ben okuyamadım ne yazdıda o kadar ceza aldı an.avr. küfür mü etmiş...ne oldu...
aynen dediğin gibi yaptı
insani olmayan hertürlü karaktersizliği sergiledi ve 6 ay ban aldı.. diyorlar doğruysa tabi... bence en az 48 ay olmalı ..
ben okuyamadım ne yazdıda o kadar ceza aldı an.avr. küfür mü etmiş...ne oldu...
aynen dediğin gibi yaptı
insani olmayan hertürlü karaktersizliği sergiledi ve 6 ay ban aldı.. diyorlar doğruysa tabi... bence en az 48 ay olmalı ..
en büyük show un tekrarı var diye biliyodum değiştirmiş demekki..arkadaşlar bu arada show tvye baktım ne var diye pis yedili ÖZET yazıyo yeni bölüm mü var yoksa
aynen dediğin gibi yaptı
bnec eidam edilmeli
diyosunn.... başbakan ab cileri korkuttumu diyon çok ayıp başbakan hakkında...o piti piti karamela sepeti diyorum my birilerini zoruna gitmiş son haftaki olaylardan malum bir derdi var artıuk dizinin
diyosunn.... başbakan ab cileri korkuttumu diyon çok ayıp başbakan hakkında...
yok sümbül ağa gibi hadım etmeli...tevbe estağfirullah...ya siz .m.yüzyılın çok etkisinde kalmışınız....bülent ersoyda bu dizinin etkisinde kalmış kendini hürrem zannediyor..bu dizi insanı çarpar...kesmez coşkuna havale etmeli )
yok sümbül ağa gibi hadım etmeli...tevbe estağfirullah...ya siz .m.yüzyılın çok etkisinde kalmışınız....bülent ersoyda bu dizinin etkisinde kalmış kendini hürrem zannediyor..bu dizi insanı çarpar...
yok sümbül ağa gibi hadım etmeli...tevbe estağfirullah...ya siz .m.yüzyılın çok etkisinde kalmışınız....bülent ersoyda bu dizinin etkisinde kalmış kendini hürrem zannediyor..bu dizi insanı çarpar...
bak senin dediğin daha mantıklı ) hadım olayı aklıma gelmemişti )
bügün tv izlemicem
herkes niye snn gbi olsun şimdi
polatta çarpıyo o çarpmıyo demedimki...lise çıkkışlarına git herkes olmuş polat
kayıp şehir 6 reyting alır bence totalde abde 7
aynı duygular içindeyim
gel beren gel ..
- - - Ekleme - - -
olaya fok balığı katmayalım )
An itibariyle AB grubunda durum şöyle: Zengin Kız Fakir Oğlan özet bölümüyle 5.1 ratingle lider. Kayıp Şehir 4.2 yeni bölümüyle 2. sırada
pes artık yalanlara bak
- - - Ekleme - - -
An itibariyle AB grubunda durum şöyle: Zengin Kız Fakir Oğlan özet bölümüyle 5.1 ratingle lider. Kayıp Şehir 4.2 yeni bölümüyle 2. sırada
pes artık yalanlara bak
niye tv yi protesto mu ediyon....bügün tv izlemicem