Alay ettigimi sanma sakin, ayni durum suan komsularimizda da var. Sevincten havalara uctular
Ya tahmin yatarsa diye
Ben de ayakta alkışladım hepsini şu an. Büyük ölçüde hakettiler..
Alay ettigimi sanma sakin, ayni durum suan komsularimizda da var. Sevincten havalara uctular
Ya tahmin yatarsa diye
şu duygu elensin başka bişey istemiyorum fks14 sayesinde aşırı derecede irrite oldum kıza
- - - Ekleme - - -
abartmayın aga ya bu survivorda ne heycanı olabilir maç mı bu ne havaları uçmak falan yapmacık geliyo bana
yok aga ne alakası var ben survivoru çok severim bu yıl hariç hiç kaçırmadım ama duygu duygu duygu diye diye gıcık ettirdi kızdan artık
Oyle deme aga sende harbi yarismaya irrite olmussun hadi ben Acun'a irrite'yim ondan takmiyom pek bu sene
Ya tahmin yatarsa diye
zaten farkla birincisin nesinden korkuyon
Çok sevdim Yakup, çok. Şükürler olsun Yüce Rabbime. Duygu'ya, hepsine helal olsun.
Aşk Emek İster daha iyi reyting hakediyor.
Biliyorsun anlıklara pek güven olmuyor Ama illa ki yükselir bu hafta.Bu hafta anlıklarda geçen haftalara göre daha iyi gitti son 2 anlık reklamdı zaten (22.45 - 23.00 , 23.00 - 23.15)
Karadayı varken işi çok zor olacakYarın ki fragman bomba. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! Bu Survivor'da artık kimse ama hiç kimse affedilmeyecek!
Umit Karan ne dedi ki?