29 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

acuna operasyon yapılıyor bukez)) 2 haftadır reytinglerde acayip saçmalamayı gözlemliyorum pek yorum yapmıyorum bile. acuncular pek aram değildir ama durum açık.

7BEN BILMEM ESIM BILIRKANAL D29.12.201315:50:5118:53:414,9515,0232,95
6BEN BILMEM ESIM BILIRKANAL D29.12.201315:50:5118:53:414,1716,6325,07

iyi gitmiş
BBEB başladiğindan beiridir ilkkez bu kadar uzun izlemiştim
Yaşlı çiftin yarişmayı kazanmasını istedim. Orta yaştaki çift acayip sinir etti beni özellikle sarişin kadın. Yaşlı teyze kazanamaz demişti. Ama kadın çok iyi eledi onu
Neyse işte dünkü bölüm iyiydi yani.

Sana bir sır vereceğim çok düşük gidiyor.Dizinin biteceği duyurulunca reytingleride Tns'de düşürülmüş gibi.

Küçük Gelin esip gürlemiş.Acun'a bu kadar fark atan ilk dizi galiba.

Güneşi Beklerken düşüyor galiba.8 alıyordu yazın.

Sana Bir Sır Vereceğim total de gayet iyi gitmiş.

Ne demiştim geçen hafta?

-Cemaat ve Tayyip'in arasındakî çekişme reytinglere de yansıyacak özellikle "Stv, Atv ve Trt"nin reytinglerinde önemli değişiklikler olacak.-

Dikkat edin bu hafta hangi diziler bomba yükselmiş.

""Polisiye"" dizi Arka Sokakları da unutmayalım.

ee cemaat ve iktidar arasinda ki cekismeden kucuk gelin neden olumlu etkilensin

Ben hala harcandığını düşünüyorum.
Ara verseydi Ocakta başlasaydı şu an Kanal D`nin çoğu dizisinden iyi giderdi.
Onu bırak Pazartesi şu an bile Kayıptan, Çarşamba Vicdandan iyi giderdi.

Kanal D değerini bilmedi. Tekrar 8 alamasa bile 5-6`lık bir performansı vardı programın.

O Saatte Arka Sokakları verse yine bu oranları alır zaten.

CMTS-Pazar'a bu saatte geçtiğinde demiştim iyi gider diye. Hİçte fena değil bence. Hatta o saatte daha iyi giderdi ama eski izleyenler için iyice gına gelmiştir. evet ara vermesinde yarar vardi ama en azından Kanal D reyting reytingdir diyip devam ettirmiş ve bu hafta ekmeğini de yemiş görünüyor

Ben hala harcandığını düşünüyorum.
Ara verseydi Ocakta başlasaydı şu an Kanal D`nin çoğu dizisinden iyi giderdi.
Onu bırak Pazartesi şu an bile Kayıptan, Çarşamba Vicdandan iyi giderdi.
Kanal D değerini bilmedi. Tekrar 8 alamasa bile 5-6`lık bir performansı vardı programın.

O Saatte Arka Sokakları verse yine bu oranları alır zaten.

Katılıyorum sana. Program ara verip başlasaydı 6-7 hatta 8 reyting bile alabilrdi. Ama Kanal D bunu tercih etmedi ısrarla

Her şeyi devletten bekleme yahu şurda "akıllı başlı" insanlarız, yazdığım mesajda her şey açık.
Aciklmanda hersey acik degil celiskili
devletin sahibi oldugu bi rating sisteminde iktidarın karsisinda duran grubun sahibi oldugu kanalin dizisi(cok karisik oldu
) anca gercekten yukseliyosa yukselir aralarinda ki sorun bu diziye neden olumlu yansısın

Bence Güneşi Beklerken Çarşamba, Arka Sokaklar Pazartesi olsa hala Cumartesi-Pazarı kurtarma imkanı vardı. En çok seyirci PT1`de oluyor ama gündüz 4 alıyorsa belki PT1`de en kötü 5 alırdı yine.

Ama 2 sene olacak aralıksız yayınlanıyor, yıprandı yarışma haliyle. Zaten Cmts-Pazar Arka Sokaklar yayınlanıyor onu bu saatte yayınlasalar yine aynı reytingi alırlar.

Bence Ocakta Kanal D dediğimi bir düşünsün.
En azından BBEB`e şimdi ara verip yazın başlatsa bi derece.

Reyting sistemi devletin miymiş vay be biz yıllardır emniyet ve hsyk da devletin diye düşünüyoduk ama değilmiş.

Bende senin gibi dusunuyorum

Reyting sistemi devletin miymiş vay be biz yıllardır emniyet ve hsyk da devletin diye düşünüyoduk ama değilmiş.
Operayonu yapan cemaatin polisleri tutuklandı, emniyet tabi ki devletin kontrolünde benim babam polis olsa ben baba 3 tane arkadasini topla surda ki 5 kisiyi iceri al dedigimde emniyet benim mi olacak kucuk gelin zaten her hafta buna yakin rating aliyor ilk basladigi gunden beri gunden gune yukseliyor dizi farkindaysan bu hafta devletin kanalinin dizisi kvp 15 rating gordu ikisi birden yukseldiyse senin teorine gore tnsyi bir gun iktidar birgun cemaat yonetiyor

Olayı anlamamışsın hala üsteliyorsun.

Devlet ne sadece hükümetin ne de sadece cemaatin, çekişme var aralarında. Ben de aynı çekişmenin reytinglerde de olacağını söyledim.
Reytingler de yalnız birine ait değildir emin ol.

Umarım şimdi jeton düşmüştür.

ya siz neden bahsediyonuz Allah aşkına koskoca hükümetin cemaatin her kimse işi gücü yok reytinglerle mi uğraşacaklar Allah ım yarabbim
küçük gelinde dün küçük gelinin annesi öldü ali bulundu ve en önemlisi cemal ortaya çıktı bu reytingi alması çok çok normal haftaya 10 a düşecektir rahatlıkla 11 ya da
hükümetin yandaş kanalı olarak görülen atv nin dizilerinin yarısı niye sürünüyo pananın dizisi ben onu çok sevdim niye 1 reytinglerde sürünüyo stv de 2-3 dizi dışında reytingi olan iş yok
kanal d show starda aynı şekilde
komplo teorilerini falan bırakın adamlar dertleri başından aşkın
la vadinin terör konseptini yayınlandığı gibi kaldıran kimdi bu hükumet değilmiydi neden bahsediyosunuz ilk bölümü 23 reytinge yakın bişey aldı ve anında bitirildi
yani diyeceğim şu kafanızdan komplo teorileri falan uydurmayı bırakın burda reyting alan herşey izlenir küçük gelini ben çok sevmiyorum ama ailem izliyor bende izliyorum
hayat devam ediyor 15 reytingleri geçmedi mi konusu neydi küçük gelinde öyle izlenmemesi tuhaf olurdu zaten acıtasyon işte

Pardon suç bende gafile kelam nafile kelam.
Dediğinden olsun yav he he.