29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bence FOX Fear Factor ile bu akşam 2,50 % alır :D

yenı üyeyım herkese merhabalar kayıp şehirciler kusura bakmayın ben sizden evvel ne vedacılar nede umutsuz ev kadıncılar gördüm hepsi başlarken sizin gibi çok umutluydular.ama sonları hep aynı oldu HÜÜÜSSSRRRRAAANNN. bu sene kanal d nın de şirazesi kaydı vadının önüne arkasına ne koyarsa hiçbiri tutmadı.kanal d tarihinde bu kadar gün ve saat değişikliği olmamıştır.onlarda vadinin bu sene uçacağını akıl edemedıler.ben sabırla intikam dizisini beklıyorum .ellerınde bır tek beren kozu kaldı.hayırlısı dıyelım bekleyıp gorelım

Hadii Yha ! Kayıp Şehir Ne Vedaya Nede UEK Benzer !! Kayıp Şehir Hepsinden Daha Kaliteli Bir Dizi Buda Gerçek !!

Sen Baya Komik Çıktın Sadece Gülüyorum Sana :D

ben senın gıbılerı cok gordum böyle atıp tutan .vadı senın şirazeni kaydırmış umutsuz yaşanmaz sen daha çok hayaller görürsün
bak delıkanlı gıbı gece buralarda ol önce sbtnın anlık verılerıne bakarız yarında tns ye bak kacmak yok

Sen Baya Komik Çıktın Sadece Gülüyorum Sana :D

Kardeşim bizim halkımızın sen kaliteli diziler izlediğinim sanıyorsun.Onlara dayıcan Akasya Duragını 8 saat izlerler.
Yani kısacası Kayıp Şehirin Cuma günü aldıgı reytingi bugün yakalaması imkansız.UEK'nin aldıgı reytingi alırsaki bence onuda alamaz alsa bile yine gün değişikliğine gider.Yani Kanal D bu kafayla giderse boşuna çok dizisini harcayacak daha.

kayıp şehir kötü dizi değil iyi ama kurtlar vadisi başka kayıp şehir vadinin özetiyle yarışır ancak beyler kendinizi kandırmayın vadi bu akşam süper bölüm vadi king

ben senın gıbılerı cok gordum böyle atıp tutan .vadı senın şirazeni kaydırmış umutsuz yaşanmaz sen daha çok hayaller görürsün
bak delıkanlı gıbı gece buralarda ol önce sbtnın anlık verılerıne bakarız yarında tns ye bak kacmak yok

zamanında forumda bıngıldak şadiye vardı oda beren vadiyi geçemez demişti şirazesinde kayma vardı sanırım :) ama beren 4 yıl vadiye tur bindirince rahmetli oldu şadiye abla mekanı cennet olsun :))

Takas kendi hesabindan girmedi de burdan mi gurdi :d

haluk gibi bir reyizi örnek laıp yapmış olabilir takas da :d

Haluk ne zaman geliyo ? Hic bi yerde fox'un haberini goremeyince bi garip oluyom. :d :d

- - - Ekleme - - -

mesela haklısın ağa veya imzamı atarım ağa kelimeleri kısa ve öz değil mi :))

Yo kisalik anlaminda ki ozlukten degil kastettigim, oz , saf ,katiksiz cumleler, hayalsiz bi dunyanin gercekleri.. Takas kvp hayellerinde geziniyo uyanipta gercege donus yapmasi epey bir zaman alacaga benziyor. Ayri bi evrenin atmosferini soluyuncada, öz den uzak kalipta unutabiliyo. :)