7 | BEN BILMEM ESIM BILIR | KANAL D | 29.12.2013 | 15:50:51 | 18:53:41 | 4,95 | 15,02 | 32,95 |
6 | BEN BILMEM ESIM BILIR | KANAL D | 29.12.2013 | 15:50:51 | 18:53:41 | 4,17 | 16,63 | 25,07 |
ee cemaat ve iktidar arasinda ki cekismeden kucuk gelin neden olumlu etkilensinNe demiştim geçen hafta?
-Cemaat ve Tayyip'in arasındakî çekişme reytinglere de yansıyacak özellikle "Stv, Atv ve Trt"nin reytinglerinde önemli değişiklikler olacak.-
Dikkat edin bu hafta hangi diziler bomba yükselmiş.
""Polisiye"" dizi Arka Sokakları da unutmayalım.
ee cemaat ve iktidar arasinda ki cekismeden kucuk gelin neden olumlu etkilensin
inşallah arada birileri de tns ye operasyon yaparacuna operasyon yapılıyor bukez)) 2 haftadır reytinglerde acayip saçmalamayı gözlemliyorum pek yorum yapmıyorum bile. acuncular pek aram değildir ama durum açık.
Ortaya bi iddia atiyosun aciklamasini da yapBilmem niye acaba(??)
Ben hala harcandığını düşünüyorum. Ara verseydi Ocakta başlasaydı şu an Kanal D`nin çoğu dizisinden iyi giderdi. Onu bırak Pazartesi şu an bile Kayıptan, Çarşamba Vicdandan iyi giderdi.
7 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 29.12.2013 15:50:51 18:53:41 4,95 15,02 32,95 iyi gitmiş BBEB başladiğindan beiridir ilkkez bu kadar uzun izlemiştim Yaşlı çiftin yarişmayı kazanmasını istedim. Orta yaştaki çift acayip sinir etti beni özellikle sarişin kadın. Yaşlı teyze kazanamaz demişti. Ama kadın çok iyi eledi onu Neyse işte dünkü bölüm iyiydi yani.
6 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 29.12.2013 15:50:51 18:53:41 4,17 16,63 25,07
Ortaya bi iddia atiyosun aciklamasini da yap
CMTS-Pazar'a bu saatte geçtiğinde demiştim iyi gider diye. Hİçte fena değil bence. Hatta o saatte daha iyi giderdi ama eski izleyenler için iyice gına gelmiştir. evet ara vermesinde yarar vardi ama en azından Kanal D reyting reytingdir diyip devam ettirmiş ve bu hafta ekmeğini de yemiş görünüyorBen hala harcandığını düşünüyorum. Ara verseydi Ocakta başlasaydı şu an Kanal D`nin çoğu dizisinden iyi giderdi. Onu bırak Pazartesi şu an bile Kayıptan, Çarşamba Vicdandan iyi giderdi.
Kanal D değerini bilmedi. Tekrar 8 alamasa bile 5-6`lık bir performansı vardı programın.
O Saatte Arka Sokakları verse yine bu oranları alır zaten.
Ben hala harcandığını düşünüyorum. Ara verseydi Ocakta başlasaydı şu an Kanal D`nin çoğu dizisinden iyi giderdi. Onu bırak Pazartesi şu an bile Kayıptan, Çarşamba Vicdandan iyi giderdi.
Kanal D değerini bilmedi. Tekrar 8 alamasa bile 5-6`lık bir performansı vardı programın.
O Saatte Arka Sokakları verse yine bu oranları alır zaten.
Aciklmanda hersey acik degil celiskili devletin sahibi oldugu bi rating sisteminde iktidarın karsisinda duran grubun sahibi oldugu kanalin dizisi(cok karisik oldu ) anca gercekten yukseliyosa yukselir aralarinda ki sorun bu diziye neden olumlu yansısınHer şeyi devletten bekleme yahu şurda "akıllı başlı" insanlarız, yazdığım mesajda her şey açık.
Bence Güneşi Beklerken Çarşamba, Arka Sokaklar Pazartesi olsa hala Cumartesi-Pazarı kurtarma imkanı vardı. En çok seyirci PT1`de oluyor ama gündüz 4 alıyorsa belki PT1`de en kötü 5 alırdı yine.CMTS-Pazar'a bu saatte geçtiğinde demiştim iyi gider diye. Hİçte fena değil bence. Hatta o saatte daha iyi giderdi ama eski izleyenler için iyice gına gelmiştir. evet ara vermesinde yarar vardi ama en azından Kanal D reyting reytingdir diyip devam ettirmiş ve bu hafta ekmeğini de yemiş görünüyor
Aciklmanda hersey acik degil celiskili devletin sahibi oldugu bi rating sisteminde iktidarın karsisinda duran grubun sahibi oldugu kanalin dizisi(cok karisik oldu ) anca gercekten yukseliyosa yukselir aralarinda ki sorun bu diziye neden olumlu yansısın
Bende senin gibi dusunuyorumBence Güneşi Beklerken Çarşamba, Arka Sokaklar Pazartesi olsa hala Cumartesi-Pazarı kurtarma imkanı vardı. En çok seyirci PT1`de oluyor ama gündüz 4 alıyorsa belki PT1`de en kötü 5 alırdı yine.
Ama 2 sene olacak aralıksız yayınlanıyor, yıprandı yarışma haliyle. Zaten Cmts-Pazar Arka Sokaklar yayınlanıyor onu bu saatte yayınlasalar yine aynı reytingi alırlar.
Bence Ocakta Kanal D dediğimi bir düşünsün. En azından BBEB`e şimdi ara verip yazın başlatsa bi derece.
Operayonu yapan cemaatin polisleri tutuklandı, emniyet tabi ki devletin kontrolünde benim babam polis olsa ben baba 3 tane arkadasini topla surda ki 5 kisiyi iceri al dedigimde emniyet benim mi olacak kucuk gelin zaten her hafta buna yakin rating aliyor ilk basladigi gunden beri gunden gune yukseliyor dizi farkindaysan bu hafta devletin kanalinin dizisi kvp 15 rating gordu ikisi birden yukseldiyse senin teorine gore tnsyi bir gun iktidar birgun cemaat yonetiyorReyting sistemi devletin miymiş vay be biz yıllardır emniyet ve hsyk da devletin diye düşünüyoduk ama değilmiş.
Bende senin gibi dusunuyorum
Operayonu yapan cemaatin polisleri tutuklandı, emniyet tabi ki devletin kontrolünde benim babam polis olsa ben baba 3 tane arkadasini topla surda ki 5 kisiyi iceri al dedigimde emniyet benim mi olacak kucuk gelin zaten her hafta buna yakin rating aliyor ilk basladigi gunden beri gunden gune yukseliyor dizi farkindaysan bu hafta devletin kanalinin dizisi kvp 15 rating gordu ikisi birden yukseldiyse senin teorine gore tnsyi bir gun iktidar birgun cemaat yonetiyor
yav he ya he jeton falan ne ayaksin la sen gorende bu islerin icinde sanacak koskoca fethullah gulenin isi gucu yoktu adamlarina "stvnin dizisi tez 1 rating yukselsin" diye emir mi verdi diziler surekli yukselip dusuyor kaldi ki kucuk gelin her hafta yukseliyor bak kvpye @takas daha 1 onceki bolumden sonra haftaya rekor kirariz gelecek hafta cok aksiyonlu dedi haftaya rekor geldi adamlarin milyon tane işi var 1 2 rating icin ugrasacak adamlar degil bunlar bak feto nasil ulkeyi salladi onu yapan adam ratingle mi ugrasacak allah askina birakin su komplo teorilerini dizi izlenirse rating alir izlenmesse almaz koskoca adamlar 1 ratingle ugrasmaz bak sana kafiye yaptim bunu odana asarsin