Arada ders çalışın ne bu kadar televizyon seyredilir mi yahu
Karadayı iyi gitmiş
Warlords seni burada sık görmeye başladık.
Bir de öğüt veriyorsun artık...
Karadayı iyi gitmiş
Karadayı iyi gitmiş
Yine bir pazartesi, yine kimse Arka Sokaklar izlemiyor...
Acun 1 saati aşkın süredir reklam vermedi, muhtemelen ilk reklamı 21:30'da alacak, sonra da bölünür..
o ses reklam
Reyting bölümünde olmayanı kimse tanımıyor Göz önünde olmayı severim kayıpları oynamaktan iyidirWarlords seni burada sık görmeye başladık.
Bir de öğüt veriyorsun artık...
21:07 gibi bölündü zaten yeni bölüm başlayınca bölündü bu sefer.
vadinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı yeni müzikler falan girmiş sadece mynette 360.000 izlenmiş fragman 1 günde halikopter falan patlatıyorlar vallha bu bölüm kesinlikle kaçmaz.... rekorların bölümü olacak bu hafta ...her iki gruptada rekor kıracak....
Reyting bölümünde olmayanı kimse tanımıyor Göz önünde olmayı severim kayıpları oynamaktan iyidir
Arka Sokakların sadece özetini seyreden biri olarak tv de hiç birşey olmadığında seyredilecek en ideal dizi 😀d
atv ye gıcık kapmaya başladım çok reklam koyuyo karadayıya böyle yapıyosa vadiye kim bilir ne yapacak ulan atv
kanal d acunun karşısına dizi yerine bbeb koymalı o zaman rahat halleder acun ılıcalıyı...
atv ye gıcık kapmaya başladım çok reklam koyuyo karadayıya böyle yapıyosa vadiye kim bilir ne yapacak ulan atv
Kişiliği beni ilgilendirmez, rolün hakkını verdi, beni orası ilgilendirir...
Yok ya başka yerde olay yok hem takılıyom hemde geziyorum konularıHaklısın ama genel akıma uymak zorunda değilsin yine de...
Ben eskiden haber öncesi tekrarlarını izlerdim, o saatler için ideal.
Şimdi neye bakıyorsun ?
Ben Karadayi'yi canli yayinda izliyorum, su an bir reklama rastlamadim..