29 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karadayıdaki ufaklıktan ikinci bir osman yaratmaya çalışıyorlar ama olmaz. türkiyey bir tane gerçeçi oynayabilen çocuk gelir oda osmandı. çocugu sahte nedenlerle aglatıyorlar yapmacık göz damlalar kulanıyorlar yapmayın etmeyin sahte ezel sahte öbzg ne kadar tutmuş diziler varsa hepsinden biraz alınmış :))))))))))))))

karadayıdaki ufaklıktan ikinci bir osman yaratmaya çalışıyorlar ama olmaz. türkiyey bir tane gerçeçi oynayabilen çocuk gelir oda osmandı. çocugu sahte nedenlerle aglatıyorlar yapmacık göz damlalar kulanıyorlar yapmayın etmeyin sahte ezel sahte öbzg ne kadar tutmuş diziler varsa hepsinden biraz alınmış :))))))))))))))

ÖBGZ'den sonra her dizide Osman'lar oluşturulmaya başlandı, taklitler rahatsız edici oluyor...

Yer Gök Aşk 21:00 başladı ve halen daha reklam vermedi. Bu bir ilk :d

- - - Ekleme - - -

ÖBGZ'den sonra her dizide Osman'lar oluşturulmaya başlandı, taklitler rahatsız edici oluyor...

Allah aşkına söyleyin bana. Osman iyi bir çocuk oyuncu mu? Şımarığın en önünde gideni sadece :d

Yine bir pazartesi, yine kimse Arka Sokaklar izlemiyor... :)

Acun 1 saati aşkın süredir reklam vermedi, muhtemelen ilk reklamı 21:30'da alacak, sonra da bölünür..

Yer Gök Aşk 21:00 başladı ve halen daha reklam vermedi. Bu bir ilk :d

- - - Ekleme - - -

Allah aşkına söyleyin bana. Osman iyi bir çocuk oyuncu mu? Şımarığın en önünde gideni sadece :d

Kişiliği beni ilgilendirmez, rolün hakkını verdi, beni orası ilgilendirir...

Yine bir pazartesi, yine kimse Arka Sokaklar izlemiyor... :)

Acun 1 saati aşkın süredir reklam vermedi, muhtemelen ilk reklamı 21:30'da alacak, sonra da bölünür..

Arka Sokaklar'ın modası da geçti artık desenize :d Artık YGA vakti! :D

- - - Ekleme - - -

Sondaki rahatsız edici kahkaha gülücüklerini kullanmayalım, kısa sürede düzelttim. :)

Sondak gülücük ne be :d

Arka Sokaklar'ın modası da geçti artık desenize :d Artık YGA vakti! :D

- - - Ekleme - - -

Sondak gülücük ne be :d

Tekrar etmek istemiyorum, bana karşı bu ifadeyi 🙂d) kullanma lütfen...

- - - Ekleme - - -

21:00 - 21:15 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 8.93 , 2) KANALD: 6.74 , 3) ATV: 3.64 , 4) FOX: 3.35 , 5) SHOW: 2.67

21:00 - 21:15 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 8.93 , 2) KANALD: 6.74 , 3) ATV: 3.64 , 4) FOX: 3.35 , 5) SHOW: 2.67

Star zirvede, Kanal D hemen takipte.
Karadayı ile YGA kapışıyorlar :)

vadinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı yeni müzikler falan girmiş sadece mynette 360.000 izlenmiş fragman 1 günde halikopter falan patlatıyorlar vallha bu bölüm kesinlikle kaçmaz.... rekorların bölümü olacak bu hafta ...her iki gruptada rekor kıracak....

Star'ı 6+6 da görmek istiyoruz, bu reklam düzeninde açık ara avantajlı zaten...

21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 8.93 , 2) KANALD: 6.74 , 3) ATV: 3.64 , 4) FOX: 3.35 , 5) SHOW: 2.67
a.s yükseliyo :D

Arka Sokaklar 15 dakikada bir reklam verdiğinden anca bu kadar yükselebiliyor, Karadayı artık yükselir, sanırım uzun süre reklamsız gidecek...

Acun zaten reklamsız ama girer şimdi...