28 Nisan 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Program sıralamaları eklendi

SURVIVOR en heycanlı en hareketli kavgalı bölümüyle 10 geçememiş 2 gruptada

Survivor AB'de 3'e katlamis yapimlari.. Ask Emek ister oranlari yükselmis.

SURVIVOR her 2 gruptada 10 geçemesine rağmen rakiplerine fark atmış tebrikler bbe çok kötü gidiyo bakalım kanal d ne yapcak

Aşk Emek İster çok güzel bir şekilde artış yaşamış, tebrik ederim. :)

1SURVIVORSTAR TV28.04.201320:24:1223:58:069,1428,45
2SURVIVOR OZETSTAR TV28.04.201319:44:4720:24:123,816,68
3BEN BILMEM ESIM BILIRKANAL D28.04.201319:44:4823:25:573,3811,06

Ahaha. :F Farka gellll. :F

Moderatörün son düzenlenenleri:
Survivor büyük farkla zirvede:) duygu olmasa 6'yı zor görür :):)
bbeb çok kötü gidiyor artık..
feride büyük düşüşte..

Bbeb sezon finali yapılmalıydı.Bu yıl aslında umutsuz ev kadınlarını en baştan kanal d pazardan yayınlansaydı bence survivorla daha iyi yarışırdı bu yıl survivor beklediğimden düşük.

survivor akşam oyunlar çok güzeldi ama gönüllüler kazandığı için çok kızdım , artık gönüllülerden daha fazla nefret ediyorum nedense oyunlarda kazandıklarında hiç iyi davranmıyolar ünlüler böyle yapmıyolar hele ki hilmicem bi oyun kazansın bağırmasına çok kızıyorum nerdeyse tvyi kapatacaktım ama çok sıcak olmasına rağmen 8.92 reyting alarak bbeb'e büyük fark atmış ab ise 9.14 alalar 3 e katlamış özeti bile geçmiş , eşim bilir çok kötü gidiyo total 4.1 ab 3.38 e düşmüş durumu çok kötü , aşk emek ister 3.25 reytinge çıkmış show tv adına iyi

Son düzenleme:
uek saatine göre idare eder deniz yıldızından düşük alıyor ama o hafta içi :)
survivor farkı açmış bbeb de değişiklik şart
karayip korsanalrı kötü gitmiş ab si daha üşük totalinden kıyamet alameti bence bu
aşk emek iste show u her türlü memnun ediyordur şu durumda 7-8 reytinglik dizi beklemedikleri ve haketmedikleri ortada

Survivor 3'e katlamış :F

Diğer yapımlar yerlerde BBEB'de yenilik şart. Halk iyice sıkıldı.

Aşk Emek İster daha da yükselir inşallah :)

allah askına bu duygu dağhanla bir smsye çıksın bi dağhan yerle bir eder :D ama yok iste öle olmuyor