Gerçek bir hayat hikayesi deyip geçmek lazım savunanlar öyle savunuyor.Bu hafta dizilerdeki şiddet sahnelerini nasıl savunuyoruz?
Gerçek bir hayat hikayesi deyip geçmek lazım savunanlar öyle savunuyor.Bu hafta dizilerdeki şiddet sahnelerini nasıl savunuyoruz?
Kaç haftadır yayınlanamayan Kızılcık Şerbeti'miz apar topar geri dönmesine rağmen liderliği geri aldıysa malum dizi sezon finalinde özetimizle yarışacak Gerçi zaten özetimizle arasında 2 reyting falan var bu utanç yeter de artar
Sen iyi bak ab ve abc'de birinciyi görmedin miLiderliği falan almadı iyi bak reytinglere
Sen iyi bak ab ve abc'de birinciyi görmedin mi
He canım he alırsınızBenim bahsettiğim Total birinciliği Ableri haftaya alırız biz fandom sağolsun yalan spoilere inanıp izlemedikleri için öyle oldu haftaya alırız
He canım he alırsınız
Siz görürsünüz asılHaftaya görürsünüz
Üç grubun ikisinde zirveyi alıyorsa en çok izlenen dizi demekte bir sorun yok hele ki bu gruplardan biri reklamverenlerin en çok önem verdiği grupsa. Her dizi bir yerde izleyici kaybedip kazanabilir Kızılcık Şerbeti de şu an bunun avantajını yaşıyor ve belki ileride o da düşecek ama şimdilik durum ortada. Ayrıca kendi adıma konuşacak olursam diziye yaptığım övgüleri yüksek perdeden tutmamın en büyük nedeni malum yasak olayı. Malum kitleyi kudurtan her işin gönlümdeki kredisi fazladır.
En çok izlemeni total belirler datlum Ab grubu ülkenin %13, abc1 %35i total %100ü hangisi daha büyük bunu anlayacak matematik bilgin vardırKaşe imza hes kodu
Ab ve abc gruplarında BİRİNCİ olan belli, elit ve kaliteli kitlelerEn çok izlemeni total belirler datlum Ab grubu ülkenin %13, abc1 %35i total %100ü hangisi daha büyük bunu anlayacak matematik bilgin vardır
Ayrıca reklamveren kısmına çok girme confidential bilgilerim mevcut
Eskidendi o gerçek Ab grubu artık TV izlemiyorAb ve abc gruplarında BİRİNCİ olan belli, elit ve kaliteli kitleler
En kıymetli ve seçkin gruplarda zirvedeyiz 😎Eskidendi o gerçek Ab grubu artık TV izlemiyor
Çocuk işte@xemrexxx ne diyor bu çocuk emre
Neredeyse 30 yaşındayım ne çocuğu gebertirim siziÇocuk işte
Neredeyse 30 yaşındayım ne çocuğu gebertirim sizi
melek abla senin gibi 55 yaşında olup da gerçekleri inkar etmiyorum en azından
@Sherlock kaos görseli plizzzNeredeyse 30 yaşındayım ne çocuğu gebertirim sizi
melek abla senin gibi 55 yaşında olup da gerçekleri inkar etmiyorum en azından
Liderliği falan almadı reytinglere bak dedin 🕵🏻♂️Ben neyi inkar ettim pardon ? açıklarmısın bana bir
@Angelica hemen zehirli mantı yapıp gönder bunaLiderliği falan almadı reytinglere bak dedin 🕵🏻♂️
Ben yediricem sana zehirli mantıyı@Angelica hemen zehirli mantı yapıp gönder buna
Liderliği falan almadı reytinglere bak dedin 🕵🏻♂️
@Angelica hemen zehirli mantı yapıp gönder buna