29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Eskiden olsa abartırdım. Hatta çok iyi konu da açardım. Şimdi hiç uğraşasım gelmiyor.
Sende emekli yazıyor, demekki yönetimdeydin ve ister istemez alışkınsınızdır

Biz @eskici ile forumu canlandırma anlaşması yapmıştık bende buyüzden bizim buralardan farklı konular açmaya çalıştım.
Bende artık durulurum ama arada farklı haberler yapmaya devam ederim fırsat buldukça

Gerçi bende uzun yorumlar yazarım , detay iyidir
Birde millet üşenip bakmıyor ne saçmaladımızı görmüyorlar

Evet, 2012-2014 yılları arasında sen forumda yokken ben de yönetimdeydim. Bilmemen çok doğal. Ekim 2014'te forumla bağlantımı kopardım biraz ve emekli oldum.

Tabi farklı haberler yapıp, konular açman iyi olur.

Onu ben paylaştım ve güldürü listesine girmiş o mesaj bu hafta

Mesele işte konuyu taşırmadan muhabbet etmek işte yeğen.

Sen Yıldız Tilbe gibi kadınsın. Millet gülüyor.
Gülmeleri iyidir tabi bu ne saçmalıyor demektense

Sen mesala geçen gün kısa bir mesaj yazmışsın dalgınlığına geldi sanırım , hemencecik okunduğu için ne saçmaladığında hemen ortaya çıktı @eskici ifşa etmişti sanırım

Espri olarak ortaya atarsam, daha çok kısa yazıp geçmeye çalışırım. Saçmalamadan ziyade, espri olduğu düşüncesi.

Bir yerden sonra konu tıkanır ama dayiiiiiiii

Bir sürü kişiyi etiketlersen girer tabi
Sanki zirvedeki @xemrexxx etiketsiz giriyor

iftarda ne yediniz diye olan bir konuda ben sıradan bir mesaj yazmıştım. kimse etiketli değildi bundan daha çok güldürü almıştım. Hiç unutmam

Espri olarak ortaya atarsam, daha çok kısa yazıp geçmeye çalışırım. Saçmalamadan ziyade, espri olduğu düşüncesi.
İşte senin o espirini @eskici yılın saçmalığı diye paylaşıyordu
Birde espiriden anlarım der

Bir de ben her zaman espri yapmam. Gerçi uzun zaman sonra döndüğüm için midir, yoksa herkes geyik yaptığı için midir nedir, espri yapıyorum sürekli.

Sanki zirvedeki @xemrexxx etiketsiz giriyor

iftarda ne yediniz diye olan bir konuda ben sıradan bir mesaj yazmıştım. kimse etiketli değildi bundan daha çok güldürü almıştım. Hiç unutmam
O da etiketli giriyor onunki de büyük başarı değil en iyisi @destere reyiz

Ben ne zaman yılın saçmalığı dedim be uydurma

Bir de ben her zaman espri yapmam. Gerçi uzun zaman sonra döndüğüm için midir, yoksa herkes geyik yaptığı için midir nedir, espri yapıyorum sürekli.

O da etiketli giriyor onunki de büyük başarı değil en iyisi @destere reyiz

Ben ne zaman yılın saçmalığı dedim be uydurma
Forumun tuhaf mesajlar kısmına oğlanın mesajını koyup rezil eden sen değilmiydin ayoll , bak espiri yapma hevesi kaçmış senin yüzünden