yenı üyeyım herkese merhabalar kayıp şehirciler kusura bakmayın ben sizden evvel ne vedacılar nede umutsuz ev kadıncılar gördüm hepsi başlarken sizin gibi çok umutluydular.ama sonları hep aynı oldu HÜÜÜSSSRRRRAAANNN. bu sene kanal d nın de şirazesi kaydı vadının önüne arkasına ne koyarsa hiçbiri tutmadı.kanal d tarihinde bu kadar gün ve saat değişikliği olmamıştır.onlarda vadinin bu sene uçacağını akıl edemedıler.ben sabırla intikam dizisini beklıyorum .ellerınde bır tek beren kozu kaldı.hayırlısı dıyelım bekleyıp gorelım
Hadii Yha ! Kayıp Şehir Ne Vedaya Nede UEK Benzer !! Kayıp Şehir Hepsinden Daha Kaliteli Bir Dizi Buda Gerçek !!
görecez en ıkı katı fark olur
Sen Baya Komik Çıktın Sadece Gülüyorum Sana
Sen Baya Komik Çıktın Sadece Gülüyorum Sana
görecez en ıkı katı fark olur
ben senın gıbılerı cok gordum böyle atıp tutan .vadı senın şirazeni kaydırmış umutsuz yaşanmaz sen daha çok hayaller görürsün
bak delıkanlı gıbı gece buralarda ol önce sbtnın anlık verılerıne bakarız yarında tns ye bak kacmak yok
ben senın gıbılerı cok gordum böyle atıp tutan .vadı senın şirazeni kaydırmış umutsuz yaşanmaz sen daha çok hayaller görürsün
bak delıkanlı gıbı gece buralarda ol önce sbtnın anlık verılerıne bakarız yarında tns ye bak kacmak yok
Yav bir gidin ya kendi kafanızda kurguluyorsunuz sonra olmayan şeyi agamın üstüne atıyorsunuz.takas her yönden saldırıyor ama haluk reyiz gibi kendi belli etmiyor heralde
Yav bir gidin ya kendi kafanızda kurguluyorsunuz sonra olmayan şeyi agamın üstüne atıyorsunuz.
Yav bir gidin ya kendi kafanızda kurguluyorsunuz sonra olmayan şeyi agamın üstüne atıyorsunuz.
katılıyorum çd ye, takas değildir takasın mesajları daha kısa ve özdür ..
haklısın ağa
ÖZ mu ? Takas ve oz
haluk gibi bir reyizi örnek laıp yapmış olabilir takas da
mesela haklısın ağa veya imzamı atarım ağa kelimeleri kısa ve öz değil mi )