29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Arkadaşlar hakkınızı helal edin benim rüyam gerçek oluyor galiba.Geçen gün rüyamda Manisanın her tarafına yıldırım düşüyordu.Şimdi elektrikler falan hep gidiyor.Yağmur yağıyor.Şimşek çakıyor.Rüyayı gördüm korktum şimdi ise rüyanın gerçekleşmesinden korkuyorum.Eğer ölmez sağ kalırsam foruma girerim ama eğer ölürsem foruma girmem artık zaten siz de anlarsınız:)Bilgisayarı kapatıyorum.Mobilden gireceğim İnşallah.

yeni üyeler neden yeni uyeyım diye söze başlıyor ki :)))))

bu arada kurtlar rekor kıramıyacakmis çünkü başbakan kurtlara sallamamis :)))))))))

20-21 arası Vadi özetteyken Kayıp alacağını alır sonra kalır gibime geliyor.

Ayrıca Kayıp Şehir'in reyting tahmini için Kanal D'nin reklam politikasını da dikkate almak gerek...

Pazartesi Yalan Dünya'da yaptığı gibi reklamları biraz kısıp başta ve sonda blok reklam verirse tabi ki de Kayıp'ın da reytingi artar.

Kanal D çakallık mı yapacak bakalım. :D

Allah'a şükü bir kişi daha eksildik tam gününnde hakettiği cezayı aldı İ:İD

böylelerini, kazıklı voyvodaya havale etmek lazım..

önce adam olmak lazım mesaj yazmadan önce.... insan olmayı beceremeyen mahlukatlar yazı yazmayı öğrenmiş ne yazıkki :)

Vadi ilk 500'e giremez gibime geliyor ama bakıcaz ilk 800'de olabilir. :A

arkadaşlar merak ettim ve muhteşem yüzyıl , kurtlar vadisi pusu ve öyle bir geçer zaman ki gibi en çok izlenen 3. dizinin bu sezon ki ortalamalarını hesapladım sonuç ;
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]TOTAL
[/TD]
[TD]RATİNG
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. KURTLAR VADİSİ PUSU
[/TD]
[TD]12.56
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. MUHTEŞEM YÜZYIL
[/TD]
[TD]10.65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
[/TD]
[TD]8.32
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]AB
[/TD]
[TD]RATİNG
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. MUHTEŞEM YÜZYIL
[/TD]
[TD]13.67
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. KURTLAR VADİSİ PUSU
[/TD]
[TD]10.44
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
[/TD]
[TD]9.21
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet bu gece vadi gecesi....kurtlar vadisi birazdan türkiyeye tarihi bir bilim kurgu yaşatacak...vadi başladığında atv hariç tüm kanalların ekranını örümcek istilası saracak ve kanalların ekranı reytingsizlikten örümcek bağlayacak....kendinizi bu fırtınadan koruyun azzzzzz sonraaaaaaaaaaaaa....

- - - Ekleme - - -

zamanında forumda bıngıldak şadiye vardı oda beren vadiyi geçemez demişti şirazesinde kayma vardı sanırım :) ama beren 4 yıl vadiye tur bindirince rahmetli oldu şadiye abla mekanı cennet olsun :))
ocağa kadar intikam izleyeceğim deyince vadiciler saldırıyor diyosun...ama iş kışkırtmaya geldimi senden iyisi yok...kendi mesajını kendin yalanladın....

KURTLAR VADİSİ PUSU izleyeceğim ...
Özeti Bitene Kadar KAYIP ŞEHİR İzleyeceğim ...