28 Mayıs 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Sultan (Kanal D)

Oy: 4 22.2%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 44.4%
  • Efsaneler Kupası (Show)

Oy: 3 16.7%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Sbt deneklerı cıdden komedı yahuu sultan ab de daha fazla almıs :))))))))))) bu kadar komık bır bısey gormedım vallahı. dıger dızılere duyurulur ab reytıngı ıcın bol bol sıve yapın :)))))))))))))) sbt tarıh yazdı

Bu sbt deneklerı bır acıklama yapsada bu deneklerı nasıl sectıler bıze anlatsalar cok merak edıyorum.

Sbt deneklerı cıdden komedı yahuu sultan ab de daha fazla almıs :))))))))))) bu kadar komık bır bısey gormedım vallahı. dıger dızılere duyurulur ab reytıngı ıcın bol bol sıve yapın :)))))))))))))) sbt tarıh yazdı

İkinci Bahar benzetmesi bence doğruydu, bu tür naif diziler A/B'de daha çok izlenir, şaşılacak bir durum yok. :)

Şaşırtıcı olan Total'de bu kadar çok izlenmesi. :)

bence sultan böyle kalır çünkü çok güzel bir komedi-dram var
kanıta ne olacak şimdi ???

bence sultan böyle kalır çünkü çok güzel bir komedi-dram var
kanıta ne olacak şimdi ???

Sultan sonsuza kadar bu saatte kalacak değil, 3 haftaya 20:00'ye alınacak, eğer yazın iyi giderse, seneye başka günde şansını deneyecek. :)

Kanıt yazları farklı günlerde yayınlanıyor zaten, yine bir gün bulur kendine, gelecek sezon yine pazartesi olur tabi, başka gün varlık gösteremez. :)

İkinci Bahar benzetmesi bence doğruydu, bu tür naif diziler A/B'de daha çok izlenir, şaşılacak bir durum yok. :)

Şaşırtıcı olan Total'de bu kadar çok izlenmesi. :)

Tam aksıne bırı bana asırı sıve kulanılan dogu yoresının.kulturunu anlatan bır dızının ab de 10 cıvarı aldıgını ve totalden yuksek cıktıgını ornek verebılır mı... yok daha neler.
zaten uzun zamandır yazıyordum bu ab deneklerı bır garıp sbt nın dıye bu kanıtlandı.

Tam aksıne bırı bana asırı sıve kulanılan dogu yoresının.kulturunu anlatan bır dızının ab de 10 cıvarı aldıgını ve totalden yuksek cıktıgını ornek verebılır mı... yok daha neler.
zaten uzun zamandır yazıyordum bu ab deneklerı bır garıp sbt nın dıye bu kanıtlandı.

Ya insanlar sadece şiveye mi bakıyor, bir şive bir dizinin ne reytingini yükseltir, ne de düşürür. :) Hikaye önemli bu işlerde, biliyorsun. :)

Keşanlı şive nedeniyle bitti demeyeceksin herhalde. :)

sbt deneklerinin adaletli insanlarda olduguna inanmiyorum sultan dizisi arka sokaklardan fazla izlendigine inanasım gelmiyor ama prime time survivor karsilassa o reytingleri alamazdı

günün süprizi bir çocuk sevdim geldi değil bir çocuk sevdim zaten pazartesi gecince reytingleri arttı bugün iyice arttı ab 8 totalde 18 oldu basarili sayilabilecek bir skor

beni affet 12ci olmus her pazartesi sendromu var beni affetin ama sali biraz artırıyor çarsamba birazdaha persembe ve cuma maximum reytinglerini aliyor beni affet 5.34 gibi rakamlar

unutma beni 6yı geçmis helal valla :) survivor acun klasigi yine birinci

Ben sbt den bır ayarlama beklıyorum haftaya. cunku kım mılyonerde ayarlama yaptılar bır ara kım mılyoner ab de 10 cıvarı almaya baslamıstı hemen mudehale geldı en fazla 6 ladar dusurduler :))))))) sultana da ınce bır ayar yaparlar :)))))))))

sbt deneklerinin adaletli insanlarda olduguna inanmiyorum sultan dizisi arka sokaklardan fazla izlendigine inanasım gelmiyor ama prime time survivor karsilassa o reytingleri alamazdı

Prime-time'da Survivor ile karşılaştı zaten, Survivor'un en iddialı olduğu son 1 saat 15 dakikası ile aynı anda yayınlandı Sultan. :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]YER GÖK AŞK[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]21:47:03[/TD]
[TD]24:16:45[/TD]
[TD]01:42:44[/TD]
[TD]3,53[/TD]
[TD]9,54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yer gök ask ab 15.ci sultan yemis onu :)

ama benim bildigim tek sultan var

oda has haseki hürrem sultan :) çarsambalari çıkıyor meydana totali absi falan kasıp kavuruyor :)

Bir Çocuk Sevdim ab'sini biraz daha arttırırsa gelecek sezonda hiç gün yada saat değisikliğine uğramaz diye düşünüyorum Star Vampir-i Osman-i'yi salıya yada cumaya koyar gibime geliyor :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]YER GÖK AŞK[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]21:47:03[/TD]
[TD]24:16:45[/TD]
[TD]01:42:44[/TD]
[TD]3,53[/TD]
[TD]9,54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yer gök ask ab 15.ci sultan yemis onu :)

ama benim bildigim tek sultan var

oda has haseki hürrem sultan :) çarsambalari çıkıyor meydana totali absi falan kasıp kavuruyor :)

Kreys Hürrem'in konuyla ne alakası var ? Sultan yazısı görünce artık MY mi konuşacağız ? :D

Sultan yayın hayatına muhteşem reytinglerle başlamış. Neredeyse zirvede yer alacakmış. Tebrikler
Arka Sokaklar ve Survivor ayni oranlarla devam ediyor Bir Çocuk Sevdim atağa kalktı. Tebrikler

OzaN admin artık günün yorumunu yapmaz oldu özledik yaa:)

- - - Ekleme - - -

Bu halde de değişmez büyük olasılıkla, başka hangi gün daha başarılı olacak ki?
Star TV'nin çok yeni projesi var onun için söyledim bence İffet pazartesileri Bir Çocuk Sevdim'den hemen sonra yayınlanmalı cumartesileri kötü gitmeye başladı ):