Oturduk bekliyoruzOha hadi be o zaman twitter da baya yankı olur
Oturduk bekliyoruzOha hadi be o zaman twitter da baya yankı olur
fazla gülecek bişey yok aga gülme 42 de girdi42 mi 43 mü?
Oha la korkutla ceylan evlenmis korkut ceylana ben seni sevmiyorum bu evlilik formalite falan diyo isler ne ara bu kadar karisti ben enson izledigimde bunlar asklarindan oluyoduBAH'a kayar belki izleyici.
Oha la korkutla ceylan evlenmis korkut ceylana ben seni sevmiyorum bu evlilik formalite falan diyo isler ne ara bu kadar karisti ben enson izledigimde bunlar asklarindan oluyodu
bende izledim o sahneyi yani aşk sahnesini çok güzeldi papatya falan koydu kapının önünemematinin aşk sahnesi süperdi bu arada
söylemeden edemicem topçuoğlunun oğlunu dövdüğü sahne mükemmeldi
kaçaktaki tek sorun bence çok geri dönüyolar @WesTxCoasT aga tmm flashback süper ama bazen günümüz mü geçmiş mi şaşırıyorum belirgin olması lazım eski sahnelerin
bir de bu bölüm iyice belli oldu kaçak kesinlikle kurtlar vadisi esintisi
mesela serhata yeni kimlik yeni bir yaşam falan polat-ali olayı topçuoğlu teşkilatını çökertme-polatın mafyayı çökertmek için mafyanın içine girmesi aynı şekil
yalnız kaçak ın yönetmeni doğal olarak dehşet şubatın yönetmeni volkan
Kaçak hala bitmedi mi? Yok BOS'in reytingi mi😱
Heeee klasik yazik la buinlarin da bi gulmedi yuzuÖlecek kendinden soğutuyor.
çok kaliteli bi yönetmen ama vadide görmek lazım görmeden konuşamayızAga kesinlikle doğru yapıyorlar flashback sahnesini renksiz yapsalar izlenmezdi çünkü uzun uzun anlatıyor ayrıca 8 yıl önce falan yazdı normal yani.
Kurtlar Vadisi ile hikayesinin pek alakası yok aslında genele bakarsak. Yönetmene gelince adam inanılmaz çekimler yapıyor Vadiye verseler daha da uçururdu yeminle.
3 dakikası reklamla iyi gitmiş yine de.
Kaçak bugün uzadı 23:15'e kadar 23:15 te BOS özel bölümü varKaçak hala bitmedi mi? Yok BOS'in reytingi mi😱
Heeee klasik yazik la buinlarin da bi gulmedi yuzu