmagulle ayni saate yakin baslamasi. nekadar baslama suresi ayni olursa kurtlar daha dusecek fatmagule zarari cok daha az oluyor tabi

ya sen ne konusuyorsun ya dogru düzgün mesaj yaz milleti kiskirtmaya calisma. Suskunlar yükselmis KVP düsmüs olsa neyse diyecem ama suskunlarda iki grubta düsmüs, bu düsüs cikislar sbt de alisildik birsey. Hala suskunlari KVP ile koyasliyorsunuz ya helal olsun dizinin ne Kadar izlendigini total belirler ordada kvp suskunlari ikiye katlamis hatta suskunlar kvp nin özetiyle yarisiyor

izleyici kitlesi aynı değilki suskunlar ile vadinin... ben fatmagül olmasa suskunları izlerim ama vadiyi tek bir proğram dahi kalmazsa izlemem .. ayrıca vadi totale seslenen,,, suskunlar ab grubuna yönelik bir dizi, suskunların vadiyi etkilediğini sanmıyorum kendi seyircisini kendisi oluşturdu mesela perşembe hiç film seyretmeyenler bile suskunlar başlayınca tv izlemeye başladı...

suskunlar birebire kurtlarınla aynı izleyice sahip değil ama iki dizi arasında geçişkenlik var. baştan beri durum böyle kurtlar aba de 13 reyting alırken şim 9 reytinlere düştü.. zaten yukardaki yorumda tamammen aynı kitle izliyor dmiyorum. dediğim gibi suskunlarıla kurtları izlyen 10 tane ortak kişi olsa ( ama suskunları 75 kişi kurtları 100 lişi izliyo diye düşüneceğiz) bunlardan 8 kişi bu hafta suskunları tercih etmiş 2 kişi kurtları izlemiş.. bu durumda suskunlar iki kişi kaybetmiş ama kurtlar 8 kişi izleyeni kabetmiş.. yani iki yumarta çarpışmış kurtların yumurtası daha fazla çatlamış

ha bu geçişkenlik fatmagülle suskunlar arasında da var ama bu geçişkenlik çok az

Beyazsoy Kendi kafasina göre konusuyor suskunlar in izleyicisi vadi ile bir degil daha cok fgsn ile ayni. Madem ayni saatte dagitir kvp yi koysunlar ayni saate görelim Kim Kimi dagitiyor. Ya Dizi daha 5 reytingi bile gecemiyor kardesim TUI bile total de 5 reytingi gecti. Eger bir gün suskunlar yükselirde vadi düserse haklisin derim ama böyle birse olmayacak suskunlar bundan Sonra hep düsecek