madem 20-30 milyon kişi izliyor,filmi neden 4 milyonu geçemiyor
ülkemizde sinemaya kim gidiyo la ben gitmedim mesela bizim ailede sinema pek yaygın değildir.doğuda güneydoğuda sinema mı var bunu senden beklemezdim
madem 20-30 milyon kişi izliyor,filmi neden 4 milyonu geçemiyor
ülkemizde sinemaya kim gidiyo la ben gitmedim mesela bizim ailede sinema pek yaygın değildir.doğuda güneydoğuda sinema mı var bunu senden beklemezdim
agb düzenbaz.. sbt ciddi bir kurumd değil. sosyal medya listesine kim inanıyo. gişe rakamları gerçegi yansıtmaz. ama bahadır özdener deği tek dogru yada pana filmin inter sitesi dogruyu gösteriyor ))))))))))
o saçma sapan listeye mi inanacaz firar uçurum falan filan var vadi yok he ya kardeşim herşey ortada kimseyi inandırma zorunluluğum yok sende biliyon herşeyi
kurtlar vadisi ırak rekor kırdı kardeşim kurtlar vadisi filistin in fragmanı internette 9 milyonu geçti ben ve benim gibi milyonlar sinemaya gitmez.sinemayla alakası yok izleyici belirlemeninsinema heryerde var takas.. ben bile gitmiştim kvp ırak filmine sizin dediğiniz kadar fanatik olan bi kesim herşeyini yapar yaklaşık 25 milyon gibi bi rakamdan bahsediyorsunuz bu dizinin sinema filmi hele hele milliyetçilikle 7-8 milyona vurur
sinema heryerde var takas.. ben bile gitmiştim kvp ırak filmine sizin dediğiniz kadar fanatik olan bi kesim herşeyini yapar yaklaşık 25 milyon gibi bi rakamdan bahsediyorsunuz bu dizinin sinema filmi hele hele milliyetçilikle 7-8 milyona vurur
kurtlar vadisi ırak rekor kırdı kardeşim kurtlar vadisi filistin in fragmanı internette 9 milyonu geçti ben ve benim gibi milyonlar sinemaya gitmez.sinemayla alakası yok izleyici belirlemenin
kurtlar vadisi ırak rekor kırdı kardeşim kurtlar vadisi filistin in fragmanı internette 9 milyonu geçti ben ve benim gibi milyonlar sinemaya gitmez.sinemayla alakası yok izleyici belirlemenin
ya su andaki tartismanin persembe teytingleri ile ne alakasi var iyi suyunu cikardiniz ha
reytingle alakası yokki zaten yasin maksat muhabbet olsun işte takılıyoruz