28 Nisan 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Ben Bilmem Eşim Bilir berbat gitmiş. Derhal Sezon Finali yapmalı. Gelecek sene yine artış yapar ama bu sezonu kapatsın şimdilik.

Haftasonu Galip Derviş idare edebilir yaza kadar.

Kanal D`nin en kötü huyu. Yapımları haziranın sonuna kadar uzatıyor. Geçen sene hatırlıuyorum Yalan Dünya haziranın sonu bitti, totalde 3, A/B`de 5 aldı Sezon Finalinde. Ama sezon açılırken tekrar A/B`de 8 reytinge yükseldi.

Uzun lafın kısası, yapımların sezon final tarihleri için en uygun Haziranın ilk haftası.

Aşk Emek İster anlıklarda artış yaşamıştı, TNS'de de aynı şekilde yükselmiş.

Totalde 3.25 reyting alarak ve 6. olmuş, haftaya 10 share alabilir. :)

Tatar Ramazan'ın gece tekrarı fena gitmemiş, (3. tekrarı )

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]TATAR RAMAZAN (TKR)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]28.04.2013[/TD]
[TD]22:43:35[/TD]
[TD]24:44:56[/TD]
[TD]2,65[/TD]
[TD]8,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İyi izlenmiş.

Ben Bilmem Eşim Bilir sezon finali yapıp yazın devam etmeli.

Dediğim gibi Tatar Ramazan Tam bi total olacak ve Huzur Sokaği olmadı pt2'ye alınır yada cumartesiye kaydırılır.Yağmurdan Kaçrkende yazın gelmesiyle pazara alınır(b) bu arada pazartesi reyting sayfasını acınız @OzaN @darksaal

imkansız dağhan , larissaya bile 66% yaptı duyguya da 60% civarı olur

Larissa ya tabi o farkı yapar.. Larissa yarışmalarda , adada falan çok soğuktu ve mutsuzdu halk onu benimsemedi.. Ama duygunun arkasında koskoca TÜRKİYE var. :kiki: duygu %80 ve üstü ile dağhanı geçer :kiki:

- - - Ekleme - - -

Survivor şuan bu oranlarını duyguya borçlu bence :)

Larissa ya tabi o farkı yapar.. Larissa yarışmalarda , adada falan çok soğuktu ve mutsuzdu halk onu benimsemedi.. Ama duygunun arkasında koskoca TÜRKİYE var. :kiki: duygu %80 ve üstü ile dağhanı geçer :kiki:
yok daha neler 80% üstümüş :Fsana kalırsa ümit karanla çıkarsada duygu geçer

Survivor'a bak sen. :D Rakipler 3'te kalmış, Survivor yıkmış ortalığı. :)