28 Nisan 2013 Pazar Reyting Sonuçları

şu duygu elensin başka bişey istemiyorum fks14 sayesinde aşırı derecede irrite oldum kıza

- - - Ekleme - - -

abartmayın aga ya bu survivorda ne heycanı olabilir maç mı bu ne :kiki: havaları uçmak falan yapmacık geliyo bana :D

Oyle deme aga sende harbi yarismaya irrite olmussun :D hadi ben Acun'a irrite'yim ondan takmiyom pek bu sene :F

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.75 , 2) KANALD: 5.47 , 3) TRT1: 3.44 , 4) FOX: 2.78 , 5) SHOW: 2.55

Oyle deme aga sende harbi yarismaya irrite olmussun :D hadi ben Acun'a irrite'yim ondan takmiyom pek bu sene :F
yok aga ne alakası var ben survivoru çok severim bu yıl hariç hiç kaçırmadım ama duygu duygu duygu diye diye gıcık ettirdi kızdan artık

ulan şu duygu ne kadar gıcık bi kız kendini ne sanıyo herkese laf atıyo ümit e bile laf atıyo yok böyle biri şeytan gibi kız

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.54 , 2) KANALD: 4.25 , 3) TRT1: 3.4 , 4) FOX: 3.24 , 5) SHOW: 2.34

ahahaha :kiki: acun bile söyledi diye herşeye karışıyon lafa atlıyon diye duyguya :kiki: halkta anlamıştır artıkbi daha sms e çıkarsa elenir bu kız

- - - Ekleme - - -

oha kıza bak plakanı aldım diyo ümite yuhh ya terbiye diye bişey yok

Dağhan başkasını yazıpta gitmekten korktuğu için erhanı yazdı :kiki:

- - - Ekleme - - -

Şu ırmak aşırı külisçi ya.. Gitmeli.

Yarın ki fragman bomba. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! Bu Survivor'da artık kimse ama hiç kimse affedilmeyecek!

Bu hafta anlıklarda geçen haftalara göre daha iyi gitti son 2 anlık reklamdı zaten (22.45 - 23.00 , 23.00 - 23.15)
Biliyorsun anlıklara pek güven olmuyor :) Ama illa ki yükselir bu hafta. :)

- - - Ekleme - - -

Yarın ki fragman bomba. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! Bu Survivor'da artık kimse ama hiç kimse affedilmeyecek!
:D Karadayı varken işi çok zor olacak :)