29 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 33.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 30.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 6.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• A.Madrid - Hannover maçı (Star)

Oy: 7 23.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri arasında, dizide birisi öldü diye sevinen insanlar görmek ilginç oluyor. :D

kvp izledim kara acımadi davuta ama bayiltmisda olabilir davut sonu geldi gibi süperdi zaza öldürmezler kolay kolay

Kısaca düşüncem şöyle :

1-) Fatmagül düşecek.

2-) Kurtlar Vadisi Pusu artacak.

3-) Suskunlar A/B'de arayı kapatarak 3. olacak.

Sonuçlar az sonra...

Son düzenleme:
fatma gul dusmus

kvp aynı

suskunlar ab de arttı

beni affet 20 share yaklastı

1e1k ab ucus yasamıs

FGSN iki grubtada zirvede tebrik ediyorum. Total de düsmüs AB de yükselmis.

KVP iko grubtada ikinci iki hrubtada cok kücük bir düsüs var.

Suskunlar Total de 6. AB de 3. Oda iki grubtada düsmüs.

Sonuc olarak üc dizide total düsmüs. AB de FGSN yükselmis, KVP ve suskunlar düsmüs

Gerçekliği tartışmalı SBT sonuçlarına göre günün değerlendirmesi şöyle :

1-) Fatmagül'ün Suçu Ne iki grupta da cüzi miktarlarda ( 0,15-0,20 reyting kadar ) düşerek yine zirvede yerini aldı.

2-) Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da biraz düştü, büyük bir kayıp olmamasına rağmen dizi 10'un altını tekrar gördü. Düşüş oranları bir grupta 0,40, diğer grupta ise 0,60.

3-) Gelelim Suskunlar'a... Suskunlar da düştü ama o da Fatmagül gibi az etkilendi, hele bir grupta sadece 0,07 reytinglik kayıp var. Total'de ise 0,23 reyting kaybetmesine rağmen listede bir basamak yükseldi.

4-) Düşmeyen ne var diye baktığımızda karşımıza Alemin Kralı çıkıyor... Ama o da tam yükselmiş değil, bir grupta 1 reytingden fazla yükseldi, diğer grupta 0,26 reyting düştü.

5-) Kim Milyoner Olmak İster de az da olsa düştü.

6-) İşte şimdi düşmeyenlere geldik. Önce Şanslı Masa, program haftalardır çok düşük seyrediyordu, bu hafta ise aniden 1 reytinglik sıçrama yaptı A/B'de ve kendini çok üst sıralarda buldu.

7-) Diğer artan dizimiz ise tabi ki 1 Erkek 1 kadın oldu, geçen hafta çok gerilerde kalan 1 Erkek 1 kadın Beyaz sayesinde share'ını ikiye katlayarak A/B'de 17. sıraya yerleşti.

😎 Star'da yayınlanan maçın iki grupta da hiç bir izlenirliği olmadı.

9-) Beni Affet tüm izleyicilerde güzel bir share yakaladı.

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:43:13[/TD]
[TD]18:37:14[/TD]
[TD]00:45:09[/TD]
[TD]4,82[/TD]
[TD]17,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

10-) Yeni Bir Hayat büyük bir sürpriz yaptı. Bakalım devamı gelecek mi ?

[TD]16[/TD]
[TD]YENİ BİR HAYAT[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:27:43[/TD]
[TD]19:54:04[/TD]
[TD]00:26:21[/TD]
[TD]3,26[/TD]
[TD]10,50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

11-) Kanal D'de dün Evim Şahane ve Mutfağım atağa geçti, Mutfağım kendince başarı sayılabilecek 10 share bandını geçti, Evim Şahane ise 14 share'da.

12-) Son günlerde radarıma takılan Sarayın İncisi bugün biraz düştü. Bu arada TRT'nin önemli dizilerinin olmadığı günlerde en çok izlenen işi Haberler oluyor.

Son düzenleme:
Taht Oyunları 15 share gördü
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]46
[/TD]
[TD]TAHT OYUNLARI - GAME OF THRONES
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]25:26:27
[/TD]
[TD]25:59:59
[/TD]
[TD]00:33:32
[/TD]
[TD]1,55
[/TD]
[TD]15,14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu arada yeni bir hayat ab hep iyi gidiyor haftanin finalinde 7 reytinge ulasacagi kanatındeyim

Son düzenleme:
Hiç bir değişiklik yok her şey aşağı yukarı aynı gibi.

1e1k olmamış. Güçlü bi yapımın arkasından yayınlamak gerek ama Star'ın güçlü yapımı yok.

Şanslı Masa napmış öyle tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Melek, parçalarından biriyle zor da olsa Total'de listeye girmeyi başarmış, tebrik ediyoruz kendisini. :D

[TD]96[/TD]
[TD]MELEK - BASLIYOR[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]10:00:51[/TD]
[TD]10:52:56[/TD]
[TD]00:46:10[/TD]
[TD]0,87[/TD]
[TD]4,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1-2 hafta sonra bu saate Beni Affet'in tekrarı yerleşecek gibi geliyor bana. :)

Hiç bir değişiklik yok her şey sşağı yukarı aynı gibi.

1e1k olmamış. Güçlü bi yapımın arkasından yayınlamak gerek ama Star'ın güçlü yapımı yok.

Şanslı Masa napmış öyle tebrik ediyorum.

nasi yok kardes m.yüzyil iffet pazar gecesi sinamasi ama hepsinin başi baglı arkasinda yapim var

1e1k total ve ab iki atı reyting almis

kalbim 4 mevsim yerine

iffet.muhtesem yüzyil,pazar gecesi sinamasının arkasına koy bak kaç reyting aliyor.!

endgame melek sponsorlu melek hiç bitmicek :)

bitecek yapımlar koyu kırmızı kalbim 4 mevsim ...

Moderatörün son düzenlenenleri:
yine fatmagülün zaferiyle sonuçlanan bininci hafta.. tebrik ediyorum fatmagülü..

vadi her zamanki gibi ikincilikte

suskunlar üçüncülükte

sbt nin her kanala yaranma sonuçlarına göre her dizi her hafta aynı oranlarda düşüp çıkıyor nasıl oluyor bu anlamadım ama demekki birbirlerine bağlı düşüş çıkışlar..

nasi yok kardes m.yüzyil iffet pazar gecesi sinamasi ama hepsinin başi baglı arkasinda yapim var

1e1k total ve ab iki atı reyting almis

kalbim 4 mevsim yerine

iffet.muhtesem yüzyil,pazar gecesi sinamasının arkasına koy bak kaç reyting aliyor.!

Pazar gecesi sineması güçlü mü?:D

Haftalarca iffetin arkasında durdu 1-2 kere ilk 10'a girmişti diğer haftalar yine bugünküyle aynıydı. İffet zaten kendisi zor giriyor ilk 10'a. Hatta Akasya Durağı gelince daha da düşecek.

Muhteşemin arkası dolu.:)

Son düzenleme:
Melek, parçalarından biriyle zor da olsa Total'de listeye girmeyi başarmış, tebrik ediyoruz kendisini. :D

[TD]96[/TD]
[TD]MELEK - BASLIYOR[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]10:00:51[/TD]
[TD]10:52:56[/TD]
[TD]00:46:10[/TD]
[TD]0,87[/TD]
[TD]4,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1-2 hafta sonra bu saate Beni Affet'in tekrarı yerleşecek gibi geliyor bana. :)

melek proğram sunacak kabiliyette değil bunu gömüyormu star yetkilileri,.. kadın zar zor götürmeye çalışıyor ama elinden gelen budur ...

Suskunlar yavas yavas kurtlari ab de silmeye basladi. zaten yeni bolum saat 20:55de baslatilar. gecen hafta yazdigim gibi suskunlar yavas yavas kurtlarla ayni saate baslamayacak... her hafta 15 dakika gec baslatiyorlar. ve her hafta kurtlari yavas yavas asagiya cekiyor.. arada 2 puan kaldi. ramiz dayida girse o fark kalmayacak

Fatmagul ve kurtlardaki dususun sebebi suskunlarin kurtlar ve fatmagulle ayni saate yakin baslamasi. nekadar baslama suresi ayni olursa kurtlar daha dusecek fatmagule zarari cok daha az oluyor tabi

Son düzenleme:
Pazar gecesi sineması güçlü mü?:D

Haftalarca iffetin arkasında durdu 1-2 kere ilk 10'a girmişti diğer haftalar yine bugünküyle aynıydı.

verdigi sinamaya göre güclü adam akıllı sinama verdiginde ilk 10 da oluyor sinamalar :) 1e1k cumartesi ilk 20 de oluyodu hep persembe cuma oldu reytingler düsüoduki beyaz geldi iki katı reyting aldi gecen haftaya göre
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 500"]

[TR]
[TD]Bir Erkek Bir Kadın - Perşembe[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]2.54[/TD]
[TD]7.93

[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]17[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:58:12[/TD]
[TD]24:55:59[/TD]
[TD]00:46:17[/TD]
[TD]3,23[/TD]
[TD]13,10[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Ben Suskunlar ve 1 erkek 1 kadın'I izledim :) gayet güzel bölümlerdi.
Suskunlar yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor hele ki böyle zorlu bir günde..ben aslında fatmagül bitince oluşucak tabloyu merak ediyorum.. bakalım seneye bu günde kim birinci olacak :D

verdigi sinamaya göre güclü adam akıllı sinama verdiginde ilk 10 da oluyor sinamalar :) 1e1k cumartesi ilk 20 de oluyodu hep persembe cuma oldu reytingler düsüoduki beyaz geldi iki katı reyting aldi gecen haftaya göre
Bir Erkek Bir Kadın - PerşembeStar2.547.93

171 ERKEK 1 KADINSTAR TV23:58:1224:55:5900:46:173,2313,10

3.23, 2,54'ün neredeyse iki katı mı?! :S

Pazar gecesi sinemasının da 2 kere falan ilk 10'a girmişliği vardır. Survivor ve UEK varken bir daha da giremez zaten.

Moderatörün son düzenlenenleri: