29 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bitene kadar reklam alamz artık muhtemelen... 4. bölümde bu kadar olur zaten normal...
22:40 yada 22:45'de son reklam kuşağini verip bitirir heralde.Aslında karadayı için 45 dk reklamsız düzenine geçsinler.Hem reklamlarini yayınlarlar hemde bizde keyif alırız izlerken.

yga 21:59 başladı devam ediyor :courage:

21:45 - 22:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 8.31 , 2) ATV: 7.79 ,
3) KANALD: 6.44 , 4) FOX:
2.97 , 5) SHOW: 2.47

Acun hemen toparlanmış, giderek ara açılır. Karadayı da toparlanıyor reklama girilmezse...

Karadayi çok iyi yükselmis, sevindim

Ehhh yukarida @hızlı gonzales yazmiş gerçek oyunculugu ( obgz'deki diş sesin verdiği etki olmadan) sen sömestr tatilinde sinemada, bende yazın boşlukta indirip izlerim

sen izleceksen tutmamayım
))) malum yaşına uygun
)) benim işim olmaz
))))

Atv yükselişini sürdürmüş kanal d düşüşte normal olarak

21:45 - 22:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 8.31 , 2) ATV: 7.79 , 3) KANALD: 6.44 , 4) FOX: 2.97 , 5) SHOW: 2.47

ATV uçuşta, Kanal D düşüşte. FOX full reklamdı ama yine de çok iyi

22:40 yada 22:45'de son reklam kuşağini verip bitirir heralde.Aslında karadayı için 45 dk reklamsız düzenine geçsinler.Hem reklamlarini yayınlarlar hemde bizde keyif alırız izlerken.

Şu an o düzende zaten, uzun süredir reklamsız galiba...

2-3 hafta sonra 20 dakikada bir reklam verme düzenine geçerler muhtemelen. Diziler kolay kolay Acun gibi reklamsız ilerlemiyor uzun süre...

Seyirci için iyi oluyor tabi az reklama çıkılınca...

Bencede furkan liderliği alır gibi o sesten karadayı

Keske Uçurum Pazartesi PT-2 yayinlansa, belki daha iyi sonuçlar alir Karadayi'nin ardindan

sen izleceksen tutmamayım
))) malum yaşına uygun
)) benim işim olmaz
))))
Benim yaşimi bilmıyorsun...Senin yaşinida ben bilmıyorum.Yaptiğim yorumda yaşla alakalı bir durum yok...Osman'ı cok övüyorsun ya belki dayanamaz izlemeye gidersin diye.Yorum bundan ibaret.
Başka anlamlara kaydırmaya gerek yok.