29 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 33.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 30.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 6.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• A.Madrid - Hannover maçı (Star)

Oy: 7 23.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
madem 20-30 milyon kişi izliyor,filmi neden 4 milyonu geçemiyor :D

ülkemizde sinemaya kim gidiyo la :D ben gitmedim mesela bizim ailede sinema pek yaygın değildir.doğuda güneydoğuda sinema mı var bunu senden beklemezdim :D

ülkemizde sinemaya kim gidiyo la :D ben gitmedim mesela bizim ailede sinema pek yaygın değildir.doğuda güneydoğuda sinema mı var bunu senden beklemezdim :D

sinema heryerde var takas.. ben bile gitmiştim kvp ırak filmine :D sizin dediğiniz kadar fanatik olan bi kesim herşeyini yapar yaklaşık 25 milyon gibi bi rakamdan bahsediyorsunuz bu dizinin sinema filmi hele hele milliyetçilikle 7-8 milyona vurur

o saçma sapan listeye mi inanacaz firar uçurum falan filan var vadi yok he :d ya kardeşim herşey ortada kimseyi inandırma zorunluluğum yok sende biliyon herşeyi :D
agb düzenbaz.. sbt ciddi bir kurumd değil. sosyal medya listesine kim inanıyo. gişe rakamları gerçegi yansıtmaz. ama bahadır özdener deği tek dogru yada pana filmin inter sitesi dogruyu gösteriyor :)))))))))))

sinema heryerde var takas.. ben bile gitmiştim kvp ırak filmine :D sizin dediğiniz kadar fanatik olan bi kesim herşeyini yapar yaklaşık 25 milyon gibi bi rakamdan bahsediyorsunuz bu dizinin sinema filmi hele hele milliyetçilikle 7-8 milyona vurur
kurtlar vadisi ırak rekor kırdı kardeşim :D kurtlar vadisi filistin in fragmanı internette 9 milyonu geçti :D ben ve benim gibi milyonlar sinemaya gitmez.sinemayla alakası yok izleyici belirlemenin

kurtlar vadisi ırak rekor kırdı kardeşim :D kurtlar vadisi filistin in fragmanı internette 9 milyonu geçti :D ben ve benim gibi milyonlar sinemaya gitmez.sinemayla alakası yok izleyici belirlemenin

4 milyon kişi izlemiş.. fanatik olan adam heryerde izler demekki basit bi dizi izleyicisiymişsiniz :)

fatmagülün fragmanı 28 milyon civarıydı son olarak halada yükseliyor rakam durdurmak imkansız ...

Internete guvenmem bir kisi kafayi bozar binlerce tiklar yada kendi sitende bir bakmisin milyon yapmisin izlenmeni....

gercek rakamlat sinemaya bakarim. sen 30reyting aliyom diyosan bu 25milyon eder bunu %15anca sinemaya gitmesi pek inandirici degil

ya su andaki tartismanin persembe teytingleri ile ne alakasi var iyi suyunu cikardiniz ha

Bu tablodan sonra artik söylenecek birsey yok. Bu muhtesem bölümden sonra aldigi bu rating resmen "saka" olmali. Gerek fragman ve bölümün kendisi olsun, bu hafta acikcasi ben Zirveyi bekliyordum. Zirveye gelmesek bile, 10 ve 9 ratinglik bir bölüm degildi.

Bu saaten sonra bir daha "Rating" ile ahlakali pek birsey söylemem heral. Burda benim kafami karistiran, sadice rating oranidir. Zirvede neden olmadigimiz degil. AB'de de nerdeyse "Suskunlar" adli diziye kaybedecegiz...

Fatma Gül'e de tebrikler..

kurtlar vadisini izledim gece gec saatte suskunları internetten seyrettim her ne kadar suskunlar güzel olsada benm öncelik vadi