Dedektif dizisi gelsin, Karagül'den pek bir şey çıkmaz bence.
O, cumartesi patlar gibi geliyor bana, pazartesi de iş yapar elbette ama cumartesi zirveye yerleşebilirmiş gibi geldi...
Dedektif dizisi gelsin, Karagül'den pek bir şey çıkmaz bence.
rahat ol canlı yayınlarda dahada yükselicek . herzamanki gibi zirvede gülelim biraz rakiplerine çayda çıra oynatacak
Totalde O Ses'in zirvede
şimdi ki rakibi Arka
Sokaklar. O Ses 9.10
ratingle birinci, Arka
Sokaklar 7.89'la ikinci,
Karadayı 7.60'le 3.
şaka yaptım alınma hemen ))
Benim yaşimi bilmıyorsun...Senin yaşinida ben bilmıyorum.Yaptiğim yorumda yaşla alakalı bir durum yok...Osman'ı cok övüyorsun ya belki dayanamaz izlemeye gidersin diye.Yorum bundan ibaret. Başka anlamlara kaydırmaya gerek yok.
Düellolarda düsecegi bir gerçek ama yine zirvede yer alir A/B grubunda
bekle düser rahat ol acun o ses yükleniyor bu sene rahat ol sen senin tasan degil canlı yayınlardada birinci olacak
- - - Ekleme - - -
22:00 - 22:15 ortalama <S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 8.97 , 2) ATV: 7.83 , 3) KANALD: 7.18 , 4) FOX: 4.01 , 5) SHOW: 1.64
Rating Kurdu <s>@</s>RatingKurdu AB grubunda O Ses 11.28'e çıktı ve Karadayı'yla arasındaki farkı 3 puanı çıkardı. Karadayı 7.30'da
O, cumartesi patlar gibi geliyor bana, pazartesi de iş yapar elbette ama cumartesi zirveye yerleşebilirmiş gibi geldi...