29 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu kesin tutacak... geçen hafta bayrama giden diziler vadi-öbgç-yalan dünya falan müthiş reyting artırarak dönecekler bu hafta seyirci özlemiştir bu dizileri muhteşemin ab birinciliği vadi tarafından güme giderse şaşırmayın bu hafta

Vavv Acun uçmuş , Karadayı fena değil :)

- - - Ekleme - - -

Vavv Acun uçmuş , Karadayı fena değil :)

Reklam vermeyince normal. :)

Bu reklam olaylarını vurguluyorum zira şu an tüm kanalların aynı şartlarda olmadıklarını belirtmek istiyorum, yoksa bir gıcıklığım yok Acun'a...

Acun tam reklamda da zirvede olurdu ama daha düşük oranlarla...

bu kesin tutacak... geçen hafta bayrama giden diziler vadi-öbgç-yalan dünya falan müthiş reyting artırarak dönecekler bu hafta seyirci özlemiştir bu dizileri muhteşemin ab birinciliği vadi tarafından güme giderse şaşırmayın bu hafta

Hiç sanmıyorum ama ÖBGZ ve Yalan Dünya'nın fragmanları başarılı, normal olarak artabilirler...

yga 44 dk'dır reklamsız :D 21.00'den beriii

Durumu kötü, Acun, Karadayı ve Arka S. bitince anca yükseliyor...

ar 260 bölümdür birbirinin aynısı saçmalıkları izlettiriyorkaylanılmaz bi dizi geçen 3 hafta önce 5 dk baktım işkence gibi hep aynı ya hep200 bölüm izlemedim ama değişen hiçbişey yok hey aynı :d<o😛></o😛>

Hiç sanmıyorum ama ÖBGZ ve Yalan Dünya'nın fragmanları başarılı, normal olarak artabilirler...

Durumu kötü, Acun, Karadayı ve Arka S. bitince anca yükseliyor...

Durumu kötü falan değil, gayet İyi
kikiirk.gif

ar 260 bölümdür birbirinin aynısı saçmalıkları izlettiriyorkaylanılmaz bi dizi geçen 3 hafta önce 5 dk baktım işkence gibi hep aynı ya hep200 bölüm izlemedim ama değişen hiçbişey yok hey aynı :d<o>😛></o>😛>

Belli bir hikaye gidişatı olmayan, her hafta 3-4 konunun işlendiği bir dizi, o konular da sürekli tekrar ediyor...

Yani hep aynı ama bence en başta da öyleydi...

- - - Ekleme - - -

Durumu kötü falan değil, gayet İyi :smile:

Gerçekçi olursak bu dizilerle ve Acun ile yarışamıyor, onlar bitince uzun süre daha devam ederek reyting topluyor. Fox dizileri çoğunlukla böyle zaten. :)

Belli bir hikaye gidişatı olmayan, her hafta 3-4 konunun işlendiği bir dizi, o konular da sürekli tekrar ediyor...

- - - Ekleme - - -

Gerçekçi olursak bu dizilerle ve Acun ile yarışamıyor, onlar bitince uzun süre daha devam ederek reyting topluyor. Fox dizileri çoğunlukla böyle zaten. :)

En başta daha güzeldi. Şimdi bozmuş :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

FOX böyle işte ne yapacaksın :d diğerleri gibi 20:00'de başlamıyor. 20:30 veya 20:45'te başlıyor

ama böyle bile çok iyi
kikiirk.gif

karadayıdaki ufaklıktan ikinci bir osman yaratmaya çalışıyorlar ama olmaz. türkiyey bir tane gerçeçi oynayabilen çocuk gelir oda osmandı. çocugu sahte nedenlerle aglatıyorlar yapmacık göz damlalar kulanıyorlar yapmayın etmeyin sahte ezel sahte öbzg ne kadar tutmuş diziler varsa hepsinden biraz alınmış :))))))))))))))

ÖBGZ'den sonra her dizide Osman'lar oluşturulmaya başlandı, taklitler rahatsız edici oluyor...

Osman'dan önce Arda(Aliye) vardi...Osman'a bu zamana kadar bir fiske vuruldugunu görmedim.Tokat atmayı bırak yuksek sesle bile konuşulmamiştir.(Obgz pek izlemedim) Her izlediğim Osman sadece bi yere odaklanır bakar ve dış ses ( o adamın sesi gerçekten iyi) konuşur...Osman karakteri bana göre pek performans gösteren çocuk oyuncu değildi.Hafizalarda unutulmaya yüz tutmuş Arda'nın bile performansı Osman'ı 2'ye katlardi.

21:30 - 21:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 7.81 , 2) ATV:
6.95 , 3) FOX: 4.93 , 4)
STAR: 4.79 , 5) SHOW: 3.39

Osman'dan önce Arda(Aliye) vardi...Osman'a bu zamana kadar bir fiske vuruldugunu görmedim.Tokat atmayı bırak yuksek sesle bile konuşulmamiştir.(Obgz pek izlemedim) Her izlediğim Osman sadece bi yere odaklanır bakar ve dış ses ( o adamın sesi gerçekten iyi) konuşur...Osman karakteri bana göre pek performans gösteren çocuk oyuncu değildi.Hafizalarda unutulmaya yüz tutmuş Arda'nın bile performansı Osman'ı 2'ye katlardi.

Arda(Aliye) bu çocuk cidden süperdi :)

vadinin daha süper polat kandile saldırıyor bu hafta reytingler tavan yapar....

inşallah aga geçen bölüm müthiş yerde bitti adam akıllı reklam koysalar tavan yapacağı kesin

- - - Ekleme - - -

vadinin daha süper polat kandile saldırıyor bu hafta reytingler tavan yapar....

inşallah aga geçen bölüm müthiş yerde bitti adam akıllı reklam koysalar tavan yapacağı kesin