29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Eskiden olsa abartırdım. Hatta çok iyi konu da açardım. Şimdi hiç uğraşasım gelmiyor. :A
Sende emekli yazıyor, demekki yönetimdeydin ve ister istemez alışkınsınızdır :D
Biz @eskici ile forumu canlandırma anlaşması yapmıştık bende buyüzden bizim buralardan farklı konular açmaya çalıştım.
Bende artık durulurum ama arada farklı haberler yapmaya devam ederim fırsat buldukça :D

Eskiden olsa abartırdım. Hatta çok iyi konu da açardım. Şimdi hiç uğraşasım gelmiyor. :A

@Sherlock da okuyor, o da uzun yazıyor. Söz'ün bölümündeki yorumumu üşenmeden okudu, yani üşenmiştir belki bilemem. bu arada "Sherlock" değil aslında pek. Detay kaçırdı. :A
Gerçi bende uzun yorumlar yazarım , detay iyidir :A Birde millet üşenip bakmıyor ne saçmaladımızı görmüyorlar :A

Sende emekli yazıyor, demekki yönetimdeydin ve ister istemez alışkınsınızdır :D
Biz @eskici ile forumu canlandırma anlaşması yapmıştık bende buyüzden bizim burakardan farklı konular açmaya çalıştım.
Bende artık durulurum ama arada farklı haberler yapmaya devam ederim fırsat buldukça :D
Evet, 2012-2014 yılları arasında sen forumda yokken ben de yönetimdeydim. Bilmemen çok doğal. Ekim 2014'te forumla bağlantımı kopardım biraz ve emekli oldum. :)

Tabi farklı haberler yapıp, konular açman iyi olur. :D

Başkasına cevap verecekken kendi mesajını alıntılayıp kendi kendine cevap vermiş melun :A :F geçen forumdan resimler bölümünde paylaşılmıştı galiba orda görmüştüm tam hatırlamıyorum ama kendi kendine konuşuyor yani melun :A
Onu ben paylaştım ve güldürü listesine girmiş o mesaj bu hafta :A

Mesele işte konuyu taşırmadan muhabbet etmek işte yeğen. :A

Sen Yıldız Tilbe gibi kadınsın. Millet gülüyor. :A
Gülmeleri iyidir tabi bu ne saçmalıyor demektense :F :F :F

Sen mesala geçen gün kısa bir mesaj yazmışsın dalgınlığına geldi sanırım , hemencecik okunduğu için ne saçmaladığında hemen ortaya çıktı @eskici ifşa etmişti sanırım :A

Gülmeleri iyidir tabi bu ne saçmalıyor demektense :F :F :F

Sen mesala geçen gün kısa bir mesaj yazmışsın dalgınlığına geldi sanırım , hemencecik okunduğu için ne saçmaladığında hemen ortaya çıktı @eskici ifşa etmişti sanırım :A
Espri olarak ortaya atarsam, daha çok kısa yazıp geçmeye çalışırım. Saçmalamadan ziyade, espri olduğu düşüncesi. :A

Bir yerden sonra konu tıkanır ama dayiiiiiiii :A :A

Bir sürü kişiyi etiketlersen girer tabi :A :A
Sanki zirvedeki @xemrexxx etiketsiz giriyor :F
iftarda ne yediniz diye olan bir konuda ben sıradan bir mesaj yazmıştım. kimse etiketli değildi bundan daha çok güldürü almıştım. Hiç unutmam :A:F

İşte senin o espirini @eskici yılın saçmalığı diye paylaşıyordu :F Birde espiriden anlarım der :A
Bir de ben her zaman espri yapmam. Gerçi uzun zaman sonra döndüğüm için midir, yoksa herkes geyik yaptığı için midir nedir, espri yapıyorum sürekli. :A

Sanki zirvedeki @xemrexxx etiketsiz giriyor :F
iftarda ne yediniz diye olan bir konuda ben sıradan bir mesaj yazmıştım. kimse etiketli değildi bundan daha çok güldürü almıştım. Hiç unutmam :A:F
O da etiketli giriyor onunki de büyük başarı değil en iyisi @destere reyiz :A :A
İşte senin o espirini @eskici yılın saçmalığı diye paylaşıyordu :F Birde espiriden anlarım der :A
Ben ne zaman yılın saçmalığı dedim be uydurma :A :A

Bir de ben her zaman espri yapmam. Gerçi uzun zaman sonra döndüğüm için midir, yoksa herkes geyik yaptığı için midir nedir, espri yapıyorum sürekli. :A

O da etiketli giriyor onunki de büyük başarı değil en iyisi @destere reyiz :A :A

Ben ne zaman yılın saçmalığı dedim be uydurma :A :A
Forumun tuhaf mesajlar kısmına oğlanın mesajını koyup rezil eden sen değilmiydin ayoll , bak espiri yapma hevesi kaçmış senin yüzünden :A :A :A