29 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

hee birde hükümetin reytingle meytingle işi olsaydı kaç haftadır karanlık kurulda şefkat tepe iktidara demediğini bırakmıyo 1.olamazdı
reytinglerde şuan kim izleniyorsa reytingini alıyor bu kadar basit kimse kendini avutmasın

Pardon suç bende gafile kelam nafile kelam. :):) Dediğinden olsun yav he he. :):)
yav aga neyi tartışıyonuz salla gitsin boşver :D

Pardon suç bende gafile kelam nafile kelam. :):) Dediğinden olsun yav he he. :):)
Tamam supersin cok akillisin bu islerden bi sen anliyosun :d hadi abisi

ya siz neden bahsediyonuz Allah aşkına koskoca hükümetin cemaatin her kimse işi gücü yok reytinglerle mi uğraşacaklar Allah ım yarabbim
küçük gelinde dün küçük gelinin annesi öldü ali bulundu ve en önemlisi cemal ortaya çıktı bu reytingi alması çok çok normal haftaya 10 a düşecektir rahatlıkla 11 ya da
hükümetin yandaş kanalı olarak görülen atv nin dizilerinin yarısı niye sürünüyo pananın dizisi ben onu çok sevdim niye 1 reytinglerde sürünüyo stv de 2-3 dizi dışında reytingi olan iş yok
kanal d show starda aynı şekilde
komplo teorilerini falan bırakın adamlar dertleri başından aşkın
la vadinin terör konseptini yayınlandığı gibi kaldıran kimdi bu hükumet değilmiydi neden bahsediyosunuz ilk bölümü 23 reytinge yakın bişey aldı ve anında bitirildi
yani diyeceğim şu kafanızdan komplo teorileri falan uydurmayı bırakın burda reyting alan herşey izlenir küçük gelini ben çok sevmiyorum ama ailem izliyor bende izliyorum
hayat devam ediyor 15 reytingleri geçmedi mi konusu neydi küçük gelinde öyle izlenmemesi tuhaf olurdu zaten acıtasyon işte
Bak burda soyluyorum hulya avsar ve gulben ergenin arasinda ki sorunlar nedeniyle bu hafta davetsiz misafir turgay basyayla programi -4 rating civarinda dolasip reklam arasinda yayindan kaldirilacak :D

Küçük Gelin'in Güneşi Beklerken'i ikiye katladığı bir reyting sisteminin sonuçlarını kaale almamak lazım aslında ama ne yapalım? Başka çaremiz mi var?

Küçük Gelin şov yapmış. Yakında Vadi'yi rahatlıkla geçerek en çok izlenen dizi olacaktır. :)

Yst Pazar günü de eskisi gibi iyi gidemiyor artık ama oranları iyi.

Güneşi Beklerken ab'de düşüş yaşamış. Tns böyle bir kaliteyi kaldıramadığı için dizi zamanla daha da düşecektir. :)

SBSV sert bir düşüş yaşamış.

AEH fena oranlar almayarak kanalını idare etmiş.

Firuze, Tatar ve Cesur Hemşire'nin sonu yakın.

Pirana, B.B.E.B ve Kanal D haber aldıkları oranlarla Kanal D'yi sevindirmişler. :)

Bu hikayeleri çok duyduk. Reyting sistemi belli kişilerin elinde ve oyuncak gibi oynuyolar rakamlarla. Siz hala bu rakamların realite olduğuna inanmakla yetinin. :):)

bu sezon onca yeni diziden bence 3 iyi dizi vardi: kayip - bugunun saraylisi - vicdan : hepsi 2-4 arasi reytinglerde kaldi ama kuçuk gelin 12.5 reyting aliyor, total 12 ,AB 4-5 ,şimdi bu durum kotu mu komik mi? usteki diziler kuçuk gelinden bu kadar kotumu? ,deneklerin c/d grubu olmasi ne vahim durum yaratmiş!!!
sonuç: 2000-2007 devrine donduk.
NOTE: bu reytingle kuçuk gelin ,karadayi , MY , KVP .... ayni orandalar, ister biri 1milyon masrafi olsun , ister 300-400 bin!!!
Bugünün Saraylısı 2 haftadır 5 reyting alıyor,Kayıp ve Vicdan ile mukayese edersek haksızlık yapmış oluruz
BUgünün Saraylısı sezon sonunu görür ama kayıp ve Vicdan'ın durumları şüpheli.