28 Mayıs 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Sultan (Kanal D)

Oy: 4 22.2%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 44.4%
  • Efsaneler Kupası (Show)

Oy: 3 16.7%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Ozan siteye girmiyor ki artık, yorum yapsın. :)[/QUOTE]

O zaman sizler yapın sizlerin yorumları da başarılı :)

Efsaneler Kupası da fena gitmemiş :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]10[/TD]
[TD]COCA-COLA EFSANELER KUPASI[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]23:24:57[/TD]
[TD]24:41:13[/TD]
[TD]01:03:05[/TD]
[TD]4,30[/TD]
[TD]14,79[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ayrıca Beni affet her zaman ki gibi iyi durumda... Sultan süper başlamış kanal d pazartesi günleri rahat olacak :) Bir çocuk sevdim ise son zamanlarda yükselmeye başladı star için iyi bi haber bu... :)

bir çocuk sevdim drama dizisi cuma tutmamisti ama pazartesi tuttu

bu arka sokaklara ab de darbe vurmus gibi erime var

oha leyla ile mecnun 63. Olacak bir dizi değil , Diyarbakırda dekolteyle dolaşan şiveyi doğru düzgün yapamayan sultan 2. Oluyor , leyla ile mecnun 63 ha ? Ben ancak bna güllerim :D

Sultanı izledim çok güzeldi bayıldım yani sultanın şehmuza attığı tokatta yükselmiştir reytingler süperdi yha :D

Survivor yine basarili bir sekilde iki grubtada zirvenin sahibi olmus ama anlasilan artik Pazartesi aksamlari iki grubtada güclü bir rakibi var.

Sultan ilk Bölümü ile süper bir baslangic yapmis iki grubtada 9 Reytingle baslamis sayilir ama bence erkek basrol yanlis secilmis. Bakalim Sultan bu basarisini devam ettirebilecekmi?

Arka Sokaklar Total de yine iyi giderek 8 Reytingle 3. siranin sahibi olmus ama AB de 1 Reyting düsüs yasamis, bunda saatinin öne alinmasinin etkisi olabilir.

Yer Gök Ask bu kadar güclü rakibe karsi Fox Tv de 7 Reyting aliyor yani Total de yine iyi bir gün gecirmis ama AB de 15 siraya kadar gerileyerek kanalini üzmüs.

Bir zamanlar Osmanli Kiyam Total de oranlarini korumus AB de ise bu hafta biraz yükselmis, bu Reytinglerle bu dizi TRT1 de önümüzdeki sezonda rahat devam eder.

Leyla ile Mecnun Total de cok gerilerde kalmasina ragmen AB de 2 Reytinge yaklasarak biraz düzelmis.

Bir cocuk Sevdim Total de 3 Reytingle gerilerde kalmis olmasina ragmen AB de 4 Reytingle 8. siranin sahibi olmus ve kanalinin yüzünü güldürmüs.

sultan en iyi reytingini aldı yazın belki yükselir pt1 e alınırsa yeni sezonda işi zor
yer gök aşk ab de dibi gördü kesinlikle haketmiyor
arka sokaklar sultan 20 reyting alsa da bitmez:D
kıyam ve milyoner düşmüş baya milyoner haftya yükselir
beni affet ilk 10 dışı iyi bir gelişme:D

"Sultan" yıkmış ortalığı, helal! Neredeyse 10 reyting almış.

"Osmanlı Kıyam" 6. olarak tekrar iddiasını ortaya koymuş.

"Büyük Risk"i kimse izlememiş. Yayından kalksa iyi olur bence.:)

Son düzenleme:
sultan en iyi reytingini aldı yazın belki yükselir pt1 e alınırsa yeni sezonda işi zor
yer gök aşk ab de dibi gördü kesinlikle haketmiyor
arka sokaklar sultan 20 reyting alsa da bitmez:D
kıyam ve milyoner düşmüş baya milyoner haftya yükselir
beni affet ilk 10 dışı iyi bir gelişme:D

beni affet bugun ilk 10da kesin :)

demiştim demeyi sevmemde dediğim çıktığı için başka bir lafda bulamıyorum buraya

sultan muhteşem oranlar almış dün ab si düşük gelecek diyenlere inat ab de daha yüksek gelmiş ..

bir çocuk sevdin bir türlü izlemeyi bırakamadığım dizi son haftalarda heyecan dorukta bunun sebebi ise senaryonun bülent inal a doğru kayması bülent inal oyunculuğun zirvesinde zaten çetin tekindor bir efsane öyle bir senaryoyu bile izletebiliyorlar helal olsun

arka sokaklar her türlü izleniyor ..izleyicilerin bir kısmı zaten saat 10 da sütünü içip yatan kesimden :)) erkene alınması yaramış çocukların uykusu gelmeden bitiyor ..

sbtnın deneklerı ozelıkle ab de guvenılmez cunku faZLa kırsaldan denek buldukları ıcın gercek ab seyırcısı oldugu supelı. yanı yalan dunyayla sultanı ızleyen aynı mı bana cok anlamsız gelıyor. espırıler mekanlar hersey taban tabana zıt olacak ıs degıl. pekı hde neden bukadar dusuk dıye ınsan soruyor. tahmınım sbt bır ıkı haftaya bır ayarlama yapar :)))))

Dün survivor ve sultan dizisini izledim. Nurgül Yeşilçayın dün akşam ki diziden sonra daha iyi bi dizide oynamasını isterdim. Ratinglerde başarılı bir performans göstermiş. Başarılarının devamını dilerim ama benden bu kadar. Bi daha sultan multan yok.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]A/B 83
[/TD]
[TD]BANA HER ŞEY YAKIŞIR
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]12:46:08
[/TD]
[TD]14:18:05
[/TD]