Denizlispor Galatasaray | STSL 19/20 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,003
Puanı
1,060
70513

Spor Toto Süper Lig'in Trabzonspor'un "Dozer" lakaplı efsane futbolcusu Cemil Usta'nın adının verildiği 19/20 sezonu, Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçıyla başlıyor.

Denizlispor XI: Adam, Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Zeki, Murawski, Recep, Aissati, Barrow, Rodallega.

Galatasaray XI: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Selçuk İnan, Seri, Jimmy Durmaz, Belhanda, Babel, Diagne.

Hakem: Abdulkadir Bitigen
Stadyum: Denizli Atatürk Stadyumu
Saat: 20:30
Yayın: beIN SPORTS 1

Donk yerine Selçuk doğru karar olmuş, Donk ikinci yari oyuna katkı sağlar. Jimmy ismi güven vermiyor ancak Emre de 11 oyuncusu değil. Haftaya Diagne yerine Falcao’nun yazıldığını görmek nasip olur mu.

Uğur Karakullukçu, Jimmy'nin baya formdayken transfer edildiğini söylemişti. Eğer gerçekten öyleyse bu sezon rotasyonda baya katkı sağlayacaktır, Süper Kupa maçında da kötü değildi bence. İş yapar bu sezon.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Şampiyon vs Şampiyon. Aynen, kesinlikle bilerek hazırlanmamıştır bu maç. :A (gereksiz komplo)

Lige hazır olmayan GS'yi pamuk gibi yaparız. Yumuşacık böyle ahahahaha.

Berabere biter. GS'ın rahat kazanması ise süpriz.

Son düzenleme:
Penaltı ilk başta ucuz gibi geldi ama adam düşerken Diagne’yi de düşürdüğü için kural kitabına göre penaltı oluyor diye biliyorum. Selçuk... Marcao.... Ulan daha ilk haftadan kanser edilir mi taraftar destur. :D

10 kişi kalmamıza rağmen bu maçtan galip geleceğimizi düşünüyorum. Emre Mor kilidi açabilir. En büyük engel seri oyunu engelleyen hava sıcaklığı ama en kötü durumda beraberlik olur umarım.

Bu dönem için artık geçti ama Ocak döneminde acilen ve ivedilikle adam akıllı deneyimli bir stoper ALINMAK ZORUNDA. Şampiyonlar liginde City, Münih gibi acımasız terbiyesiz takımlar çift haneli sayılara ulaşabilir, abartmıyorum. Hatta daha 15 gün var bitime, stoper konusunda bir şeyler yapılmalı. Marcao ya kiralık gönderilmeli ya da yedeğe çekilip aklı başına gelmeli. Tekniği var, potansiyeli var ama pratiği çöp halen.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Denizlispor'un sürpriz yapacağını tahmin ediyordum. Galatasaray, Akhisar maçında oynadığı oyunla pek tatmin etmemişti zaten. :)

Ayrıca Denizlispor Süper Lig'de iş yapabilecek bir kadro kurmuş. Birçok oyuncunun Süper Lig'de geçmiş yıllardan tecrübesi var. Bu sezon ligi ilk 10 içerisinde bitirirler bence. :)

Süper Lig'e yeni çıkan takımlar bu tarz sürprizler yapmayı da severler. :)

Bir bakıma iyi oldu, bu sonuçtan sonra Falcao her türlü alınacak. Hatta bakarsınız stoper takviyesi de olur.

Belhanda, Feghouli olmadığında tam bir çöp, etkisiz eleman. Feghouli olduğunda ise takımı taşıyan isim. Bu kadroya daha Feghouli+Nzonzi+Falcao eklenecek haftaya. Nagatomo ve stoper ikilisi de aklını başına alırsa korkacak bir şey yok şimdilik. @Maskeli Fedai

Bir bakıma iyi oldu, bu sonuçtan sonra Falcao her türlü alınacak. Hatta bakarsınız stoper takviyesi de olur.

Belhanda, Feghouli olmadığında tam bir çöp, etkisiz eleman. Feghouli olduğunda ise takımı taşıyan isim. Bu kadroya daha Feghouli+Nzonzi+Falcao eklenecek haftaya. Nagatomo ve stoper ikilisi de aklını başına alırsa korkacak bir şey yok şimdilik. @Maskeli Fedai
Kaçan penaltı ve Marcao kırmızısı maçı o an bitirdi aslında.. Neyse bazı şeylerin görülmesi açısından güzel oldu.. Toparlanamazsak durumlar kötü..

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Kaçan penaltı ve Marcao kırmızısı maçı o an bitirdi aslında.. Neyse bazı şeylerin görülmesi açısından güzel oldu.. Toparlanamazsak durumlar kötü..

Marcao aklını başına alana kadar onun yerine Donk, Nagatomo yerine Linnes oynayabilir orada. Kayserispor maçına şu kadroyla çıktığımızı düşünsene

Muslera

Mariano - Luyindama - Donk - Naga (Linnes)

Seri - Nzonzi

Feghouli - Belhanda - Babel

Falcao...

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU