28 Nisan 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

• Yıldız De Bana | Kanal D

• Kullanılan toplam oy
    18
Canım benim totalde Yalı Çapkını 11 reytingle zirvede değil mi ben ondan bahsettim birşeyi inkar etmedim anlada öyle tepki göster :D
------

Sen beni canimi sanıyosun be :A
Ab ve abc gruplarıyla ilgili emreyle ağız birliği yapıp ne diyor bu yazdın görmedim sanma 🕵🏻‍♂️

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Burada diziyi destekleyenlerden 20+ reyting geliyor diye bir şey yazan varsa çıkar göster ki insanların dinsiz olduğunu iddia etmen gibi zırvalamış olma. :)

Ben de gerçekten diziyi destekleyen biri yazdı sandım sürekli Rezillik Şerbeti diye yazdığı için dalga geçtiği belli. :A

2023-05-01 09_43_59-Kızılcık Şerbeti'nden Müjdeli Haber_ Bu Hafta Yayında! _ Fav10 _ Favori So...jpg

@batuhankaralar :A :A :A
------

"rekor geliyor"
"20+ reyting geliyor"

tom GIF

Bu gif süpermis :A :A

Fazla abartmış evet ama sırf sevmediği diziyi izliyor diye insanlara dinsiz diyebilen bir hadsize (lafımın kime gittiği belli) dert olduysa arkasındayım. :A
Dert mi :A dalga geçiyorum sadece.

Tartışmayı sebepsiz bir şekilde siyasete bağladın ben sadece Alos'a çok saçma bir şekilde senin gibi insanlar forumda olmasın dedin diye herkesin farklı fikirleri olabilir bu nasıl komünist bir kafa dedim.
Bana nasıl gelirsen öyle de cevap veririm sen nasıl hadsizce hassas olan din tartışmalarda siyaseti karıştırırsan ben de aynı şekilde cevap veririm.

Bu iki kategoride birinci olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor :A

Bilmem kac tane grup daha cikarin AB veya ABC1 gibi, hepsinin total'i TOTAL grubu oluyor :A :A
Orada bu kadar medyada ön planda olduktan sonra 4.50 reyting fark yemissiniz. :A :A
Simdi 2 gün önce duyruldu bahaneleri uydurmayalim :F

tumblr_pjnnjaCfGR1ujmvy2o1_1280.jpg

Bilmem kac tane grup daha cikarin AB veya ABC1 gibi, hepsinin total'i TOTAL grubu oluyor :A :A
Orada bu kadar medyada ön planda olduktan sonra 4.50 reyting fark yemissiniz. :A :A
Simdi 2 gün önce duyruldu bahaneleri uydurmayalim
Siz kalite ve seçkin grupların tercihlerinden ne anlarsınız, böyle avunun anca :A