İlk haftasında ben demiştim ne alakası var demiştiniz. 😎çok kaliteli bi yönetmen ama vadide görmek lazım görmeden konuşamayız
bence çok esintileri var senaryonun izleyen herkes söylüyo zaten bunu aga flashback sahneleri süper ama bazen şaşırıyorum eski mi yeni mi diye tek sorun o
Hemen açtım ama bitmiştive kurtlar vadisi fragmanı of of of of
ilerledikçe görülüyo benzerliklerİlk haftasında ben demiştim ne alakası var demiştiniz. 😎
Efsaneler efendisi Kurtlar Vadisini ilk bölümünde hani Çakır birini suya düşürmüştü ya kafesle o sahnenin benzeri de varmış Bir sözünü almış Vadş 2 diyebilirizilerledikçe görülüyo benzerlikler
ertan psikopat ya adama bak
vallaha ben yazacaktımUlan tam ertana acimaya basladim bununda icinde iiyi bi insan varmis dedim yine yapti serefsizligini
Valla adam donum donum dedi inanmadilar bak noldu simdidonu yüzünden yakalanacak nazmi
vallaha bende acıdım tam acımaya başlıyodum sonra yine ne mal olduğunu anladımUlan tam ertana acimaya basladim bununda icinde iiyi bi insan varmis dedim yine yapti serefsizligini
23.08 kaçak yine reklam
doktoru aldılar
konuşur mu konuşur o kadar sağlam bi adam değil nazmi dadaylı olsa asla konuşmazdıdoktoru konuştururlarsa serhatın yaşadığını öğrenirler
Ogrensinler isler karissin biraz ogrendiklerin de yuz ifadelerini cok merak ediyorumdoktoru konuştururlarsa serhatın yaşadığını öğrenirler