kayıp şehire hiç bakmadım şimdiye kadar ...vadi özete devam..çd ile takas nerlerde ya görünmüyorlar....
takas-warlords banlı y-yarın açılacak gibi
çd gök gürültüsünden korkmuş mobil taklıyoer
onlara fressy panda katıldı 6 ay yok
kayıp şehire hiç bakmadım şimdiye kadar ...vadi özete devam..çd ile takas nerlerde ya görünmüyorlar....
evet bu gece vadi gecesi....kurtlar vadisi birazdan türkiyeye tarihi bir bilim kurgu yaşatacak...vadi başladığında atv hariç tüm kanalların ekranını örümcek istilası saracak ve kanalların ekranı reytingsizlikten örümcek bağlayacak....kendinizi bu fırtınadan koruyun azzzzzz sonraaaaaaaaaaaaa....
- - - Ekleme - - -
ocağa kadar intikam izleyeceğim deyince vadiciler saldırıyor diyosun...ama iş kışkırtmaya geldimi senden iyisi yok...kendi mesajını kendin yalanladın....
star zaten teslim abyrağını çekmiş....adı sanı duylmayan film yayınlıyor...önceki filmlerin reytingini arayacak bu akşam...sbt zkfo fazla şişirmezse vadi bu hafta anlıkları önemli oranda yükseltir....
benim mesajlarım karşıdakinin yazdığı mesaj kalitesine göre değişiyor hızlı bilmem farkındamısın ..?
foruma yeni kaydolan bir üyenin ilk amacı karşıdakilerle saygı çerçevesinde kaynaşma olmalı verdiğim mesajdan önce yazılan mesajı biraz incele ne diyor orda: şerazeniz kaydı diyor, ağır kelimeler kullanılıyor.. sanki vatandaş yen,i üye değilde burda belirli üyelere laf atmak için fake üyelik almış önce insanca bir giriş yaparsın kaynaşırsın sonra gırgırını şamatanı yaparsın . neyin şirazesi kaydı neyinki kaymadı bilmem ama bu tartışmalar fforumun şirazesini baya bi kaydıracak gibi..bu forumda herkes bir dizi programı fanatiklik özentisinde savunduğundan kim haklı kim haksız belli değil artık...çünkü bu forumda çoğu arkadaş aşırı ciddi yorumlar yapıyorlar...halbuki böyle forumlar herşeyden önce eğlence amaçlı olmalı...iş hakarete kadar gidiyorsa bir üye 6 ay banlanıyorsa o forumda ciddi sorunlar var demektir...
- - - Ekleme - - -
sen oyle san pazartesi birinci salı yayınladigi film 5 reytingle ilk 7 çarsamba açık ara bugun kü film tv ilk kez izlenir cuma dila hanım süper gidiyor cumartesi pazar birinci kıskanma
bugünkü film d.insanları ve sen kimsinin yarısı kadar anca izlenir...bu filmin reytingini kıskanacaksam hürremi kıskanayım daha iyi...
benim mesajlarım karşıdakinin yazdığı mesaj kalitesine göre değişiyor hızlı bilmem farkındamısın ..?
foruma yeni kaydolan bir üyenin ilk amacı karşıdakilerle saygı çerçevesinde kaynaşma olmalı verdiğim mesajdan önce yazılan mesajı biraz incele ne diyor orda: şerazeniz kaydı diyor, ağır kelimeler kullanılıyor.. sanki vatandaş yen,i üye değilde burda belirli üyelere laf atmak için fake üyelik almış önce insanca bir giriş yaparsın kaynaşırsın sonra gırgırını şamatanı yaparsın . neyin şirazesi kaydı neyinki kaymadı bilmem ama bu tartışmalar fforumun şirazesini baya bi kaydıracak gibi..bu forumda herkes bir dizi programı fanatiklik özentisinde savunduğundan kim haklı kim haksız belli değil artık...çünkü bu forumda çoğu arkadaş aşırı ciddi yorumlar yapıyorlar...halbuki böyle forumlar herşeyden önce eğlence amaçlı olmalı...iş hakarete kadar gidiyorsa bir üye 6 ay banlanıyorsa o forumda ciddi sorunlar var demektir...
ordaki tek sorun şudur: üye den kaynaklanan sorundur ve üye 6 ay ban alınca sorun çözülmüş olur deminki gibi... her üye kaliteli değildir bazıları çürüktür ve gereken cezayıda vermeliki kalite artsın .. olması gereken yapılmıştır şu anda bir sorun yok yani..
biz reyti,ng ölçütünü geçeli çok oldubu haftaki en büyük reyting şokunu ab de muhteşem yaşayabilir..düşük bir ihtimalde olsa....vadi önceki hafta maçla 11.80 aldı ..muhteşem düştü 1.5 reyting fark var...bu hafta 1.5 üzeri reyting artırırsa ab de vadi muhteşeme tarihi bir kabus yaşatır....
ordaki tek sorun şudur: üye den kaynaklanan sorundur ve üye 6 ay ban alınca sorun çözülmüş olur deminki gibi... her üye kaliteli değildir bazıları çürüktür ve gereken cezayıda vermeliki kalite artsın .. olması gereken yapılmıştır şu anda bir sorun yok yani..
ben okuyamadım ne yazdıda o kadar ceza aldı an.avr. küfür mü etmiş...ne oldu...
ben kaydettim sana atarım mesajdanben okuyamadım ne yazdıda o kadar ceza aldı an.avr. küfür mü etmiş...ne oldu...
bir şey anlamadım dekodersiz yaz...biz reyti,ng ölçütünü geçeli çok oldu
bir şey anlamadım dekodersiz yaz...
bugün kayıp şehir , son durak hepsi absi daha yüksesk vadi 11 alırbu haftaki en büyük reyting şokunu ab de muhteşem yaşayabilir..düşük bir ihtimalde olsa....vadi önceki hafta maçla 11.80 aldı ..muhteşem düştü 1.5 reyting fark var...bu hafta 1.5 üzeri reyting artırırsa ab de vadi muhteşeme tarihi bir kabus yaşatır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?