Yok aga başka yerde görmedim bende ordan bakıyorumMedyafaresi 29 aralik sbt reytinglerini eklemis ama reytingler 16 kasim'a ait
Sen bulursun belki @ABAY_06 baska yerden
KUCUK GELIN | SAMANYOLU TV | 29.12.2013 | 20:50:22 | 23:00:48 | 12,01 | 25,72 | 46,68 |
Güneşi Beklerken totalde yükselmiş, AB grubunda düşmüş yalnız.Hey yavrum hey analar neler doğruyor, Küçük Gelin'e bak hele. Hem TOTAL'de hem AB'de çok iyi gitmiş. Tebrikler.
Aşk Ekmek Hayaller orta gitmiş. AB'de ilk 10'a girmiş tebrikler.
Sana Bir Sır Vereceğim TOTAL'de FOX'u idare etmiş tebrikler ancak AB'de batmış resmen.
Güneşi Beklerken düşmüş aksine yükselmesi bekleniyordu.
Ben de zaten AB'yi kast ettim. AB'de yükselecek denmişti dün.Tahminlerim tutmamış. Güneşi Beklerken totalde yükselmiş ama Ab oranları bence haketmiyor bu reytingleri.
Güneşi Beklerken totalde yükselmiş, AB grubunda düşmüş yalnız.
kucuk gelin'in 12 aldigi sistemde ozellikle kayip'in 4 reytingi bile gorememesi cok uzucu. bu tns denekleri kaliteden anlamiyor. ah nerdesin AGB...bu sezon onca yeni diziden bence 3 iyi dizi vardi: kayip - bugunun saraylisi - vicdan : hepsi 2-4 arasi reytinglerde kaldi ama kuçuk gelin 12.5 reyting aliyor, total 12 ,AB 4-5 ,şimdi bu durum kotu mu komik mi? usteki diziler kuçuk gelinden bu kadar kotumu? ,deneklerin c/d grubu olmasi ne vahim durum yaratmiş!!!
sonuç: 2000-2007 devrine donduk.
NOTE: bu reytingle kuçuk gelin ,karadayi , MY , KVP .... ayni orandalar, ister biri 1milyon masrafi olsun , ister 300-400 bin!!!