29 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayı ile Arka Sokalar aynır eklam dzüeninde ilerleseler Total'de Arka Sokaklar geçecek gibi ama A/B'de Karadayı çok açık ara önde...

O Ses reklamda da iyi...

Total grubundaysa zirvede
8.70'le Arka Sokaklar var.
Karadayı hemen peşinde.
7.40 ratingi var. O Ses 7
ratingle 3. sırada rk

YGA 21:45'te reklama girdi ve halen daha reklamda. 22:00'de devam edecek kaldığı yerden :D

osmanı sinema filminde göreceğiz bu sezon mematiyi oynayan gürkan uygunla hititya madalyonun sırrı adlı bir filmde başrol oynayacak ocakta yarıyıl tatilinde vizyonda olacak... o zaman gerçek oyunculuğu ortaya çıkar...

Ve Karadayı AB grubunda
O Ses'i yakaladı ve geçti.
Karadayı AB'de 7.50
ratingle birinci, O ses
7.30'la ikinci.

Osman'dan önce Arda(Aliye) vardi...Osman'a bu zamana kadar bir fiske vuruldugunu görmedim.Tokat atmayı bırak yuksek sesle bile konuşulmamiştir.(Obgz pek izlemedim) Her izlediğim Osman sadece bi yere odaklanır bakar ve dış ses ( o adamın sesi gerçekten iyi) konuşur...Osman karakteri bana göre pek performans gösteren çocuk oyuncu değildi.Hafizalarda unutulmaya yüz tutmuş Arda'nın bile performansı Osman'ı 2'ye katlardi.

öbzg de osmanın performasını çogu eğitimli oyuncu bile yapamazdı çocuk cçocuk oyuncagı gibi rol yapıyordu :))))

- - - Ekleme - - -

21:03-21:13 arası verdiydi...Yani 10dk...Bi saatlık reklam kuşağinin sadece 2dk'si heba etmiş oldu.

- - - Ekleme - - -

Aliye

hayır ben reklam dakikalarını saydım 6 dakika reklam 3 dakika tanıtım

atv zaten en fazla reytingide parayıda vadiden götürüyor takas... reytingi paraya çevirmek kanalların görevi ... atv bu fırsatı kaçırmaz tabiii...

öbzg de osmanın performasını çogu eğitimli oyuncu bile yapamazdı çocuk cçocuk oyuncagı gibi rol yapıyordu :))))

- - - Ekleme - - -

Arda(Aliye) tanımayanLar İçin ;

arda9xi.jpg

- - - Ekleme - - -

Ehhh yukarida @hızlı gonzales yazmiş gerçek oyunculugu ( obgz'deki diş sesin verdiği etki olmadan) sen sömestr tatilinde sinemada, bende yazın boşlukta indirip izlerim :X