Total'de az daha 3. olacakmış KŞ.Kaç haftadır yayınlanamayan Kızılcık Şerbeti'miz apar topar geri dönmesine rağmen liderliği geri aldıysa malum dizi sezon finalinde özetimizle yarışacak Gerçi zaten özetimizle arasında 2 reyting falan var bu utanç yeter de artar
Bizim forumdakilerin klasik haliİki dizi de umrum dışı ama kaç gündür burada reytingleri uçacak, rekorla dönecek, fark atacak diyenler totalde neredeyse 5 reyting fark yiyince bahaneleri sıralamış klasik olarak. Objektif olmanıza gerek yok da bu kadar tutarsız da olmayın.
Vallahi günün net bir şekilde 2.dizisi olmasına rağmen rakibini ezerek sezonun en çok izlenen, reyting başarısı en yüksek diziymiş gibi algı yapmazdım, ya da kendini kandırmak da denilebilir bilmiyorum.Allah'tan bazı arkadaşların umru dışıymış bir de umurlarında olsa ne olurdu kim bilir.
Net bir şekilde 2. dizisi derken? Mart ayından beri reytinglere bakmıyorsun galibaVallahi günün net bir şekilde 2.dizisi olmasına rağmen rakibini ezerek sezonun en çok izlenen, reyting başarısı en yüksek diziymiş gibi algı yapmazdım, ya da kendini kandırmak da denilebilir bilmiyorum.
Koca sezon 1 haftadan ibaret değil. Geneli geçtim, bugünün reytingini değerlendirecek olursak da 2.dizi konumunda. Totalde 4.5 reyting fark yemiş, diğer iki grupta az farkla birinci olmuş.Net bir şekilde 2. dizisi derken? Mart ayından beri reytinglere bakmıyorsun galiba
Ben de 1 haftadan bahsetmedim, mart ayının başından bugüne izleyicinin bir tercihi var, bilhassa ab ve abc gruplarında.Koca sezon 1 haftadan ibaret değil. Geneli geçtim, bugünün reytingini değerlendirecek olursak da 2.dizi konumunda. Totalde 4.5 reyting fark yemiş, diğer iki grupta az farkla birinci olmuş.
Kanatlı bunlarKızılcık Şerbeti için geçen @Angelica ‘ya bir çok kişinin haberdar olmayacağından bahsettim. Herkes internete takılmıyor sonuçta. Yükseliş beklemiyordum. Buna rağmen oldukça güzel oranlarla dönmüş. Ab ve abc1 zirvede. Haftaya yükseliş bekliyorum. Dünden beri çok yoğundum henüz izleme fırsatım olmadı. Birazdan el atarım.
Yalı Çapkını rakibinin olmayışını iyi değerlendirip eski oranlarını yakaladı. Total grubunu kolay kolay vermez diye düşünüyorum. Bakalım diğer gruplarda üst şuralarda yer alacak mı.
Kanatsız Kuşlar diziside çok iyi bir çıkış yakalamış. Bu oranlarını korursa yeni sezon onayı alır.
TRT dizisi erimiş.
Ateş Kuşlarıymış ismiKanatlı bunlar
Kızılcık Şerbeti aradan çok iyi dönmüş haftaya çift haneli oranlarına geri döner
Yalı Çapkını total de uçmaya devam etmiş sebebi ne acaba
Ateş Kuşları güzel yükselmiş 2. sezonda böyle gider bence.
Yalı Sapkını (!)
Kızılçık Şerbeti 2 hafta ara vermesine ve sadece 2 gün önce yayınlanma kararı almasına rağmen bence çok iyi dönüş yapmış. Hangi dizi olsa benzer düşüşler yaşardı, objektif olalım. Daha haraketli bölümlerde direkt yükselir yeniden.
Forumdaki bir kesim Kızılçık Şerbeti ve Aile düştü diye sevinirken, bir sonraki hafta tokat gibi yükseliş geliyor. O yüzden bekleyelim.
Yalı Çapkını canım dizimi tebrik ediyorum 😍😍
------
Göreceğiz bakalım 😂
5 hafta yayınlanmayacak diye tüm sitelerde bir sürü haber yapıldığını ve sadece birkaç günlük tanıtım ile yayına çıktığını düşünürsek Kızılcık Şerbeti muhteşem bir dönüş yapmış. Gelecek bölüm fragmanın etkisi ve izleyicinin tam olarak geri dönmesi ile eski oranlarını geri kavuşur.
Ateş Kuşları'nın tüm gruplarda yükseliş yaşayan tek dizi olması sevindirdi her ne kadar izlemeyi bırakmış olsam da. Yeni sezonda da bu şekilde devam eder umarım.
Atma Ziyaaa.
Ekli dosyayı görüntüle 121147
Kaç haftadır yayınlanamayan Kızılcık Şerbeti'miz apar topar geri dönmesine rağmen liderliği geri aldıysa malum dizi sezon finalinde özetimizle yarışacak Gerçi zaten özetimizle arasında 2 reyting falan var bu utanç yeter de artar
Total'de az daha 3. olacakmış KŞ.
Allah'tan bazı arkadaşların umru dışıymış bir de umurlarında olsa ne olurdu kim bilir.
Net bir şekilde 2. dizisi derken? Mart ayından beri reytinglere bakmıyorsun galiba
Koca sezon 1 haftadan ibaret değil. Geneli geçtim, bugünün reytingini değerlendirecek olursak da 2.dizi konumunda. Totalde 4.5 reyting fark yemiş, diğer iki grupta az farkla birinci olmuş.
Ben de 1 haftadan bahsetmedim, mart ayının başından bugüne izleyicinin bir tercihi var, bilhassa ab ve abc gruplarında.
Kızılcık mızılcık diye yeri göğü inleten kaknem Aserat A başrolün aklının hala gömmeye çalıştığı yasak elmada olması şoku @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Zeyno @cookies @MasacRE @ÖzgürAteş Kuşlarıymış ismi
Eski diziye gitti aklım sjjsjsjjsjjsjsj
Hemen edit edeyim
Kızılcık Şerbeti için geçen @Angelica ‘ya bir çok kişinin haberdar olmayacağından bahsettim. Herkes internete takılmıyor sonuçta. Yükseliş beklemiyordum. Buna rağmen oldukça güzel oranlarla dönmüş. Ab ve abc1 zirvede. Haftaya yükseliş bekliyorum. Dünden beri çok yoğundum henüz izleme fırsatım olmadı. Birazdan el atarım.
Yalı Çapkını rakibinin olmayışını iyi değerlendirip eski oranlarını yakaladı. Total grubunu kolay kolay vermez diye düşünüyorum. Bakalım diğer gruplarda üst şuralarda yer alacak mı.
Ateş Kuşları diziside çok iyi bir çıkış yakalamış. Bu oranlarını korursa yeni sezon onayı alır.
TRT dizisi erimiş.
Canım benim herkesin haberi olmuştur ben buna katılmıyorum interneti olmayanın Tvsi var Show tv bol bol reklam yaptı düşüsü buna bağlamayın dün bir çok yorum okudum bölüm durağan dı dediler Deniz bile durağın demiş durağan bölümü seyirci ssevmez seyirci tempolu bölüm ister kusura bakmayın habersiz olduklarını düşünmüyorum buna bağlamayın önemli olan senaryodur
Şu an izliyorum ve hayır durağan değil. Oldukça iyi ilerliyor. Senaryoda sıkıntı yok.
O zaman durağan bir bölüm bile böyle zirvede yer alıyorsa diğer bölümler baya üstüne katılır
Fark-ı stratejik akrep yanisi ben.Kızılcık mızılcık diye yeri göğü inleten kaknem Aserat A başrolün aklının hala gömmeye çalıştığı yasak elmada olması şoku @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Zeyno @cookies @MasacRE @Özgür
Üç grubun ikisinde zirveyi alıyorsa en çok izlenen dizi demekte bir sorun yok hele ki bu gruplardan biri reklamverenlerin en çok önem verdiği grupsa. Her dizi bir yerde izleyici kaybedip kazanabilir Kızılcık Şerbeti de şu an bunun avantajını yaşıyor ve belki ileride o da düşecek ama şimdilik durum ortada. Ayrıca kendi adıma konuşacak olursam diziye yaptığım övgüleri yüksek perdeden tutmamın en büyük nedeni malum yasak olayı. Malum kitleyi kudurtan her işin gönlümdeki kredisi fazladır.Vallahi günün net bir şekilde 2.dizisi olmasına rağmen rakibini ezerek sezonun en çok izlenen, reyting başarısı en yüksek diziymiş gibi algı yapmazdım, ya da kendini kandırmak da denilebilir bilmiyorum.
Mesele dizi değil, sen anlamamışsın ayrıca. Bir şeyin aşırı abartılması ya da nesnel bir konuda gerçeklikten ve tutarlılıktan çok uzak yorumlar yapılması itici ve rahatsız edici geliyor bana. Bir çok insan için de böyledir. Ortamın kalitesini düşüren bir şey. Sadece senin için de konuşmuyorum, yanlış anlaşılmasın.
Kaşe imza hes koduÜç grubun ikisinde zirveyi alıyorsa en çok izlenen dizi demekte bir sorun yok hele ki bu gruplardan biri reklamverenlerin en çok önem verdiği grupsa. Her dizi bir yerde izleyici kaybedip kazanabilir Kızılcık Şerbeti de şu an bunun avantajını yaşıyor ve belki ileride o da düşecek ama şimdilik durum ortada. Ayrıca kendi adıma konuşacak olursam diziye yaptığım övgüleri yüksek perdeden tutmamın en büyük nedeni malum yasak olayı. Malum kitleyi kudurtan her işin gönlümdeki kredisi fazladır.