ama bu berk hakmanin tipidenmidir hareketlerindenmidir suskunlarda psikopat ti kacakta da oyle ama insanin nefret edesi gelmiyovallaha bende acıdım tam acımaya başlıyodum sonra yine ne mal olduğunu anladım
ama bu berk hakmanin tipidenmidir hareketlerindenmidir suskunlarda psikopat ti kacakta da oyle ama insanin nefret edesi gelmiyovallaha bende acıdım tam acımaya başlıyodum sonra yine ne mal olduğunu anladım
Dadayli olsa yakalayamazlardi zaten ikisinin kafasini alir birbirine vururdu vallakonuşur mu konuşur o kadar sağlam bi adam değil nazmi dadaylı olsa asla konuşmazdı
berk hakman hatırla sevgilide yüzü temiz düzgün çocuktuama bu berk hakmanin tipidenmidir hareketlerindenmidir suskunlarda psikopat ti kacakta da oyle ama insanin nefret edesi gelmiyo
Sanmiyorum ben serhat evli bi kadinla o iisi yapicak bi adam degil benceşundan eminim ismet ali topçuoğlunun torunu yani mervenin oğlu kesin serhattan
Sanmiyorum ben serhat evli bi kadinla o iisi yapicak bi adam degil bence
@Forumdashacun abazalalara kandırçılık yapmış )) hadisenin yanagından öpeyim lafındaki yanak kelimesini keserek tanıtım yapış ))))
şundan eminim ismet ali topçuoğlunun torunu yani mervenin oğlu kesin serhattan
yok daha neler sanmamşundan eminim ismet ali topçuoğlunun torunu yani mervenin oğlu kesin serhattan
Kaçak reklam düzeni çok kötüydü bugün erken başlayıp reklamsız gitmesi daha hayırlı olacak gibi yine de yarınki reytingleri görmek lazım.
Çalıkuşu reklam 23:19. Sonra da biter herhalde.
Çalıkuşu bi 2 buçuk saat sürdü heralde pesÇalıkuşu reklam 23:19. Sonra da biter herhalde.
yok daha neler sanmam