29 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Medyafaresi 29 aralik sbt reytinglerini eklemis ama reytingler 16 kasim'a ait

Sen bulursun belki @ABAY_06 baska yerden

bu nasıl bir reytingdir böyle

KUCUK GELIN
SAMANYOLU TV29.12.201320:50:2223:00:4812,0125,72
46,68

Hey yavrum hey analar neler doğruyor, Küçük Gelin'e bak hele. Hem TOTAL'de hem AB'de çok iyi gitmiş. Tebrikler.

Aşk Ekmek Hayaller orta gitmiş. AB'de ilk 10'a girmiş tebrikler.

Sana Bir Sır Vereceğim TOTAL'de FOX'u idare etmiş tebrikler ancak AB'de batmış resmen.

Güneşi Beklerken düşmüş aksine yükselmesi bekleniyordu.

vay be küçük gelin nasıl oran almış öyle 12.01 reyting alarak rekor kırmaya devam ediyor helal olsun
yetenek sizsiniz çok iyi 9.43 reyting almış özetide 6.74 alarak 3.olmuş abde 9.39 alarak rahat zirvede yer almış
gb 5.94 reytinge yükselerek iyi gitmiş ama ab 7.14 e düşmüş
pirana yı bende izledim çok iyi gitmiş total 4.64 ab 3.75 alarak 8.olmuş

Tahminlerim tutmamış. Güneşi Beklerken totalde yükselmiş ama Ab oranları bence haketmiyor bu reytingleri.

Güneşi Beklerken totalde yükselmiş, AB grubunda düşmüş yalnız.

Tahminlerim tutmamış. Güneşi Beklerken totalde yükselmiş ama Ab oranları bence haketmiyor bu reytingleri.

Güneşi Beklerken totalde yükselmiş, AB grubunda düşmüş yalnız.
Ben de zaten AB'yi kast ettim.
AB'de yükselecek denmişti dün.

küçük gelin 😱 yok böyle dizi efsane enfesto, kalite fışkırıyor (bknz: reytingle kalite ölçen zihniyet)

bbeb gündüz daha iyi gidiyor

acun iyice düştü

gb idare eder
sbsv artık başka güne geçip son bölümlerini huzur içinde bitirsin

Tns gb ye bu oranları gördürterek kalite çıtasını belli ediyor.

Aşk e h, tatar ve firuze vasatlar.

Gb totelde idare eder bi oran almış ab de sert düşmüş.
Yst eskiye uzak.

Oha Küçük Gelin yakında Vadiyi bile geçecek.

Sana Bir Sır Vereceğim düşmüş ilk başları durgun başlamıştı biraz etkisi var. Son yarım saatlik dilimde aksiyon tavan yaptı gelecek bölüm tekrar 4'e çıkacak eminim.

Aşk Ekmek Hayaller A/B de yükselmiş, oranlarını korursa uzun süre devam eder.

Güneşi Beklerken normal gitmiş.

Acun daha da düşecek
tv8`e geçtiğinde 7 reytinglerle geçecek.
Aşk ekmek hayaller her iki grupta 3 alarak iyi gitmiş.gelecek bölümde dizi tamamen değişecek umarım reytingleride artış yaşar

gunesi beklerken gayet iyi gitmis. tatar ramazan ve cesur hemsire cok dusuk oranlar almislar yine. cesur hemsire atv'de devam edemez bu sonuclarla. fox alirmi acaba diziyi?hem ntc medya'yla calisti daha once. hakan yilmaz yeniden fox ekraninda gorune bilir bence, ali ayseyi seviyor'dan sonra. BBEB cok iyi oranlar almis yine. firuze cok kotu gitmis, bitti diye biliriz artik...

bu sezon onca yeni diziden bence 3 iyi dizi vardi: kayip - bugunun saraylisi - vicdan : hepsi 2-4 arasi reytinglerde kaldi ama kuçuk gelin 12.5 reyting aliyor, total 12 ,AB 4-5 ,şimdi bu durum kotu mu komik mi? usteki diziler kuçuk gelinden bu kadar kotumu? ,deneklerin c/d grubu olmasi ne vahim durum yaratmiş!!!
sonuç: 2000-2007 devrine donduk.
NOTE: bu reytingle kuçuk gelin ,karadayi , MY , KVP .... ayni orandalar, ister biri 1milyon masrafi olsun , ister 300-400 bin!!!

kucuk gelin'in 12 aldigi sistemde ozellikle kayip'in 4 reytingi bile gorememesi cok uzucu. bu tns denekleri kaliteden anlamiyor. ah nerdesin AGB...

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Küçük Gelin +1.15 | -0.31
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur -1.14 | +0.43
Güneşi Beklerken +0.13 | -0.74
Sana Bir Sır Vereceğim -0.60 | -0.84
Aşk Ekmek Hayaller -0.10 | +0.14

Kg şow yapmış Acun totalde düşük Ab'de iyi Gb Ab'sü düşmüş ama güzel Sbs kötü durumda

ayyyyyyy tatar ramazan 20 olmuş yine
cesur hemşire ise 25 ayyyy artık tatar ramazanı saat 20:00 yapın yaaa
dizinin ilk sezonunda huzur sokağını 20:00 yaparak tatar ramazana yazık ettiniz vlla yinede huzur sokağından daha çok reyting topluyordu 2.sezonda günü değişti bu seferde cesur hemşireyi 20:00 aldılar ve tatar ramazan yine daha çok reyting toplamış alın artık 20:00 şu diziyi bir şey daha söylemek istiyorum bukadar izlenmemesine çok şaşırıyorum tatar ramazanın konusu işlevi karadayıdan eksik değil hatta ilerde bile ama kesinlikle
kenan imirzalıoğlu bülent inalın yerinde tatar ramazan olsaydı şuan tatar ramazan zirvede olurdu karadayı ise 20 sıraları görürdü
yanıı dizileri bukadar tek oyuncu için değerlendirmek nekadar doğru senaryoyu dizinin kalitesini hesaba katan sayısı oakdar azkii zaten 3-4 dizi izliyorum onlarıda kaldırıcaklar haha